تاثیر به اون صورت نداره . اگر مودم وایمکستون مشکل انتن دهی داره و می خواهید جایی بگذارید که بهتر باشه برای کامپیوتر دسکتاپتون بخرید .
تاثیر به اون صورت نداره . اگر مودم وایمکستون مشکل انتن دهی داره و می خواهید جایی بگذارید که بهتر باشه برای کامپیوتر دسکتاپتون بخرید .
عزیزان اگر کسی میدونه جواب ما رو هم بده
دوست عزيز USB بخر مارك دي لينك. مدلي كه خريدم بهت ميدم خيلي عاليه اصلا هم هيچ تاثيري تو سرعت نداره. من دوستم شبكه هاي وايرلس ارگان هاي مختلف رو انجام ميده اون برام خريد و گفت بهترين هست و تا الان هم كه به كامپيوتر وصل كردم هيچ مشكلي نداشته و راحت استفاده ميكنم مودم رو هرجا كه ميخوام ميزارم
من واقعاً کلی شرمنده شدم انقدر دوستان جواب دادن!!!!!!!
این سوالمو که جواب ندادید"از وایمکس ایرانسل راضی هستید یا برم دنبال وایمکس مبین نت؟"
حداقل این یکی رو جواب بدید!
مودم دانگل (جیبی!) که ایرانسل میخواد ارایه کنه، کیفیت مودمهای دیگشو داره؟! منظورم آنتن و ... هستش.
حالا اگر در راه رضای خدا سوال اولمم جواب بدید، خیلی خوب میشه!!!!
سلام این یک سوالیه که ممکنه برای من یا یکی دیگه متفاوت باشه من راضیم ولی سرعت دانلودش خیلی کمه پینگم تو سرور ایرانی 80 اگه مشکل قطعی سراسری نباشه مشکل خاصی نداره ولی با قطعیت میگم در شرایط یکسان بدون در نظر گرفتن شبانه رایگان و فقط از لحاظ کیفیت وایمکس ایرانسل بهتره ( وایمکس برای کسایی که adsl پوشش نمیده یا همش در حال جابه جایی هستن ) اما من اگه adsl میگرفتم خیلی بهتر بوداونم به نظرم کیفیتش باید بالاتر باشه 100% اینطور که خودشون گفتن به نظرم ارزش خرید داره اگه قیمتش مناسب باشه... اگه گرون باشه میتونی مدل usb بگیری بعد که به نوت بوک وصل کردی اینترنتو به اشتراک بذاری خیلی راحت
![]()
دقیقاً من همیشه در حال جا به جایی هستم!
هر هفته از تهران میرم اصفهان(1روز)، شیراز(1روز)، کیش(2 روز). یعنی 3 روز تهرانم بقیه رو این طرف و اون طرف. بماند که هر یک هفته در میون اهواز هم بهش اضافه میشه!!!
تهران ADSL دارم، راضی هم هستم. شهرستان که میرم از اینترنت EDGE استفاده میکنم که افتضاحه!
الان یه چیزی فهمیدم که ایرانسل تو کیش جواب نمیده! کلی خورد تو پرم!
مودم دانگل رو در صورتی رایگان میدن که 1 سال رو ثبت نام کنی. 140 تومن. خواستم ثبت نام کنم که متوجه شدم تو کیش جواب نمیده!
من با داتک 128 دانلودم روی حدوداً 25-30 هستش که فهمیدم وایمکس ایرانسل حدوداً 18! مگر اینکه 256 بگیرم.
Last edited by Tenacious; 13-03-2012 at 14:22.
دوستای عزیز اگر کسی Framework مودم BM632 همون مودم زرد بزرگ را داره لطفا به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایمیل کنید. مودمم دچار مشکل شده و ایرانسل هم هیچ کاری نمیکنه. یکی از دوستای اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیدم که نوشته بود اینکارو کرده اگر که این فایل رو دارین برام بفرستین . با تشکر![]()
جواب سوال ما رو که انگار کسی نمیدونه!
یه سوال دیگه دارم
از دوستان کسی اینجا سرویس نامحدود داره؟
میخوام بدونم برای سرویس های نامحدود قضیه سرعت چطوره؟ آیا کم میکنن سرعت رو یا نه خوبه؟
من سرويس 1 مگ دارم كه طبعا نامحدوده. براي من كه تا به حال سرعت رو كم نكردن و با دانلود منجر سرعت دانلود تا 130 كيلو بايت بر ثانيه هم ميرسه. خداييش ايرانسل از پهناي باند دزدي نميكنه.
موفق باشيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)