تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 704 از 1049 اولاول ... 204604654694700701702703704705706707708714754804 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,031 به 7,040 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

رايان عزيز اخه همين جوري بودجه داره مي ره بالا وقتي مشخصات ٥٢١ در مقايسه با ٨٢١ بررسي ميكنم مي بينم فقط در يواس بي تفاوت داره كه در عوض مي تونم باين تفاوت يه بلير بكيرم كه يواس بي داشته باشه مكر تفاوت در كيفيت كار.باشه . ضمنا ساب 250 يا 260 موجود نداشت يكما ديكه بذستش ميرسه با قيمت ٦٠٠٠٠٠ تومن ضمنا اين ست در مقايسه با ياماها ٤٧١ و باند سري ان اس جطوره فروشنده كه تابلوي ياماها هم داشت ست بايونير را توصيه مي كرد ضمنا يه مورد ديكه كارانتي ساب هستش كه فقط در تهران است ايا معمولا امب بايونير خراب مي شه ؟
    خب 821 چیپ تصویر بهتری هم داره.ولی از لحاظ درایو کردن بلندگو مثل هم هستند.هرجور بودجتون بهتون اجازه میده انتخاب کنید.
    ساب 260 شده 600 تومن؟؟؟واقعا قیمت ها عجیب غریب شده.ساب 215 یاماها هم می تونه گزینه خوبی باشه.
    این ست از سری NS یاماها موزیکال تر هستش.
    ساب که گارانتی نداره.آمپ گارانتی داره.در مورد خراب شدن آمپ هم عرض کنم که دیگه این رو من نمی دونم.بهرحال وسیله برقی هستش و هر لحظه احتمال خراب شدنش وجود داره.

2. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

آقا رفت تعمیر با اجازتون
    5 ماه نیست خریدمش
    ماهی یه هفته هم بیشتر خونه نیستم و کلا" خاموشه غیر از اون یه هفته که بعضی وقت ها روشن میشه
    از روز اول هم محافظ برق داشت
    حالا چی شد که ایطو شد معلوم نیست !!!!
    انشالله زودتر درست میشه.بهرحال گاهی اوقات این اتفاقات میفته.اینم از بدشانسی شماست.

4. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

رایان جان گاهی گفته می شه فلان دستگاه خرابی زیاد داره یعنی ماتریال دستگاه ضعیفه ایا پایونیر اینجوریه ؟یعنی زیاد می شنوید خراب شده ؟یاماها چطور؟ویزگی اپ اسکالین چقدر اهمیت داره ابا مثلا تصویر ----- غیر hd رو به hd تبدیل می کنه ؟ air paly ? av nvigator ?firmwareupdate , gui , wirlless از موارد تفاوت 821و921 است در عمل کاربردی است ؟ظاهرا اکو دستی هم داره ؟ اتصال ----- غیر hdmi ,کامپیوتر به امپ چطوره ؟
    Last edited by hp1351; 18-09-2012 at 06:03.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

رایان جان گاهی گفته می شه فلان دستگاه خرابی زیاد داره یعنی ماتریال دستگاه ضعیفه ایا پایونیر اینجوریه ؟یعنی زیاد می شنوید خراب شده ؟یاماها چطور؟ویزگی اپ اسکالین چقدر اهمیت داره ابا مثلا تصویر ----- غیر hd رو به hd تبدیل می کنه ؟ air paly ? av nvigator ?firmwareupdate , gui , wirlless از موارد تفاوت 821و921 است در عمل کاربردی است ؟ظاهرا اکو دستی هم داره ؟ اتصال ----- غیر hdmi ,کامپیوتر به امپ چطوره ؟
    در مورد آمپلی فایرهای موجود تو بازار من تا حالا در مورد هیچکدوم نشنیدم که خرابی زیاد داشته باشه.
    upscal هم اهمیت داره ولی نه خیلی چون خود TV اینکار رو انجام میده.
    مواردی که نام بردی تو عمل خیلی کاربردی نیست البته بستگی به نوع استفاده شما داره.921 که تو درایو کردن بلندگوها از 821 بهتر هستش.این مهم ترین تفاوتش هست.حالا تفاوت های جزیی هم داره دیگه.

7. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    رایان عزیز ممنون از لطف شما
    این شرکت جم اینترنشال دفتر مرکزی دارد ندارد چطوری هست اسم اون فروشگاهی که ادرس دادید می شود بفرماید چی هست شماره تلفن هم اگر دارید ممنون می شوم .
    یهچیزی دیروز من دیدم شوکه شدم فوکال سیب 1600
    روحم شاد
    دنون که می خواستم بخرم 6 ماه پیش 638 تومن بود الان 1100
    گرام 300 دنون بود 350 الان 779
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    رایان عزیز ممنون از لطف شما
    این شرکت جم اینترنشال دفتر مرکزی دارد ندارد چطوری هست اسم اون فروشگاهی که ادرس دادید می شود بفرماید چی هست شماره تلفن هم اگر دارید ممنون می شوم .
    یهچیزی دیروز من دیدم شوکه شدم فوکال سیب 1600
    روحم شاد
    دنون که می خواستم بخرم 6 ماه پیش 638 تومن بود الان 1100
    گرام 300 دنون بود 350 الان 779
    با تشکر
    سلام.خواهش می کنم.
    دفتر مرکزی که مطمئنا داره.شماره اش رو داشتم منتها الان دم دستم نیست.در اولین فرصت برات قرار میدم.
    نام فروشگاه هم خاطرم نیست و شماره اش رو هم ندارم.
    قیمت ها خیلی رفته بالا.معلوم هم نیست تا کجا میخواد پیش بره.

10. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

درود درباره ویزگی firm update, airplayr لطفا توضیح د هید بهترین روش اتصال دیوایس های مختلف چگونه است و چه نوع رابطی را باید تهیه کنم ----- با خروجی معمولی و لب تاب و ت لت سامسونگ ....ایا ویژگی را که برای اپل داردبرای تب سامسونگ هم هست ایا 921 اکو دستی دارد و Acr دارد در مشخصات چیزی نبود و اینکه اداپتور بلوتوث ووای فای درجعبه موجوده مدل 921 تشکر
    Last edited by hp1351; 18-09-2012 at 20:08.

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

رایان عزیز ببخشید من چون خودم 921 دارم گفتم یه توضیح کوچیک بدم به این دوستمون.
    در مورد تفاوت 821 و 921 یه مقدار تفاوت زیاد هست (در نظر داشته باشید که 921 هایی که تو ایران فروش میره همون ورژن آمریکای جنوبیه که همه امکاناتش با 1021 برابر به جز تعداد ورودی های HDMI و تعداد حافظه کانال های رادیو)
    921 علاوه بر اینکه 7.1 هست قدرت خروجی بالاتری هم داره از نظر توان درایو کردن بلندگو و کانکتور های بلندگوش فرق می کنه و همش بزرگه*
    اکولایزر دستی داره
    چیپ تصویر و صداش فرق می کنه
    پورت شبکه داره*
    کاملاً با شبکه و دیوایس های اپل سازگاره *
    ریموت کنترل کامل تر و با کیفیت تری هم داره*
    مواردی که با * مشخص شده توی سایت پایونیر بهش اشاره ای نشده مثلاً مدلی که توی سایت پایونیر هست پورت شبکه نداره

در مورد آپ اسکیلینگ به نظر من در حال حاضر خیلی مهم نیست بهتره سعی کنید سورس یا پلیرتون رو با کیفیت تر انتخاب کنید

در مورد وایرلس کردن آمپ 921 شما باید یه آداپتوری رو جدا تهیه کنید (اگر باشه) که خودش حدود 150 دلار هزینه بر می داره ولی میشه یه اکسس پوینت بگیرید و با 50 - 60 هزار تومن از امکانات شبکه وایرلس لذت ببرید
    GUI به منو و اینترفیس گرافیکی دستگاه می گن که 921 یه مقدار زیباتر و گرافیکی تر طراحی شده
    firmware update هم 921 و هم 821 دارند
    air play هم استاندارد اپل برای امکان پخش کردن توسط آیفون یا آیپاد یا دیگر وسیله های اپل هست.

13. 2 کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

درود درباره ویزگی firm update, airplayr لطفا توضیح د هید بهترین روش اتصال دیوایس های مختلف چگونه است و چه نوع رابطی را باید تهیه کنم ----- با خروجی معمولی و لب تاب و ت لت سامسونگ ....ایا ویژگی را که برای اپل داردبرای تب سامسونگ هم هست ایا 921 اکو دستی دارد و Acr دارد در مشخصات چیزی نبود و اینکه اداپتور بلوتوث ووای فای درجعبه موجوده مدل 921 تشکر
    در حال حاضر بهترین کانکتور همون HDMI هست.
    921 ARC داره
    نه آداپتور بلوتوث و نه وایرلس توی جعبه نیست.

15. این کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.خواهش می کنم.
    دفتر مرکزی که مطمئنا داره.شماره اش رو داشتم منتها الان دم دستم نیست.در اولین فرصت برات قرار میدم.
    نام فروشگاه هم خاطرم نیست و شماره اش رو هم ندارم.
    قیمت ها خیلی رفته بالا.معلوم هم نیست تا کجا میخواد پیش بره.
    ساب جامو 250 شده 600 هزار تومن؟!؟!
    من اولین بار 250 گرفتم

تازه تو گرونی ها ساب جامو 300 رو 450 گرفتم الان دیگه نمی دونم چی بگم خدا به خیر کنه
    فوکال سیب هم که 1600 شده هر دم از این باغ بری می رسد

17. این کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •