تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 705 از 870 اولاول ... 205605655695701702703704705706707708709715755805 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,041 به 7,050 از 8692

نام تاپيک: كلوپ 5700

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behzad_v3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

دوست عزیز زیاد خوشحال نشو! این درواقع صرفه جویی نوکیاست که از یه دوربین دو استفاده بکنه. شما دوربین 20 مگاپیکسلی هم برای مکالمه تصویری بذاری. بازهم تصویری که میره در حد VGA هست. چون با کیفیت بالاتر شبکه نمیکشه و خیلی کند میشه!
    بله عزیزم.
    ولی اگه دوربین خدامگاپیکسلی هم بذاری کیفیت تصویر پایین نمیاد ولی سرعتش افتضاح میشه. اگه اون 20 مگاپیکسلی رو بذاری کیفیتت 20 مگاپیکسل میمونه ولی باید قید مکالمه تصویریو بزنی بری عکستو بگیری...
    این جالبه که هر کی با ما تماس تصویری برقرار کنه پدرش در میاد.
    البته این حرفای من سندیت نداره و شاید اشتباه باشه ولی من فکر میکنم همینطوره... حالا دوستانم نظرشونو بگن.

داره خودمونی میشه DARIL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    teyRoun

1

بله عزیزم.
    ولی اگه دوربین خدامگاپیکسلی هم بذاری کیفیت تصویر پایین نمیاد ولی سرعتش افتضاح میشه. اگه اون 20 مگاپیکسلی رو بذاری کیفیتت 20 مگاپیکسل میمونه ولی باید قید مکالمه تصویریو بزنی بری عکستو بگیری...
    این جالبه که هر کی با ما تماس تصویری برقرار کنه پدرش در میاد.
    البته این حرفای من سندیت نداره و شاید اشتباه باشه ولی من فکر میکنم همینطوره... حالا دوستانم نظرشونو بگن.
    حرفت منطقیه

پروفشنال pooyahacker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    TehraN

پيش فرض

بچه ها یه ترفند بود که بدون چرخوندن میشد از دکمه های play و .،. استفاده کرد ; نمیدونم کجا خوندم ، تو این تاپیک نبود ؟؟
    Last edited by pooyahacker; 14-09-2008 at 17:48.

پروفشنال metana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باحال ترین جای دنیا!

پيش فرض

بچه ها یه ترفند بود که بدون چرخوندن میشد از دکمه های play و .،. استفاده کرد ; نمیدونم کجا خوندم ، تو این تاپیک نبود ؟؟
    بله دوست عزیز اینجا بود و توسط بنده ی حقیر!:

یه کار باحال(شاید بدونید و تکراری باشه) :

گوشی رو روی حالت Music یا Camera (چرخیده باشه) قفل کنید (Lock Phone) بعد همون جوری Unlock رو بزنید. بعد گوشی رو رو خالت معمولی بزارید(صفحه کلید جاو باشه). بعد رمز رو بزنید.(اگه از اول رمز رو تغییر ندادین 12345 هست). حالا هم صفه کلید کار میکنه هم دکمه های اهنگ. گفتم شاید تکراری باشه. به بزرگی خود ببخشید.
    Last edited by metana; 14-09-2008 at 21:35.

5. این کاربر از metana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

بله دوست عزیز اینجا بود و توسط بنده ی حقیر!:

یه کار باحال(شاید بدونید و تکراری باشه) :

گوشی رو روی حالت Music یا Camera (چرخیده باشه) قفل کنید (Lock Phone) بعد همون جوری Unlock رو بزنید. بعد گوشی رو رو خالت معمولی بزارید(صفحه کلید جاو باشه). بعد رمز رو بزنید.(اگه از اول رمز رو تغییر ندادین 12345 هست). حالا هم صفه کلید کار میکنه هم دکمه های اهنگ. گفتم شاید تکراری باشه. به بزرگی خود ببخشید.
    ببخشید، قصد جسارت ندارم ولی این ترفند خیلی وقت پیش، شاید یه سال پیش توسط یکی دیگه از دوستان قدیمی کلوپ 5700 ارائه شده بود.

پروفشنال pooyahacker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    TehraN

پيش فرض

سلام
    امروز داشتم با یکی تماس میگرفتیم ، یه دفعه رو گوشیم یه چیزی ضاهر شد ... یه علامت صدا بود که روش یه خط خورده بود و یه چیز مثل جوی استیک ... چیه این ؟ شاید واسه یکی از برنامه هایی هست که نصب کردم ، واسه شما پیش نیومده ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

یافتم یافتم...

بالاخره بعد از تفکرات و آزمایشات بسیار فهمیدم دکمه ی بی مصرفی که بین دکمه های ولوم روی پنل هنزفری هست به چه درد می خوره...
    نمی دونم کسی دیگه فهمیده یا نه ولی حالا ما میگیم...
    اگه قبلا گفته بودن دوستان شما فحشمون ندین فقط...
    اون دکمه فقط در هنگام مکالمه استفاده میشه. وقتی اونو میزنی مکالمه hold میشه.
    یعنی شما صدای طرفو میشنوید ولی اون صدای شمارو نمیشنوه...
    خدایی اگه نمی دونستید یه تشکر بزنید ما عقده ای نشید. 1 سال دارم برای این کشف بزرگ زحمت میکشم.

9. 6 کاربر از Behzad_v3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

راستی با ایرانسل از توی دانلود توی اپلیکیشن چیزای توپی میتونید بگیرید امتحان کنید ..

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

راستی با ایرانسل از توی دانلود توی اپلیکیشن چیزای توپی میتونید بگیرید امتحان کنید ..
    ممنون از تشکرت... دیگه مطمئنم عقده ای نمیشم.
    میگم من قبلنا که ایرانسلم اینترنتش مجانی بود از دانلود استفاده می کردم. تو دانلود کردی نمی دونی چقدر پول میندازه؟؟؟ توش یادمه چیزای خوبی بود مثلا صداهای مختلف برای خوندن اس ام اس و اینجور چیزا...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

ممنون از تشکرت... دیگه مطمئنم عقده ای نمیشم.
    میگم من قبلنا که ایرانسلم اینترنتش مجانی بود از دانلود استفاده می کردم. تو دانلود کردی نمی دونی چقدر پول میندازه؟؟؟ توش یادمه چیزای خوبی بود مثلا صداهای مختلف برای خوندن اس ام اس و اینجور چیزا...

اره پول خون باباشو میگیره بزار نصف شب که مجانی بشه ..

اره خیلی چیزای خوب داشت messsage reader داشت دیگه speech های مختلف به زبانهای مختلف داشت هم مرد هم زن .. رینگتونهای خوف داشت .انیمیشن های خوف .. بازی snake ... انتی ویروس f secure و کلی برنامه دیگه ...

کلا خوب بود ....

اما هیچ کدوم این صداها فارسی نداشت ...

13. این کاربر از Mr.K2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •