سلام دوست عزیز
از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] غافل نشین خیلی سایت خوبیه، در ضمن تا دلت بخواد هم پر از ایرانیه، چت رومش هم به قول شما یک محیط اینترنشناله و همیشه حداقل پنجاه، شصت نفر آنلاین داره! یک کم توش فعالیت کنین متوجه میشین که کیا زبانشون خوبه. من خیلی مواقع برام سوال پیش اومده و به سرعت تونستم جوابم رو با سوال از افراد همون چت روم بپرسم.
در ضمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم سایت خیلی خوب با طراحی و ظاهر جدیدیه. قابلیت پیگیری سوالاتش هم خیلی خوبه. من جوابهای خیلی کاملی اونجا گرفتم.
به این سایتها و سایتهای دیگری که دوستان معرفی کردند با دقت بیشتری نگاه کنید هر کدومشون یک دنیا مطلب داره و تا دلتون بخواد کاربر، یه مدت زمانی رو وقت بذارین تا با محیط سایت آشنا بشین. مطمئن باشین از این سایتهایی که معرفی شده بهتر برای زبان نمیتونین پیدا کنین! کیفیت سایت رو نمیتونین از روی ظاهرش قضاوت کنین. مثلا همین سایت wordreference که دوست خوبم pro_tranlator معرفی کردن ظاهر معمولی داره اما افراد بسیار حرفه ای در اون فعالیت دارند. من بعضی جا ها دیدم افراد برای اثبات حرفهاشون به اون سایت رفرنس میدن.
در خاتمه این مطلب رو در نظر داشته باشید که کیفیت و اعتبار یک انجمن اینترنتی رو کاربرانش مشخص میکنن. سایت و یا انجمنی که کاربران خوبی نداشته باشه ولی به قول شما از ظاهر و قابلیت کاربری خوبی برخوردار باشه به هیچ درد نمیخوره. برای مثال همین انجمن زبان p30world خودمون، من اول که عضو شدم اصلا فکر نمیکردم انجمن خوبی برای زبان باشه اما بعد از یه مدت که با کاربرانش آشنا شدم و سطح دانش و برخوردشون رو دیدم میتونم بگم که بهترین انجمن آموزش زبان انگلیسی فارسی زبان هستش!