جی پی آر اس یا وایمکس؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
جی پی آر اس یا وایمکس؟
جی پی آر اس یا وایمکس؟!
اینا بگن 7 سال یعنی 70 سال . ولی انصافا توربو ماکس خوب بوده هامیخوام ماه دیگه بگیرم +120 کیلو میخوام
داداش تو شهر ما . تو تبریز 2 مگ میدن .
---------- Post added at 12:32 PM ---------- Previous post was at 12:29 PM ----------
داداش تو شهر ما شاتل سرویسی گذاشته سه ماهه 25 تومن بدون هزینه راه اندازی . اکو 128 .![]()
آقا من یه چیزیو دقت کردم تو مکس نت وقتی آی پی رو واسه اصف نشون میده پینگش افتضاحه . مثل الان که 1000 هست . ولی وقتی تبریزه پینگ بالای 30 نمیره
GPRS ایرانسل
سرویس های offie دانلود شبانه رایگان ندارن .ولی همون سرویس رو اکوش رو بگیر . سرعتش 250 کیلو . سه ماهه 54 تومن فکر کنم 6 گیگ .
---------- Post added at 12:45 PM ---------- Previous post was at 12:44 PM ----------
دفعه ی بعد discovery یا vip بگیر تا همون سرعت قبل رو داشته باشی . دیگه با سرویس توربو آخرین سرعتت روی 120 خواهد بود .![]()
میخوام یه سوال فنی بپرسم! از کجا میشه فهمید که مشکل پایین اومدن سرعت دانلود از کجاست؟ از ISP یا سرور اون سایتی که داری ازش دانلود می کنی یا از مخابرات یا.... نرم افزاری برای عیب یابی هست؟
فانوس طلایی جون خواهشا این 128 صبانت رو از امضات پاک کن بزن 2 مگ صبا نت! آخه کدوم 128 تو کشور اینجوریه!!!!!![]()
128 صبانتآخه کدوم 128 تو کشور اینجوریه!!!!!![]()
تازه 128،،، 4.5 مگی هم میده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)