به نظر من
قرابت معنایی دکتر هامون سبطی
املا و لغت دکتر هامون سبطی
ارایه های ادبی رمزینه
تاریخ ادبیات کلک معلم
برای زبان فارسی هم کتاب دکتر هامون سبطی ،وهمگامان
به نظر من
قرابت معنایی دکتر هامون سبطی
املا و لغت دکتر هامون سبطی
ارایه های ادبی رمزینه
تاریخ ادبیات کلک معلم
برای زبان فارسی هم کتاب دکتر هامون سبطی ،وهمگامان
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
به نظرم من زبان فارسی رو بذار کنار. لغت و تاریخ ادبیات رو فقط از روی خود کتاب بخون. املا و لغت سبطی خوبه. قرابت معناییش هم به شرطی که بتونی بخونیش (حدود 400 صفحه) از بقیه کتاب های بازار سرتره ! در غیر این صورت سراغ نشرالگو یا کلک معلم برو.
سلام.مشکل اینه که برسم تموم کنم! آخه غیر از ریاضی انحصارا زبانم میخوام بدم و زبانم هم در کنار درسام میخونم و احتمال اینکه برسم کتابایی مثل قرابت سبطی رو بخونم خیلی کمه! 1-آیا کسی یه خلاصه نویسی شده تاریخ ادبیات میشناسه یا داره؟ 2-واسه معنی لغات چطور؟
3-بعد یه سوال دیگه: لغت ها فقط از کلمات آخر کتاب میان یا از اونایی هم که تو متن هست و معنی نشده هم میدن؟
به نظرم املا و بخشی از زبان فارسی رو بزارم کنار بهتره ولی لغت و تاریخ ادبیات رو حتما میخوام بخونم.(با قرابت زیاد مشکلی ندارم)
ببین داداش جدی میگما ادبیات و زبان فارسی رو واس خودت ازشون کوه نساز... واس زبان فارسی زبان فارسی 2 و 3 رو بخون با پنج مبحث نشر الگو (حجم بالایی نداره) بت قول میدم اگه اینا رو قشنگ بخونی یادبگیری میتونی سوالات زبان فارسی کنکور رو جواب بدی... واس ادبیاتم بخش عمدش همون قرابت معناییه سعی کن درکتو از بیتای کتاب بالا ببری...
تالیفات دکتر سبطی خیلی عالیه ولی خدایی خیلی وقت گیره بخوای اون رو کامل تموم کنی تو این مدت باقی مونده باید قید بعضی از درسا رو بزنی...
Last edited by xUltimatex; 23-02-2011 at 22:58.
دوستان برای قرابت فقط کتاب دکتر سبطیه؟
من هر چی میخونم هیچ چی ازش نمیفهمم البته فک کنم برا سال سوم و چهارمی ها نوشته ولی من از الان میخوام اگه بشه این قرابت رو کامل کنم چون خیلی بم گیر میدن
همچنین تو تست ها هم اصلا تست های قرابت رو نمیتونم بزنم چی کنم؟
__________________________________________________ ____
برا ریاضی 2 کتاب بدرد بخور کسی نمیشناسه؟
اونایی که میخوان کنکور بدن چی میخونن ؟
من گاج سفید دارم ولی همش تالیفیه
ولی دوستم چاپ پارسالشو داره سوالای کنکورم داره به غیر از این گاج کتاب دیگه ای نیست؟
ببین اون کتاب فعلا لازم نیست بخونی(سبطی)الان فقط مفهوم بیتای کتاب درسیتو بخون (یا از نشر الگو که اخرش بیتای هم مفهوم رو کنار هم نوشته)از ابان سال سوم که درکت بیشتر میشه شروع به خوندن سبطی کن.
برای ریاضی 2 فقط تعیین علامت تصاعد لگاریتم و مثلثاتش بدرد میخوره که فقط سعی کن این مطالبو بصورت تستی بخونی و تعدادی تست بزنی
---------- Post added at 11:02 AM ---------- Previous post was at 10:59 AM ----------
خب بچه ها یه سوال دارم
فقط لغات ته کتاب ادبیات و لغت هامون کافیه برای کنکور؟
من فقط مبحثی خوندم و میخونم ادبیاتو .لازمه متن کتابم بخونم؟
کارت اشتباهه به نظر من ... بالاخره می خوای مهندسی بخونی یا بری طرف زبان؟ اینطوری تو هیچ کدوم از کنکورایی که شرکت می کنی نتیجه خوب نمیگیری
تو کنکور زبان عمومی ها فوق العاده مهمن مخصوصا ادبیات که ضریب 4 داره اگه ادبیات رو کم بزنی که کارت تمومه حالا زبان تخصصی رو 80 هم بزنی فایده نداره . شما تو تهرانی و قبولی در دانشگاههای تهران برای کنکور زبان خیلی سخته و شاید رتبه زیر 200 بخواد که لازمش میانگین بالای 70-75 تو هر 5 درسیه که تو کنکور زبان امتحان میدی
همچین شرایطی که تو کنکور ریاضی ممکنه برات رخ بده
1و2- تاریخ ادبیات و لغت که خلاصه نداره! همشو باید بخونی بهترین کاری هم که میشه دربارشون کرد اینه که طبقه بندی باشه و به صورت یک دفترچه یا کتاب چه دربیاد که نمونه هاش تو بازار فراوونه
3- از تک تک لغات درسی حتی پشت جلد کتاب ممکنه سوال بیاد ( به غیر از قسمت منابع!)
سلام
1- کسی کتاب گنجینه آزمون های زبان مبتکران رو استفاده کرده؟ چطوره؟ کتاب خوبیه؟
2- ریدینگهای کتاب درک متن به زبان ساده نسبت به زبان پیش مبتکران بیشتره یا همون ریدینگ هاست؟ اگه مثل هم هستن به نظر شما چه کتاب ریدینگی بگیرم ( به جز End reading)؟ 1- و نترسیم از متن 2- ریدینگ قلم چی؟ یا چیز دیگه؟
کتاب گنجینه آزمون های زبان مبتکران عالیه عالیه
یعنی واجب واجب هستند حتما بگیر
سوم رياضی هستم1و2- تاریخ ادبیات و لغت که خلاصه نداره! همشو باید بخونی بهترین کاری هم که میشه دربارشون کرد اینه که طبقه بندی باشه و به صورت یک دفترچه یا کتاب چه دربیاد که نمونه هاش تو بازار فراوونه
مثلا" چه کتاب يا کتابچه ای؟ فلش کارت هم براش هست؟
اگه خودم خلاصه کنيم بهتر نيست؟!
------------------------------
برای reading زبان چه کتابی خوبه؟ (لغتم ضعيف هست)
-----------------------------------
دين و زندگی جامع ميخوام بخرم که تست و نکته و خلاصه داشته باشه اگه بخوام انديشه و تحقيق داشته باشه کدوم بهتره اگه نخوام چه کتابی؟
خيلی سبز بهتره يا گاج؟
Last edited by D_felfelak; 24-02-2011 at 23:21.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)