تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 705 از 3195 اولاول ... 20560565569570170270370470570670770870971575580512051705 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,041 به 7,050 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

بازي نكنم بهتره! اگر اينجوريه كه برد فالكون هر نيم ساعت باري ، 1 ساعت بايد خاموش بشه . من گفتم تو يه محيط خنك!

هر عقل سليمي ميتونه اينو تشخيص بده، منظور من اين بود كه اگر بازي رو داخل هارد بريزم تاثيرش چقدره ؟
    براي سيو ها هم كه از فلش استفاده مي كنم

ممنون!!
    عزيز من همينه ! ميخوای وردار نميخوای برو به سلامت ! مشتری نيستی ! تو برو ايكس باكس بخر شرط ميبندم بعد از يه هفته بازی كردن روزی 5 ساعت بيشتر بازی نكنی ! ولی اگه ميخوای ايكس باكست برات بمونه هر بعد از هر 2 ساعت بازی حداقل نيم ساعت بهش استراحت بده ...

خوب سؤالت رو درست بپرس ! برو خودت سؤالت رو ببين ... ببين چی پرسيدی‌؟! برای‌ سيو از همون Memory Card ايكس باكس ( آركيد ) هم ميتونی استفاده كنی ... ريختن بازی روی هارد به سرعت لود بازی خيلی كمك ميكنه و اين مقدار در بازی‌ هايی‌ مثل GTA IV خيلی زياد هست ...

اخطار : اين شماره ها و ... رو خز نكنيد ! ممنون

2. این کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه 1987msb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    در حال حاضر طهران

پيش فرض

دوستان گرامي آيا ديسك هاي T-GATE‌ هم مثل VERBATIM خوب اند؟؟؟

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

بايد مانيتورت lcd باشه و خروجي dvi داشته باشه و اونوقت يه كابل hdmi به dvi براش بگير تا از رزولوشن 1080p استفاده كني...
    خب پسر خوب یهو بهش بگو یه مانیتور HDMI دار بگیره که با فیش HDMI کنسول راحت و با کیفیت بازی کنه !!!
    بعدشم کی گفته با مانیتوری که پورت DVi داره میشه با رزولیشن 1080p بازی کرد !!!!!؟؟؟؟؟
    اگه مانیتوری قابلیت HD رو داشته باشه خودش پورت HDMI رو داره.
    سلام دوستان من Adsl 512 گرفتم
    میخوساتم راهنمایی کنید چطوری به Live وصل بشم.
    یه آموزش قبلا گذاشته شده بود اما برای dial up بود.
    ممنون میشم راهنمایی کنید.
    خیلی راحته !!
    سیم LAN رو به پشت Xbox وصل کنید وسر دیگه رو به مودم ADSL .سپس داخل تنظیمات اینترنت شده و ISP شرکت خودتونو که ازش اینترنت رو گرفتید رو وارد کنید البته میتونید به صورت AUTO هم تنظیم کنید که ممکن هست در بعضی مواقع جواب نده.
    اگه مودم شما دارای Router هست اونو off کنید که درسرور LIVE مشکل نداشته باشید.
    بعد داخل کامپیوتر خود در قسمت Connection اینترنت خودتون رو به صورت Share فعال کنید .

موفق باشید
    Last edited by SamGun; 21-06-2009 at 14:46.

5. این کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

عزيز من همينه ! ميخوای وردار نميخوای برو به سلامت ! مشتری نيستی ! تو برو ايكس باكس بخر شرط ميبندم بعد از يه هفته بازی كردن روزی 5 ساعت بيشتر بازی نكنی ! ولی اگه ميخوای ايكس باكست برات بمونه هر بعد از هر 2 ساعت بازی حداقل نيم ساعت بهش استراحت بده ...

خوب سؤالت رو درست بپرس ! برو خودت سؤالت رو ببين ... ببين چی پرسيدی‌؟! برای‌ سيو از همون Memory Card ايكس باكس ( آركيد ) هم ميتونی استفاده كنی ... ريختن بازی روی هارد به سرعت لود بازی خيلی كمك ميكنه و اين مقدار در بازی‌ هايی‌ مثل GTA IV خيلی زياد هست ...

اخطار : اين شماره ها و ... رو خز نكنيد ! ممنون
    از اين شماره ها خيلي خوشم اومد چون خودم وب منيجيرم از اين جور كارا خوشم مياد، صفحه رو قشنگ مي كنه!

