ارومیه ام الان خیلی سرده موندم فردا صبح زود چطور میخوام برم سر امتحان . قطعا فردا این شکلیمیشم
وای خدا چقدر خونسردی![]()
ارومیه ام الان خیلی سرده موندم فردا صبح زود چطور میخوام برم سر امتحان . قطعا فردا این شکلیمیشم
وای خدا چقدر خونسردی![]()
چند روز مونده به امتحان
شب امتحان
سر جلسه امتحان
نگاه کردن به سئوالات
دادن برگه به مراقب
اومدن به خونه
قبل از اعلام نمرات
بعد از دیدن نتیجه![]()
دوستان داریم به لحظات ملکوتی غلط کردم از ترم بعد میخونم نزدیک میشیم
فردا نتایج شاید بیاد![]()
من همین الانشم به غلط کردن افتادم اول اینکه چرا امتحانای ساعت 8 ونیم رو برداشتم اونم همشبعدشم فردا دو تا امتحان تو یه دارم
چرا آخه
700 صفحه امتحان تو یه روز !
خدایا غلط کردمخدایی خسته شدم از خوندن نامرد تموم هم نمیشه
روزای اول به خودم میگفتم خوبه 6 میان ترم رو گرفتم معدلم این ترم از همه بیشتر میشه ترم بعد شهریه نمیدمولی الان به گرفتن 3.6 تو امتحانای فردا راضی ام
![]()
از عرش افتادم تو فرش![]()
خب...منم فردا امتحانام شروع ميشن....
اوليشم ميكروكنترلر دارم!
nits بعد مدتي(از امتحاناي ميانترم تا امروز) نشستم درس خوندمخواهشا بهتون بچه درسخون نزن كه ريا ميشه
اقا مهدي من اين لحظات ملكوتي رو از دبيرستان اونم بعد از امتحاناي ديفرانسيل و حسابان تا دانشگاه هي دارم تجربه مي كنم ولي نمي دونم چرا اين متنبه شدن روم تاثير نميزاره![]()
دخترا واقعا درس میخونننباید انکار کرد ..... خیلی هم حساسن روی نمراتشون ..... دخترید دیگه درسته ؟
ما هر چی هم بشیم شاید اولش دردمون بیاد اما زود یادمون میره![]()
ما کلا تا به اون لحظات نرسیم ، درکش نمیکنیمالانم به لحظاتش داریم نزدیک میشیم و این حسو داریم
![]()
مهدی الان من حالت عزاداری رو تجربه میکنمخاک تو سرم
![]()
بله دخترم ولي نه از اونا كه خيلي درس مي خونن و حساسن رو نمراتشون كه كم نشه![]()
گفتم كه از اول دي تا همين امروز هر روز تصميم مي گرفتم بشينم بخونم ولي خو حس درس خوندن نميومد...امروزم چون فردا امتحان دارم نشستم به خوندن![]()
خدایی دخترا خیلی خوب میخونن
من فردا 8و نیم صبح امتحان دارم.قراره سگ لرز بزنم تا برسم دانشگاه.نه که خیلی ام خوندم
آره مهدی جان رسیدیم به اون لحظات غلط کردم از ترم بعد میخونم.رفیق تو خیلی کار درستی میکنی طول ترم میخونی.باید همینکارو کرد
کجا خوب میخونن ؟دور و اطرافیای من سر جلسه همه دخترن همشون هم چشمشون به ورقه منه
شیطونه میگه همش رو خط بزنم بعد نیم ساعت مونده پاک کنم درستش رو علامت بزنم ها
من برم مثال های کتاب رو بخونم که نصف سوالات رو از مثال ها میدن فکر میکنن خیلی زرنگن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)