هزینه تعویض سیم کارت با یوسیم 10 نومنه....نه سرعت 3G ایش فرقی با 3G قبل از تعویض نداره( و نبایدم داشته باشه)
هزینه تعویض سیم کارت با یوسیم 10 نومنه....نه سرعت 3G ایش فرقی با 3G قبل از تعویض نداره( و نبایدم داشته باشه)
من مشهد, طرف خیابان امام رضا, چهارراه دانش تست کردم 4G بود. فلکه آب هم فکر کنم 4G باشه.
مینی سیتی - نیاوران و مناطق اطراف 3G ایرانسل فعال هست.
ساری کی تحت پوشش نسل سه قرار میگیره؟
البته بخشی از شهرهای بابل و قائمشهر 3g شدن حتی بابل 4g هم راه افتاده، اما ساری هنوز edge مونده!
مینی سیتی اره اما نیاوران، تجریش اینا از انتهای اطراف به زور میگیره
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
مقایسه اینترنت سه اپراتور تلفن همراه/از کدام سیم کارت اینترنت ارزان تری می توانید بگیرید؟
دوستان بهترین کار اینه که فعلا صبر کرده همینطور که بچه ها تو پست های مختلف میگن کلا شبکه ثبات کافی نداره یا خیلی عالیه یا بسیار افتضاح .خودشون هم گفتن شبکه تا بهمن ثبات پیدا میکنه .پس بهترین کار فعلا صبرکردن است و بس
شما الان خودت چه نتیجه ای گرفتی؟
چون یا بسته ها اصلا همسانی با هم نداره که بخواد با هم مقایسه بشه و یا در صورت همسان بودن نرخ یکسان دارند
ضمنا این عکس مقایسه ای توسط شما ایجاد شده یا خبرگزاری یا جایی؟!
ما نتیجه هامونو قبلا گرفتیم
این هم بیشتر جنبه اطلاع رسانی داره برای افراد ناآگاه و افرادی که به دنبال انتخاب مناسب هستند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه شبکه تو منطقه شما پایداره پس می تونید استفاده کنید. بنظر من شبکه الان هم تو هر منطقه ای برای خودش پایدار هست
مثلا همراه اول اینجا در سطح شهر روی 8 مگ هست و تقریبا افت سرعتی نداره
ایرانسل هم بعد از چند ماه به ثبات رسیده و تو روز بهتر از 128 نمیشه و شب ها هم اویل بد ولی در ساعات پایانی عالی میشه
اگه بخواید تا بهمن صبر کنید تا شاید همه چیز پایدار بشه باید احتمال دیدن تعرفه های جدید رو هم داشته باشید
نتیجه رو هر کس باید با توجه به سرعت و پایداری شبکه هر اپراتور تو منطقه و شهر خودش بگیره
- از چه سیم کارتی استفاده می کنید
- سرعت کدوم اپراتور با توجه به استفاده شما تو روز یا شب بهتره
- قصد دانلود دازید یا فقط می خواید وب گردی کنید؟
.......
Last edited by arash59b; 08-12-2014 at 11:35.
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)