تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 704 از 1759 اولاول ... 20460465469470070170270370470570670770871475480412041704 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,031 به 7,040 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

نه عزیز با یه سیستمم جواب نمیده
    از مخابرات گرفتم...
    من از این قسمت عکس گرفتم
    پر.کسی چیزی ست نکردی؟؟
    من IP شما رو اینجا:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    وارد کردم ، لوکیشن ایران و شرکت مخابرات رو میده
    الان به نظر میاد با همون IP به اینترنت وصلی ، مشکل یه جای دیگست!
    اینکه چراغ Act چشمک زنه ، مشکوک میزنه!
    چون وقتی از اینترنت استفاده نمی کنی ، باید خاموش باشه!
    اینم صفحه مودم خودمه:

تازه از اون قسمت ، دیسکانکت هم میشه!
    Last edited by Mahdi.p30; 09-04-2010 at 23:25.

2. این کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

نه عزیز با یه سیستمم جواب نمیده
    از مخابرات گرفتم...
    من از این قسمت عکس گرفتم

الان شما به نت وصلی تو عکس نوشته Up تمام تنظیمات رو هم درست انجام دادی Dhcp رو اینیبل بگذار باشه
    IP کارت شبکه و DNS رو بگذار اتوماتیک باید درست بشه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    باز هم میگم DHCP رو ENable کن و تنظیمات تو عکس رو روی کارت شبکه ست کن درست میشه.
    Last edited by sei_pm; 09-04-2010 at 23:17.

4. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

تنظیمات مودم رو چه تغیری باید بدم؟؟
    از تنظیماتی که انجام دادی عکس بگیر تا مشخص بشه باید چیکار کنید.
    اول اینکه DHCP و NAT فعال باشه و Encapsulation رو بگذار روی PPPOE LLC یوزر و پس رو روی مودم ست کن.

6. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pooria.rio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    آکانت جدید :Pooria-ir

پيش فرض

بچه های گل من احتمالا فردا میرم که TP LINK بگیرم
    میشه یه مدل وایرلس داره خوب و خوشگلش به همراه قیمتش رو بهم معرفی کنید ؟

8. این کاربر از pooria.rio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ...ALI...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

از تنظیماتی که انجام دادی عکس بگیر تا مشخص بشه باید چیکار کنید.
    اول اینکه DHCP و NAT فعال باشه و Encapsulation رو بگذار روی PPPOE LLC یوزر و پس رو روی مودم ست کن.
    از چه قسمت هایی عکس بزارم؟

10. این کاربر از ...ALI... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پشمک آباد

پيش فرض

آقا تاحالا مودم کسی از داغ کردن قاط زده؟ کلا هنگ کردن مودم ها چیه موضوش؟ اینکه میگن فلان مودم ها داغ و هنگ میکنن منبع موثق داره؟ تو سایت های تخصصی riview دادن؟

اصلا چندبار از دوستانتون شنیدین که مثلا بگن وقتی مودم 3 ساعت کارمیکنه dc میشه؟ ممنون میشم از تجربیاتتون در این زمینه بهره مند بشم . . .

ممنون . . .
    درسته Linksys حرفهای هست تو کار شبکه ولی نه به این معنی که کار کردن باهاش سخته. CD ویزارد داره بچه دو ساله هم طبق عکس می تونه کانفیگ کنه مودم رو.

با این حساب من هم فکر میکنم حق و فرصت روشن کردن قضیه رو داشته باشم:

دوست عزیز درسته اسوس ندارم ولی تی پی لینک هم ندارم.

من اولین بار که تو شهر خودم کرمان از پارس آنلاین دی اس ال گرفتم بهمن 83 هست که تا یکی دو سال بعدش می دونم همون مرکز کلانتری تهران که خود شما هم ازش خط و در حال حاضر سرویس شاتل داری و کل دفترهای شرکت ها و کارخونه های بزرگ مملکت که تو ونک و جردن و ولیعصر تلفونشون ار اونجا منشعب میشه امکان ارائه ای دی اس ال نداشت.

اینم رو هوا نمیگم محل زندگی خودمونم اونجا خطش مربوط به همون مرکز باستانی ! میشه که اصلاً خط ها نصفشون پی سی ام بودن دایل آپم 24 کانکت میشدن چه برسه به دی اس ال.

اون موقع ها هم 128 تو کرمان مثل الان ماهی 6 7 هزار تومن نبود که خداروشکر همه بتونن دی اس ال داشته باشن. 42 43000 تومن بود.

اولین مودم منم که همین حالا هم بعد 6 سال دارم ازش استفاده میکنم سیمفونی یو اس بی بود که خود پارس داد که در حال حاضر زایکسلم دارم که تو همون شهر خراب شده مرکز کلانتری که تا دو ماه پیش که درسم تموم نشده بود. سرویس شاتل ارت 1 داشتم برای 2 تا پی سی گرفتم و استفاده می کردم.

