تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 704 از 848 اولاول ... 204604654694700701702703704705706707708714754804 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,031 به 7,040 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

جر و بحث بیخود فقط انرژی آدم رو میگیره. کمی توی این پست بحث مفید کنم حداقل به احترام حتی یک خواننده...

اثرات مخرب نویز:

رابطه مودم و dslam:
    1-(نگاه سخت افزاری)
    *در فناوری DSL همیشه یک رابطه دائمی بین مودم فرد و مودم شرکت (dslam) وجود داشته. این دوتا همیشه با هم حرف میزنن و برای کانکت موندن مشترک در ارتباطند اما چرا؟ خط مسی مشترک از کانال های چندگانه برای انتقال دیتا در قالب پالسهای الکترومغناطیس بهره میگیره. نقش مودم های طرفین در نوع استفاده از این پالسها خیلی مهمه. dslam شرکت همیشه از مودم کاربر میزان خطا و نرخ سیگنال دریافتی رو چک میکنه و سعی میکنه بر حسب اون با تغییر پارامترهایی که مهمترینش تعیین ریت خط و چگونگی استفاده از حداکثر کانالهای خط مسی برای در اختیار گذاشتن بیشترین پهنای باند ممکن به مودم مشترکه.

*از طرفی تعیین الگوریتم ارسال داده و تقسیم بندی مذکور کانالها برای بیشترین ریت ممکن با هر بار قطع ارتباط (خاموش شدن یکی از مودمه یا توسط کاربر یا توسط اپراتور شرکت) از نو صورت میپذیره و کل فرایند تا مرحله ای پی گیری و اتصال به اینترنت کامل دوباره انجام میگیره. اما بعد از مدتی بسته به وضعیت خط مودم اصطلاحا محافظ کار شده و برای جلوگیری از مشکل از dslam تقاضای کاهش ریت رو میکنه (این همون بحثیه که بعضیا میگن ایسوس مودم خوبیه چون میشه دستکاریش کرد)

2- نگاه نرم افزاری
    :
    در فرایند ارسال دیتا همیشه برای چک کردن صحت اطلاعات داده شده و دریافت شده کدهایی قرار داده میشه. این فرایند کد خوانی و کد دهی که در دو طرف انجام میشه حجم پکتهای ارسالی رو تعیین میکنه. از طرفی فرایند استفاده از پورتهای مختلف و کدگذاری ها و باز و بسته بودن پورتها هم در هر لحظه مورد مراقبته و پکتها و کدگذاریشون طبق الگوریتم مشخص چک میشه. بحث پروفایل گیم هم از این فرایند و الگوریتمها میاد.
    واژه تاخیر یا latency از اینجا ریشه میگیره که مودم، dslam روترها و سوئیچ ها هر کدوم بر اساس الگوریتم و نرم افزار داخلیشون مدت زمانی رو صرف چک کردن صحت اطلاعات کرده و بعد انتقال میدند.

اثر نویز در بحث خاص گرفتن تست سرعت و ارور:

بعضی سایتهای تست سرعت به تایید صحت پکتهای ارسالی و دریافتی از پورت مورد استفاده طرف حسابشون (client) حساس هستند (برای جلوگیری از تقلب و صحت تست) نویز یکی از عوامل اصلیه که باعث میشه در ریت بالا که مشترک تلاش میکنه از همه پهنای باندش که مورد تقاضای سایت تست هست، استفاده کنه، صحت داده ها تاخیرشون از انچه مورد تایید سایت تست هست بیشتر شده و سایت نپذیره این تست رو ارور تاخیر بده. یعنی مودم اگه 3 مگ رو بدون نقص پکت میرسونه بدست dslam مشترک در فرایند تست گرفتن چون میخواد از همه پهنای باند در اختیارش استفاده کنه (مثلا 4مگ) باعث میشه گفتگوی بین مودم و dslam در لحظاتی به هم خورده و تاخیر برای ارسال کامل و سالم پکتها بوجود بیاد.

چرا خاموش روشن کردن باعث رفع مشکل میشه؟
    چون با خاموش روشن کردن ریت کاملا از نوشناخته و گفتگو از سر گرفته میشه و تستی که بعدش گرفته میشه بر اساس ریت مورد توفقیه که اخیرا اخذ شده و بدون مشکل انجام میگیره.

چرا فیلتر شکن گاهی (و نه همیشه) در رفع ارور کمک میکنه؟
    چون وقتی از برخی فیلتر شکنها استفاده میشه سایت تست گسرنده تایید تاخیر داده رو به حساب سرور فیلتر شکن میگذاره ( عامیانش پینگ سرور فیلتر شکن رو میگیره) و تاخیر دیگه اروری ایجاد نکرده و چون واسطه بر پهنای باند تست شده اثر نداره تنها نتیجه تست برای پینگ غلط میشه.

* در این مورد روترها و خصوصا گت وی هم میتونن ایراد داشته باشند و باعث بسته شدن یا اخلال پورت بشن اما این اختلال عمومی و برای بخش بزرگی از جامعه مصرفی خواهد شد و در موراد استثنا اختلال به خود dslam و خط مشترک بر میگرده.
    Last edited by misam5526; 23-04-2018 at 21:23.

2. 4 کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

بالاخره و بعد از گذشت چند روز و با اعتراض گسترده کاربران (به ویژه کسانی که برای گیم و استریمینگ از اینترنت پارس آنلاین استفاده می کنند) و با وجود حذف بسیاری از کامنت ها (از جمله کامنت خودم) در پیج اینستاگرام پارس آنلاین و رد وجود مشکل از سوی پشتیبان های پارس، ادمین اینستاگرام پارس آنلاین حاضر به اعلام وجود مشکل در زمینه پینگ و تایم اوت شدید اینترنت پارس آنلاین در چند روز اخیر شد

4. 3 کاربر از broosli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

امروز عصر اینترنت حدودا نیم ساعت قطع بود ، به پشتیبانی هم زنگ زدم گفت اینترنت خودمون هم قطعه !

6. 2 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

امروز عصر اینترنت حدودا نیم ساعت قطع بود ، به پشتیبانی هم زنگ زدم گفت اینترنت خودمون هم قطعه !
    دقیقا مال منم قطع شده بود ( از حدود 15:45 تا 16:30)
    حالا احتمالا بازم مال عده ای از کاربرا بدون مشکل و با کیفیت عالی وصل بوده
    ظاهرا قطعی ها و بی کیفیتی فقط مال یه عده است

8. 2 کاربر از broosli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال DJMOKHTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

امروز از پارس انلاین به من زنگ زدن که اینترنت 8 مگ 6 ماهه با حجم 900 گیگ 201 تومن ! و گفتن این سرویس رو سایت نیست و فقط شامل برخی از مشترکین میشه و باید حضوری بیاید پرداخت کنید !

نظر دوستان چیه ؟

10. این کاربر از DJMOKHTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

امروز از پارس انلاین به من زنگ زدن که اینترنت 8 مگ 6 ماهه با حجم 900 گیگ 201 تومن ! و گفتن این سرویس رو سایت نیست و فقط شامل برخی از مشترکین میشه و باید حضوری بیاید پرداخت کنید !

نظر دوستان چیه ؟
    به عنوان مشترک جدید یا تمدیدی؟

اگه جدید منظورشونه و الان پارس نیستید که روی سایت جشنواره 120 هزارتومنی با همین شرایط هست.

اگه برای تمدید پیشنهاد دادند که بستگی به میزان رضایت شما داره. اگه راضی هستید از وضعیت و حجمی که دارید و جشنواره بهتری در مرکز مخابراتی شما توسط شرکتهای دیگه ارائه نمیشه، به نظرم قبول کنید.

12. 3 کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دیروز صبح اینترنت من قطع بود زنگ زدم پشتیبانی گفت استان فارس مشکل پیش اومده و اختلال داره تا ساعت 1 بعد از ظهر وصل میشه تا ساعت 3 و 4 وصل نشد دوباره زنگ زدم گفت مشکل برطرف شده شما مودم رو چند دقیقه خاموش کن من خط رو ریست میکنم(یه همچین چیزی) اگه نشد مودم رو دوباره کانفیگ کن ...که بعد از روشن کردن مودم اینترنتم وصل شد و نیازی به کانفیگ نبود
    Last edited by m123f; 24-04-2018 at 23:42.

14. 3 کاربر از m123f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

نظر دوستان چیه ؟
    برای روشن شدن موضوع بع این چند سوال پاسخ دهید .
    1. شما چند ساله مشترک پارس هستید ؟
    2. سرویس فعلی شما چی هست و با چه قیمتی ؟
    3. کدوم شهر هستید؟
    این 3 سوال مشخص میکنه برای چی به شما پیشنهاد دادن .

16. 2 کاربر از mahan999 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دیروز صبح اینترنت من قطع بود زنگ زدم پشتیبانی گفت استان فارس مشکل پیش اومده و اختلال داره تا ساعت 1 بعد از ظهر وصل میشه تا ساعت 3 و 4 وصل نشد دوباره زنگ زدم گفت مشکل برطرف شده شما مودم رو چند دقیقه خاموش کن من خط رو ریست میکنم(یه همچین چیزی) اگه نشد مودم رو دوباره کانفیگ کن ...که بعد از روشن کردن مودم اینترنتم وصل شد و نیازی به کانفیگ نبود
    البته فکر نمیکنم مشکل مربوط به استان فارس بوده باشه ! چون برای من که کرمان هستم قطع بود ! شما که فارس بودین قطع بوده - اون دوستمون که غرب کشوره قطع بود به پشتیبانی تهران هم که زنگ زدم گفت اینترنت خودم هم قطعه ! حالا خودتون نتیجه گیری کنید !
    -----------------------------------------
    متاسفانه هنوز هم این مشکل برطرف نشده و از مودم که نگاه کردم ساعت 6 صبح هم دوباره قطع شده بوده

18. 3 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mt.Shadow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    root/

پيش فرض

نظر دوستان چیه ؟

منم همین طرح رو گرفتم البته 207 تومن

البته اونا زنگ نزدن که پیشنهاد بدن من طرح جشنواره 3 مگ سه ماهه م تموم شده بود میخواستم طرح جدیدی ببینم هست که گفت فقط این طرح هست برای کاربران تمدیدی.
    همین طرح تو سایت با مالیات نزدیک 310 تومن میشه.
    Last edited by Mt.Shadow; 25-04-2018 at 11:31.

20. 3 کاربر از Mt.Shadow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •