نه من فعلاً ای دی اس ال دارم قصد ندارم از شاتل بگیرم فقط خواستم بدونم یک وقت مسیرمون افتاد .
نه من فعلاً ای دی اس ال دارم قصد ندارم از شاتل بگیرم فقط خواستم بدونم یک وقت مسیرمون افتاد .
به من یه شرکت معرفی کنید که فقط به درد دانلود بخوره ( شبانه باشه بهتره ) که قعطی هم تداشته باشه الان آسیاتک 512 دارم قعطی داره موقع شبانش هم سرعتش خیلی نوسان داره![]()
با سلام
معمولا قطعي و نوسان رو كه همه دارن
صبانت و شاتل رو توصيه ميكنم
پارس انلاين هم فكر ميكنم روزانه ي خوبي داشته باشه
موفق باشيد.
اگه بخوام یه adsl از یه شرکت دیگه بگیرم باید مودمم رو عوض کنم ؟
Last edited by bar333lona; 09-09-2010 at 21:33.
با سلام
دوست عزيزم شاتل فكر ميكنم نمايندگي نداره اما صبــانت داره
موفق باشيد.
هیچ احتیاجی نیست همه مودم ها با تمام ISP ها کار میکنن
اگه هم جایی به شما گفته که باید مودمت عوض بشه برای اینه که مال خودشو بفروشه
با سلام
نه دوست عزيزم
احتياجي نيست
وقتي سرويست و عوض كردي ميري داخل تنظيمات مودم و سپس از اونجا يوزر و پسورد جديد رو بهش ميدي و كانكت ميشي
موفق باشيد.
سلام
شرکت های زیادی شبانه دارند از جمله پارس آنلاین ، شاتل ، صبانت و غیره
شهراد هم سرویس های 10 گیگ به بالا را با شبانه 2 تا 8 صبح رایگان میده نوسان سرعت دانلود هم بین 30-60 اما تو منطقه ما که جز مناطق پر ترافیک هم هست و اکثر جاها پورت خالی نداشتند اکثر موقع ها سرعت 50 و خورده ای است البته به 20-30-40 یا 60-70 هم میرسه اما تا حالا دانلود کردم بیشتر 50 و خورده ای بوده .
سلام
به تالارهای گفتگوی پی30ورلد خوش اومدیانشالله شاهد مدیر شدنت باشیم
طبق پیشنهادهای دوستان، صبانت و شاتل شرکت هایی هستن که خوب کار می کنن. صبانت که بخاطر خوب بودنش انقدر مشتری داره که توی اکثر مراکز مخابراتی، پورت خالی نداره و به ناچار می بایست توی صف انتظار بمونی ( بعضا تا 6 ما و بیشتر!!!) این قضیه تقریبا برای شاتل صدق می کنه؛ تفاوت این جاست که شاتل متاسفانه توی برخی از مناطق و شهرها مانند تخم مرغ شانسی عمل می کنه! یا خوب از آب درمیاد یا بد!!!
البته در بیشتر مناطق و شهرها خوب بوده
من خودم از شهراد بهره می گرفتم. اما خب چون دانلود رایگان شبانه نداشت و سرعت هاش هم خیلی نوسان داشت و از همه بدتر پینگش برخی موارد بسیار افتضاح می شد، سرویسم رو جمع کردم و به جاش رفتم با لایزر قرار داد بستم. می تونی توی امضام نوع سرویسم و میزان سرعتم رو ببینی...
ماهانه 22750 تومان - 3 گیگ حجم دانلود - دانلود شبانه هم رایگان
شرطش فقط یه کپی کارت دانشجویی یا جواز کسبه. همین!!!
شاد باشین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)