من از عصر در حال تستم از سرور خارجی تک فایل نهایت 160
دو فایل همزمان راحت 240
در مورد سرور ایران دوستان جایی که فیلم و نرم افزار روی سرور ایران سراغ دارند ما رو بینصیب نزارند
من از عصر در حال تستم از سرور خارجی تک فایل نهایت 160
دو فایل همزمان راحت 240
در مورد سرور ایران دوستان جایی که فیلم و نرم افزار روی سرور ایران سراغ دارند ما رو بینصیب نزارند
اینم دانلود از سایت ایرانی
![]()
با 1 ماهش میتونی اینترنتو درو کنی![]()
برا من خیلی خوب جواب میده
قند شکن باز میکنم سرعت بهتر میشه پینگ هم میاد پایین![]()
سرور خارجی الان سرعتش یکی دو روزه عالیه
داخلی هم تغییری نکرده
Last edited by mohammad varaste; 02-09-2013 at 05:50.
آره،امروز در کمال ناباوری تو ساعات رایگان از سرور های خارجی 140 تا رومیداد الانم 200 خورده ایه،ولی دیروز نهایتش 30 تا بود.یعنی میشه همینطور بمونه
راستی واسه من خیلی حجمم سریع کم میشه،مثلا دیروز که اولین روز بود حدود 700 مگ پرید!آخه لامصب همش شیش هفتا سایت سر زدم ربع ساعت انلاین گیم زدم،دوسه تا هم آهنگ دان کردم،اپدیت ویندوز و انتی ویر هم که خاموشن،برادرمم که با لپتاپ وصله همش چنتا سایت خبری داره فقط به همونا سرمیزنه،ورشکست میشم اینجوری
راستی بچه ها شما هم از این ادرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میزان اعتبار باقیمونده رو چک میکنید؟واسه من تو سیترا میزنه 98.200 اعتبار باقیمونده،اینجا ibsng میزنه 1.3 گیگ!معلوم نیس چجوریه.
بزک نمیر بهار میاد....روزای بدشم میبینی...حالا کمی صبر داشته باش.
700 مگ هم زیاد نیست داداشی...دو موتره دارین ازش میکشین....خیلی هم بیکار نبودین....دانلود و بازی و وبگردی و...
آره از همین آدرس چک میکنیم.....![]()
...سرور پر سرعت میاد![]()
آخه من چون حجمم دوگیگه،700 مگ یکم زیاده برامونخواستم4گیگ بگیرم برادرم گفت فعلا واسه تست 2گیگ بگیر ببینیم وضعه مخابرات چطوره.
شاید ماه بعد 512 نامحدود بگیرم.بچه ها شما هم گیت وی هاتون با 2 شروع میشه؟میشه روی گیت وی آذربایجان و ترکیه هم رفت؟
پ.ن: 1.31G منظورش 1گیگ و 310 مگ یا 1گیگ و 31 مگ؟
Last edited by 8-1kel; 02-09-2013 at 07:29.
2 ماهی هست که شارژ سریع میخوره.قبلا با 2 گیگ چقدر صفحه باز میکردم چقدر دانلود میکردم تازه یه 100 مگی هم اضافه میومد.الان فقط 5 تا صفحه باز میکنم میرم میبینم 400 تومان کم کرده و تو دو هفته 2گیگ رو میخوره![]()
Last edited by farshad0123; 02-09-2013 at 12:24.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)