کارشناس میاد همین کار هایی رو که میخوای انجام بدی اونا همین کار رو میکنن
کارشناس میاد همین کار هایی رو که میخوای انجام بدی اونا همین کار رو میکنن
سلام بر دوستان عزیز
اگر مستجر باشیم ,شرایط adsl مخابرات چیه؟حضور مالک و شماره ملیشو که نمیخواد؟این سایت برای خود مخابراته؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا نوشته که فقط کد اجاره میخواد!اگه همینا باشه که مشکلی ندارم
سرویس قبلیمو که خواستم انتقال بدم گفتن فیبر نوریو نمیشه ولی از مخابرات که اومدن خط جدید وصل کنند گفت اینجا فقط شاتل و مخابرات ارائه میدن!
فیبر نوری بودن خط با توجه به تکنولوژی پیشرفته تر باعث کیفیت بهتر نمیشه؟
الان سرعت بالا با کارت دانشجویی راحت میدن؟
من 1 مگشو میخوام.سرعت دانلودش چه طوره؟با مودمasus am 604 سازگاری داره؟آخه بعضی شرکت ها خالی می بندن که بااین مودم نمیشه یا میشه![]()
کسی این طرفا(نیاوران-پشت کاخ) از مخابرات نداره؟اگر داشت از کیفیتش راضیه؟من الان موبین نت گرفتم.سرعتش بدک نیست.ولی اصلا با محدوده حجمی حال نمیکنم.اگه میدونستم فیبر نوری هم امکانات adsl-ش به ایران رسیده به جای اینکه 250 پول مودم بدم یک خط به نام خودم میخریدم.حالا اگر adsl ردیف شد,مودم وایمکس با ضرر ردش میکنم
پیشاپیش ممنون![]()
Last edited by sia10; 16-05-2013 at 19:25.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماهی 40 تومن باید پول این و بدیم این تازه نسبت به ماه قبل مثلا سرعت خوبشه
Last edited by Mr_100_dolari; 16-05-2013 at 19:38.
1 مگ نامحدود داری؟
از سپید تستی که گذاشتی نشون میده خطت مال تهران نیست،
شما برای این سرعت چقدر پول میدید، شرایط اونجا به چه صورت هست، رایگان شبانه هم دارید ؟
بله 1 مگ نامحدود هستش .
همیشه اینجوریه؟
یک مگ طلایی مخابرات
![]()
سرور New York City?! درسته سرعت دانلودش به هر حال پایینه ولی یه تستم با سرورهای مختلف از ایران بگیرید.
سرور ایران چرا مگه اکثر تبادل اطلاعاتم با ایرانه!؟میزان سرور خارجی است!
اینترنت نه اینترانت ...
در ضمن نیویورک و قطب شمال هم نداره خارج از ایران محدود شده برای ما خیلی وقته ظهر تا 2 شب سرعت 1 مگ 256 هم نیست با سرور خارجی!اینم بغداد:
![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 2 مهمان)