اگر توي هارد بريزم در زماني كه خودم دارم بازي مي كنم تاثيري داره؟؟ منظورم در جريان بازي هست، لودينگ برام مشكلي نيست.
    راستي چند تا بازي خوب معرفي كن مي خوام بخرم :d ، نه اين بازي خز شده مثه Assassins Creed , Gta IV به جز اينا !!
    Last edited by Elendil1; 21-06-2009 at 14:43.

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

هرچی من هیچی نمیگم مثل اینکه شماها کار خودتون رو میکنید !

ازین به بعد با افرادی که پست پشت هم بدن برخورد خواهد شد !

ممنون ...

8. 4 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه 1987msb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    در حال حاضر طهران

پيش فرض

از اين شماره ها خيلي خوشم اومد چون خودم وب منيجيرم از اين جور كارا خوشم مياد، صفحه رو قشنگ مي كنه!

اگر توي هارد بريزم در زماني كه خودم دارم بازي مي كنم تاثيري داره؟؟ منظورم در جريان بازي هست، لودينگ برام مشكلي نيست.
    راستي چند تا بازي خوب معرفي كن مي خوام بخرم :d ، نه اين بازي خز شده مثه Assassins Creed , Gta IV به جز اينا !!

FARCRY 2
    RESIDENT EVIL 5
    GEARS OF WARE 1,2
    TIME SHIFT
    FALLOUT 3 & Fallout 3 Add-On PACK
    HALO WARS
    END WARE
    TURK
    HAWX
    DEAD SPACE
    Left 4 Dead : Game Of The Year
    FEAR 2 : Project Origin
    و...

سلام سعيد جان.
    ديسك هاي T-GATE‌ هم مثل VERBATIM خوب اند؟؟؟
    Last edited by 1987msb; 21-06-2009 at 14:58.

10. این کاربر از 1987msb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه generaltj's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    IN NEVERLAND

پيش فرض

مانیتور من 15 اینچ سری L1530S است.کابلVGA بهتره یا کابلHDMI?

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

از قدیم گفتن اگه کسی نخواد چیزی رو بفهمه و یاد بگیره تا آخره عمرشم اون قضیه رو متوجه نمیشه !!!!
    تا الان حدود 10000 دفه در مورد هارد Xbox و مزیت های اون صحبت شده و من میدونم که شما حتما 500 دفعه اش رو خوندید !!!!
    حتی من در صفحه ی اول هم توضیح دادم !!!!

برای آخرین بار !!! هارد Xbox باسرعت بیشتری نسبت به DVD درایو اطلاعات رو ردوبدل میکنه که همین امر باعث کاهش زمان LOADING وافزایش سرعت Perocess Textore بازی شما میشه .و از همه مهمتر دیگه DVD درایو شما سالم میمونه و همچنین DVD های شما !!
    چون DVD هایی که شرکت ها برای بازی ها استفاده میکنند زیاد مرغوب نیست واسه همین زود ترک میخوره و از بین میره.
    مانیتور من 15 اینچ سری L1530S است.کابلVGA بهتره یا کابلHDMI?
    خب مدل مانیتور شما مهم نیست مهم اینه که مانیتور شما چه پورت هایی رو داره !!!!
    البته از اینجایی که مانیتورتون "15 هست پورت HDMI رو نداره
    اگه مانیتورتون DVI رو داره و WIDE هم هست بهترین گزینه تبدیل DVI به HDMI هست.
    Last edited by SamGun; 21-06-2009 at 14:56.

اگه نباشه جاش خالی می مونه generaltj's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    IN NEVERLAND

پيش فرض

خب مدل مانیتور شما مهم نیست مهم اینه که مانیتورشما چه پورت هایی رو داره !!!!
    البته از اینجایی که مانیتورتون "15 هست پورت HDMI رو نداره
    اگه مانیتورتون DVI رو داره و WIDE هم هست بهترین گزینه تبدیل DVI به HDMI هست.
    پس VGA بهتره؟ چون پورتDVI نداره

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

دوستان گرامي آيا ديسك هاي T-GATE‌ هم مثل VERBATIM خوب اند؟؟؟
    T-Gate اصلا كيفيت ورباتيم رو نداره و به مرور زمان باعث ضعيف شدن لنز ايكس باكس ميشه ... توصيه ميشه از ديسك های با كيفيت تر استفاده بشه

بازی هارو كه دوستان معرفی كردم ... وقتی ميگم سرعت لود بيشتر ميشه يعنی علاوه بر لودينگ ها كه سريع تر ميشن لود تكسچر ها هم سريعتر ميشه
    Last edited by saeed_cpu_full; 21-06-2009 at 15:14.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •