دستت درد نکنه از کمکت برادرم امروز برام یه نسخه 1 دی وی دی گرفت قبلا" از تکین گرفتم 2 دی وی دی بود کرک هم داشت ولی بدونه کرک وارد بازی میشد یادمه از کیت سرور هم استفاده کردم جواب داد خدا کنه این نسخ برام دردسر ساز نباشه
دستت درد نکنه از کمکت برادرم امروز برام یه نسخه 1 دی وی دی گرفت قبلا" از تکین گرفتم 2 دی وی دی بود کرک هم داشت ولی بدونه کرک وارد بازی میشد یادمه از کیت سرور هم استفاده کردم جواب داد خدا کنه این نسخ برام دردسر ساز نباشه
چطوري ميشه تو agility , become a legend را زياد كرد ؟ البته mentality و aggression هم جزوشه ?
در واقع مي دوني اشكال از كجا ناشي ميشه؟ دقت كن:
وقتي يك گيم يا يك نرم افزار رو روي ويندوز نصب ميكني همون موقع يك پوشه مخصوص توي قسمت ريجستري ويندوز ايجاد ميشه حالا بعدا مثلا ميخواي يه آپديتي چيزي كه متعلق به اون هست رو نصب كني فرض كن همين PES وقتي باز به درستي و به صورت اورجينال نصب ميشه پوشه اي تو ريجستري ايجاد ميشه و داخلش يك key هم وارد ميشه كه همون SN هست من بار اولي كه PES گرفتم نصبش دستكاري شده بود و بازي توسط Install Shield نصب ميشد و بعد نصب به جاي فولدر PES توي ريجستري يه فولدر به نام SFS ايجاد ميشد و Pro Evolution داخل اون قرار ميگرفت واسه همين پچ نصب نميشد چون پچ رو وقتي ميخواي نصب كني ريجستري رو ميگرده و دنبال پوشه اي به اسم KONAMI توي قسمت Software مي گرده وقتي پيدا نميكرد پيغام خطا مي داد دقيقا واسه اينه كه هميشه سعي كنيد موقع خريد يك بازي تاكيد زيادي داشته باشيد روي اين كه قسمت نصب دستكاري نشده باشه حتي مي بيني تازگيا مد شده كرك رو هم توي پوشه كرك نميذارن ميندازن توي ريشه و همون كرك كپي ميشه اين باعث ميشه EXE اصلي رو نداشته باشيم البته اصولا EXE اصلي و كرك نشده هيچ ارزشي نداره ولي مي بينيد توي بازي نظير فيفا اين فايل جهت نصب پچ ضروري هست. اميدوارم بتوني پچ 1.20 رو نصب كني كه البته براي نصب پچي كه من ساختم ضروري هم نيست كيت سرور نصب بشه حله
آقاي metiten عزيز هم برنامه pro-evo رو درخواست كرده بودند اين هم لينك دانلودش
آقاي paroucia هم درخواست سختي كردند كه اگه دوستان مي تونند ايشون رو راهنمايي كنند ولي دوست عزيز كپي پيستي نميتونه قيافه ها رو اصلاح كنه هيچ كس به خودش زحمت نداده بشينه قيافه ها رو روي اديت فايل داخل بازي اعمال كنه معمولا فيس ها رو براي استفاده كيت سرور ميسازن و از اين راه ميتوني داشته باشي كه البته من خيلي توي كار فيس نيستم واسه همين كمكي از دستم بر نمياد. البته من كلا براي فيس ارزش خاصي قايل نيستم فيس هاي كونامي همه اشون قابل قبول هستند حتي مال كلاسيك هاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من یک مشکلی دارم تمام مراحل رو رفتم و بدون مشکل انجام شد.
اما وارد بازی که میشه قبل ایمکه منوی اصلی بیاد با چنین پیغامی روبرو هستم:
[Edit Data]
Load failed because data is from a different veresion.
download content and updat data.
لوگو اصلی لیگ ها امده ولی لوگوی باشگاه ها به هیچ وجه عوض نشده
اسم بازیکنان هم مثل قبل
لباس ها همون قدیمی
نقل و انتقالات هم قدیمی
در کل ناقصه
چه باید کرد؟![]()
1- شما پچ 1.20 رو همراه با كركش دانلود و كپي كرديد؟ احتمالا نكرديد كه اين پيغام رو ميده
2- اينكه لوگو باشگاه ها تغيير نكرده يعني اينكه فايل cv0f رو يا دانلود نكرديد يا اگه دانلود كرديد توي مسير خودش كپي نشده اين مسير رو چك كنيد روي سيستم ببينيد فايل cv0f.img حجمش 180 مگ هست يا نه اگه نيست فايل cv0f رو توي اين مسير دستي كپي كنيد
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download
نتيجه رو بگو منتظرم
مورد 1 رو که به درستی انجام دادم
مورد 2 توی آدرس مورد نظر موجود نیست
وقتی هم می خوام نصب کنم با شکل مقابل روبرو میشم:
حالا فایل 2 رو دوباره دارم دانلود می کنم ظاهرا ایراد از اونه
نتیجه رو می گم.
Last edited by shahi666; 25-03-2009 at 00:10.
krauser دوست عزیز مشکل حل شد ممنونم ازت
همون پارت 2 ظاهرا ناقص بود و دوباره دانلود کردم و به کلی مشکلات رفع شد
مرسی
منتظر مطالب جدیدت هستیم.
اسامي Fake هم اصلاح شدند؟
در ضمن يه چيزي برام تعجب آور هست من مسير نصب setup فايل cv0f رو به صورت پيش فرض اون مسير بالايي رو گذاشتم ولي توي عكس توي مسير K: داره نصب ميشه شما خودت دستي اين كار رو كردي يا وقتي اجرا ميكني همين مسير رو مياره؟
Last edited by Spaniuly; 25-03-2009 at 10:11.
بله اسامي Fake هم درست شدند . همگی
در مورد مسیر هم بله دستی خودم اینجوری کردم
ولی این دفعه که مشکل رفع شده بود توی همون مسیر پیش فرضی که شما گفتید ریختم
به طور کل همه چیز به خوبی انجام شد
بازم ممنون
شما باید بری قسمت ستینگ بازی،کنترلر شماره یک رو اونجا دسته تعیین بکنی وگرنه شماره 1 به طول پیش فرض کیبورده.سلام بردیا جون
مرسی از تبریکت
تولد شمام مبارک البته میدونم 13 فروردینه گفتم از همه زود تر بهت بگم!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)