اگرم یه چیزی می نویسم مثل بعضیا از خودم در نمی یارم حداقل تو این چند سال اینقدر تو فروم های مختلف فارسی و لاتین (نه فقط پی سی ورلد) پست در رابطه با مودم روتر های دی اس ال خوندم و از کارکرد و کار نکرد ! هر کدومشون با خبرم که خودمو در حدی بدونم که بتونم کسی رو راهنمایی کنم نه مثل بعضی آقایون که 3 ماه عضو یه فروم میشن تو 3 ماه 3000 تا پست مزخرف و اسپم و فضولی تو کار این و اون ... میدن فکر میکنن فول پروفسور IT شدن !
    و اما اسوس : دوست عزیز من کلاً زیاد با جنس تایوانی حال نمی کنم از همون قدیم تو بازار می گفتن فلان جنس تایوانیه خوبه اما تجربه خودم نشون داده جنسه یه مدت نه چندان بلند کار می کرد و بعدش ابراز علاقه خودشو به سطل آشغال ابراز می کرد !
    درسته که قدیم ترا جنسای چینی از بیخ بدرد آشغالی می خوردن اما در حال حاضر بعضی محصولات این کشور دووم بدی ندارن.
    اون چیزی که من از اسوس دیدم اینه که
    1- محصولات جدیدش جنسشون خوبه و البته گرون ! ولی یکی دو سال که از مدت ساختشون میگزره و ارزون میشن کیفیتشون هم میاد پایین...
    2- شانسیه مثل رایترهای این شرکت که اون زمان بعضی هاش کلی کار میکردن بعضی هاشم زود بازنشست می شدن !
    3- مودم شما هم جزو مدلای جدید بوده اون زمانی که خریدین و البته نسبتاً گرون. پس اگه قرار باشه خوب نباشه با اون قیمت زسماً کل محصولات شرکت ذکر شدرو باید آشغال خالص دونست.
    4- مدلای جدیدش که شما هم داری شاید داغ نکنن. ولی به گفته خیلی از کاربرایی که من دیدم مدلای 604 و 602 اون داغ میکنن. داغ کردنم به تنهایی معضل نیست ولی وقتی یکی دو تا آیسی خازن از شدت و تداوم گرما بعد از چند سال خراب شدن مودم علناً از دیتا کشی ! میوفته. البته این موردو هنوز کسی راجع به اسوس ها اعلام نکرده ولی خارج از احتمالم نیست که تا چندوقت دیگه که مودمای گفته شده مستهلک تر بشن این اتفاق رخ بده و عمومی بشه (مثل همون اتفاقی که تو تیونر رس-ی-ور-های سامسونگ که داغ می کنن 4 5 سال بعد از اولین استفاده رخ میده و در اثر حرارت خازناشون کارایی خودشونو از دست میدنو ضعیف میشن)
    5- البته ناگفته نمونه که سری جدید مودمای اسوس دوتا یو اس بی می خورن (پرینت سرور و استوریج) که با اتصال یک هارد یا فلاش به اون مودم خودش بدون نیاز به پی سی میتونه از اینترنت فایل دانلود کنه و توی هارد ذخیره کنه حتی از تورنت! که تو مودمهای شناخته شده و وارد شده به ایران دیگه ندیدم مودم دیگه ای این قابلیت رو داشته باشه همچنین پرینت سرور. البته مثلاً زایکسل های وایرلس میتونن برای یوزرها بندویچ و ساعت اتصال تعریف کنن که همچین چیزی رو اسوس هنوز نداره.
    مع ذالک مودم های حرفه ای جدید اسوس هم تو ایران قیمتشون زیر 140 نیست (N13 بالای 180 ).

و اما d link من دشمنی خاصی با این نوع تجهیزات شبکه ندارم اما باید بگم که علاوه بر اینکه قیمت بالاتری از محصولات tp-link دارن خرابی و به مشکل برخوردنشونم خیلی بیشتره (میتونید یه سرچ تو گوگل بفرمایید)). یعنی اینجا شما در حالی که دارین پول بیشتری میدین آش خوبی هم نمی خورید !
    راجب به هنگ کردن مودم هم کافیه تو گوگل سرچ کنید.
    و اما چرا من میگم tp-link : چون که قیمتش نسبت به بقیه خیلی به صرفه تر و پایینتره و اذیتتون هم نمیکنه. مثلاً شما الان با 25 تومن میتونید یه کمبو بخرید usb+lan با متوسط 55(53 تا 57) تومنم میتونید یه وایرلسش 4 پرت lan بخرید.
    (54 مگ سریg) که کافیم هست برای سرعت های ایران (حداکثر 2 مگ). گارانتی بدی هم نداره.
    در مورد لینکسیس کانفینگ مودم در کل کار فارغ العاده ای نیست. اگر کسی از رو دفترچه و user manual هم سر در نیاره یکی یه بار راهنماییش کنه دفعه بعد خودش اوستا (استاد) میشه ! ولی اگر تجهیزاتی که شرکت پاپ تو مخابرات نصب کرده با اون مودم مچ نشه خود پی اچ دی مخابرات و فناوری اطلاعات هم داشته باشه و استاد دانشگاه شریف که هیچی استاد دانشگاه کلمبیا هم باشه ! هیچ کاری غیر از تعویض مودم نمیتونه بکنه. که البته این مشکل خیلی کم پیش میاد. ولی بلاخره خریدن مدمی که ساپورت نمیشه یه ریسک کوچیک به حساب میاد و اینم بگم با توجه به وضعیت دیزلی اینترنت پرسرعت (کمپرسی و خاور نه بنز دیزلی 2010 ! ) تو ایران ، پشتیبانی شرکت ذکر شده هر جا که مشکلی برای سرویس و سرعت و پینگو ... شما پیش بیاد و نتونه حل کنه می ندازه گردن مودمتون و مربوطش میکنه به مارک مودمتون (شقیقه) ! و رسماً تفره میره.(پس یه جورایی حداقل یه بهانه تو دست و بالشون دارن با داشتن مودم خارج از ساپورت شرکت) در حال حاضر بعضی شرکت ها بعضی شهرها اگه مودم خودتون داشته باشید و شرکت ساپورت نکنه ازتون امضا عدم تعهد میگیرن یعنی اگه وصل نشد یا مشکل خاصی پیش اومد شرکت تعهد نمیده که با مودم شما حتماً سرویس رو به نحو احسنت (خیر سرشون) ارائه بدن.
    دوم اینکه من با اینکه لینکسیس مودم نسبتاً شیکیه و از نظر سخت افزار و نرم افزارم خوبه من زیاد باهاش حل نمیکنم دلیلشم اینه که آنتنش داخلیه و خروجی آنتن نداره و نمیشه با نصب یه آمپلی فایر و چند متر سیم پوششو به یه نقطه دیگم افزایش داد.
    و اما...
    اون دوست عزیزمونم که تو دو سالگی اونقدر نبوغ داشته که از توی پوشک مودم کانفینگ می کرده براش دعا می کنم که همه استعدادهاش یه روز شکوفا بشه و اکسیژن هوا رو بیهوده به co2 تبدیل نکنه !
    باز هم متشکرم از علی آقا و همه شما دوستان به خاطر احترامی که برای گفته های بقیه قائل هستید و نسنجیده و خارج از آگاهی راجع به پست دیگران اظهار نظر نمی کنید.(که البته اینجا تو این فروم که از این آدما نداریم..).
    با این همه امیدوارم اگه تاحالا پستی منجر به جدال شده از این به بعد هیچ پستی باعث ایجاد بحث و جدالهای بیخود و بیهوده و اسپم نشه و همه شعور و عقلشون در حدی باشه که با نفهمی و پست های مضحک فروم رو به گند نکشن که صد البته من اطمینان دارم که همه بچه های پی سی ورد بچه های محترم، با خانواده ، با شعور ، با جنبه و از کهنه کارهای اینترنتن و هیچ وقت همچین اشتباهی نمی کنن.

با آرزوی موفقیت برای همه دوستان عزیز..

12. 4 کاربر از Exir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    دسته پرستوهای مهاجر اسم : رضا

پيش فرض

---------- Post added at 01:44 AM ---------- Previous post was at 01:42 AM ----------

سلام
    میشه مدلش رو بگی تا Manual اش رو دانلود کنم؟[/QUOTE]

ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز
    مدلش 5465 است،manual رو هم برات میذرام:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    (تنظیمات رو انجام میدم،ولی آخرش کانکت نمیشه)
    Last edited by hirondelle; 10-04-2010 at 00:27.

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

باز هم میگم DHCP رو ENable کن و تنظیمات تو عکس رو روی کارت شبکه ست کن درست میشه.

با راهنمایی شما الان pppoe داره کار میکنه ..واقعا لطف کردید
    فقط هنوز روی پی سی دوم تست نکردم ببینم اونجام کار میکنه یا نه
    از همتون ممنونم...

15. این کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pooria.rio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    آکانت جدید :Pooria-ir

پيش فرض

بچه ها یکی جواب من رو بده دیگه،شما که جفتتون میگین اهل کل کل نیستین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    فقط با تغيير
    Bridgeبه PPPoE در مودم am604 ديگه هميشه به اينترنت وصلم
    پس NAT چيه به اون ربطي نداره

بعد يه سوال ديگه

وقتي در اين نوع مودمها تغييرا ت رو سيو ميكنيم تغييرات در مودم سيو ميشود مثل بايوس مادربرد يا در ويندوز سيو ميشود

منظورم اينه كه اگر مثلا ويندوز را عوض كنيم بايد تغييراتي كه داديم را دوباره بدهيم آن تغييراتي كه مربوط به مودم است يا اينكه خير تغييرات در مودم ذخيره شده است
    ما اين سوال بالا را پرسيديم كسي جواب نداد بابا بگين ديگه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •