تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 704 از 1178 اولاول ... 204604654694700701702703704705706707708714754804 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,031 به 7,040 از 11779

نام تاپيک: { آرشیو } مشاوره كلی برای خريد انواع لپ تاپ ( پست اول مشاهده شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه nibble's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    USA Boston MA

پيش فرض

چرا عزیز من کی گفته دو هسته ای نیست ؟؟ دیگه اکثر لپ تاپ ها دو هسته ای هستن و به خاطر همین این مشخصه رو نمینویسیم ...
    بلو ری هم میتونید جدا بخرید و جایگزین درایو dvd رایتر کنید ولی فعلا توجیه خرید نداره و گرونه ...
    برای بلوری باید 200-300 هزار تومن هزینه کنید البته قیمت ها درحال کاهش هستن و یکمی صبر کنی متعادل میشه ...
    به projector هم وصل میشه و اکثر لپ تاپ ها از پورت 15 پین d-sub یا vga استفاده میکنن و مشکلی نیست .
    به اعتقاد من اگه از لپ تاپ درست استفاده بشه خراب نمیشه و مشکلی پیش نمیاد و من نشنیدم زیاد داغ کنه ...
    کیفیت مانیتور هم عالی
    قابلیت ارتقا هارد و رم و درایو dvd هم وجود داره ...
    موفق باشید

ممنون
    من شنیدم ۱۵۱۰ و 1537 مشکل با درایورها دارن و بعد از یه مدت خراب می شن و سی دی رو بیرون می دن
    فقط یه چیزی به نظر شما این بهتره یا 1510 ؟

و یه سوال دیګه می شه چند تا مدل دیګه مشابه همین رو هم معرفی کنید؟

خواهشا زودتر جواب بدید من دارم فردا برای خرید اقدامنم و دیگه وقتی ندارم
    Last edited by nibble; 22-04-2009 at 21:35.

آخر فروم باز scorpion818's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Global Village

پيش فرض

ممنون
    من شنیدم ۱۵۱۰ و 1537 مشکل با درایورها دارن و بعد از یه مدت خراب می شن و سی دی رو بیرون می دن

دوست عزیز تقریباً DVD Drive همه لپ تاپ ها از DVD Drive های عادی که بر روی یک سیستم دسکتاپ بسته می شن ضعیف تر و حساس تره و شما باید رعایت این نکته رو بکنید. مثلاً من خودم به شخصه هر DVD که می خوام استفاده کنم اول ازش روی سیستم دسکتاپم Image می گیرم بعد اون رو به لپ تاپم منتقل می کنم و ازش استفاده می کنم. من فکر می کنم 1537 انتخاب بهتریه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه treason_boys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

بنظر من بهتره شما یه pc درست حسابی بخری.با این بودجه ای که داری میتونی بهترین سیستم رو جمع کنی و بعدا هم اگه خواستی میتونی با صرف هزینه معقول تر و کمتر ازتقا بدیش.ولی به هر حال اگه دوست داری سراغ لپ تاپ بری من محصولات ASUS رو پیشنهاد میکنم بهت!مدل ASUS N50VN
    با این کانفیگ:CPU 2.26 CORE2DUO T9400 CACHE 6MB 1066MHZ
    RAM 4GB
    HDD 320 GB
    VGA GEFORCE 9650 GT WITH 1024 MB DEDICATED MEMORY
    FINGE PRINT
    2.0 MEGA PIXEL CAMERA
    HDMI-E SATA
    خلاصه اینکه فول پورت هست و گارانتی درست حسابی دو ساله هم داره قیمتش هم 1ملیون و 960 هزار تومن بود.البته هفته گذشته.BLUE RAY WRITER هم داره مثل اینکه.البته ASUS سری GAMING هم داره ولی خب میره روی 3 تومن!
    اینم لینکش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    امروز داشتم توی چند سایت سرچ می کردم چشمم به hp 1070 افتاد.
    واقعا لبتاپ محشری بود. از همه نظر کامله.
    با دیدن این لبتاپ دیگه واقعا برای خرید یه سیستم دسکتاپ مردد شدم. نظر شما چیه؟؟؟

داره خودمونی میشه mohsen772's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

کدامیک را پیشنهاد می کنید؟

DELL XPS 1530, 15.4 WXGA+ (1440*900) Trulife, Core2 Duo2.5 T9300, Cache 6, FSB 800, Ram 4GB DDR2, HDD 500+, DVD+RW, Blutooth, Webcam, VGA GeForce 8600GT (256 Dedicated, up to 1.5GB), Vista HP,9 Cell Battery, Finger Print, Poland

SONY VAIO FW390JFB Made in USA
    CPU: Core 2 Duo 2.4GHZ / Cache: 3MB / Bus: 1066MHZ
    RAM: 6GB DDR2 SDRAM 800MHZ (MAX: 8GB) / HDD: 320GB Serial ATA-150 7200RPM
    Display: 16.4" XBrite-ECO WXGA 1600x900
    VGA: ATI Mobility Radeon HD 3650 / Video Memory: 512MB / Total Available Graphics Memory: 2280MB
    DVD/RW / LAN / WLAN / Bluetooth / Webcam 1.3MP / HDMI / Weight: 3.0kg
    Memory Reader: SD Memory Card, Memory Stick, Memory Stick PRO, Memory Stick Duo, Memory Stick PRO Duo
    Battery: 2.5H Li-Ion / OS: Microsoft Windows Vista Home Premium 64-bit Edition

داره خودمونی میشه amiriano's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

امروز داشتم توی چند سایت سرچ می کردم چشمم به hp 1070 افتاد.
    واقعا لبتاپ محشری بود. از همه نظر کامله.
    با دیدن این لبتاپ دیگه واقعا برای خرید یه سیستم دسکتاپ مردد شدم. نظر شما چیه؟؟؟
    1070لپ تاپ خوبیه ولی موردی که هست اینه که قدیمیه و دیگه تولید نمیشه ولی نه اینکه گیر نیاد!میتونی مدل های دیگه hp رو ببینی که ظاهرش مثل همون 1070 هست ولی کانفیگش میتونه متغیر باشه.ولی اون مدل از ASUS که معرفی کردم خیلی از این سر تره.خیلی از موارد هست که میتونی مقایسه کنی اولیش همین کارت گرافیک هست!این 1070 گرافیکش 9600 512MB

6. این کاربر از amiriano بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام !
    من یه سوال مهم دارم !
    من می خوام یه لپ تاپ بگیرم (dell xps 1530 )
    الان قیمتش تو بازار 1.520 تا 1.570 هست!
    من یه جا پرسیدم میگه واست میبندم با 800 هزار !!!!
    با گارانتی 1 ساله !
    اما چینیه !
    نظرتون چیه ؟
    خیلی فرق دارن؟
    میرزه 800 دیگه بدم فقط واسه اینکه چینی نباشه؟

ممنوم میشم جواب بدین !
    اولا که هیچ ارزونی بی دلیل نیست ، مطمئنا ریفر هست و یا مشکلی داره و ... بعدش هم این لپ تاپ قدیمی شده و بهتره مدل جدید رو با این قیمت بخرید ...
    بهتره نخرید

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    این دل یه لپتاپی زده که بعد سه سال از تولیدش باز این گرافیکش از خیلی ها قویتره!
    يه سوالی برام پیش اومد، چطوری Geforce8600 با 256MBd از ATI3650 يا ATI370 با 512MBd قویتره (رتبه 36 در مقابل رتبه 65 يا 61) ؟
    بخاطر DDRIII بودنشه؟

-ديدم CS سونی، گرافيک Geforce9300m gs هم داره (که از گرافيک Studio1537 يه خورده قويتره)، صفحه مات هم داره، قيمتش هم مناسبه، گفتم اين هم برا من انتخاب خوبيه! بعدش ديدم سی پی يوشون 2.53 نيست و پايينتره!
    -همه میگفتن صفحه Studio1537 از Vostro1510 بهتره، الان میبینم که Studio1537 1280x800 ولی Vostro1510 1440x900 (البته تو سايت aris)؟؟؟!!!
    -رفتم زيگورات Studio1537 بگيرم، اصلا با کانفيک بالا نداره، فقط با سی پی يوی 2.0 داره که LED LCD و BL Keyboard هم نداره!

يعنی داشتن HDMI و Svideo (که ووسترو 1510 نداره) برای اتصال به پروژکتور و تلويزيون LCD لازم و ضروری نيستند؟
    ببین عزیز من قویتر بودن گرافیک و Performance کاری کاملا ربط به نوع GPU و چیپست گرافیکی و رابط حافظه و پهنای باند ارتباطی با مادربورد و نوع حافظه داره و اصلا به مقدار حافظه ربط زیادی نداره ... پس نگاه نکنین فلان کارت گرافیکی 1 گیگ حافظه داره پس باید سریعتر باشه ... مهم سرعت GPU سرعت حافظه ، نوع حافظه و رابط حافظه هست نه مقدار ...
    اون CS هم که گرافیک جیفورس داره همه سفارش امارات هست و اکثرا ایران رهجو وارد میکنه و تو بازار گارانتی های دیگه بگردین پیدا نمیکنین ... اشتباه هم زیاد پیدا میشه ، سعی کن تو سایت خود سازنده اطلاعات دقیق پیدا کنید ... با گارانتی های معتبر ایرانی
    برای اتصال به پروژکتور معمولی ترین پورت استفاده شونده VGA 15 پین هست ...
    برخی پروژکتور ها هم از HDMI استفاده میکنن و یا SVideo که آنچنان ضروری هم نیست و موقع خرید پروژکتوری بخرید که با D-Sub وصل بشه ...

9. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ممنون

اگه منظورتون درایو DVD رایتر دستگاه هست به این شایعات توجه نکنید ، اگه یک مدل ایراد داشت دیگه دل رو مدل دیگه استفاده نمیکرد ... به نظر من 1537 بهتره ، تکنولوژی جدیدتری داره ، ظاهر بهتر ، کیفیت صفحه نمایش بهتر ...

اگه مدل مشابه از خود دل میخواین با این قیمت بهتر از این نمیشه پیدا کرد و مگر اینکه بخواهید هزینه بیشتری کنید و به سمت سری Latitude برید که کاربردش با این کمی فرق میکنه و ...
    تنها گزینه ای که باقی میمونه XPS 1530 هست که قدیمی شده و Studio XPS 1640 که باید بودجه رو افزایش بدید برای خریدش ... اما ارزشش رو داره

11. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه lordsaber's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

یه بار دیگه هم پرسیدم ولی انگار ندیدید؟!
    نظرتون در مورد studioxps1340 چیه؟! توی cnet یه ویدیو دیدم که طرف نشون می داد وقتی لپتاپ رو باز می کنی صفحه نمایش جلوی تهویه لپتاپ رو می گیره! اینجوریه واقعا؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

باید بگردی شاید یکی داشته باشه البته توصیه می کنم حتماً از گارانتی های معتبر خریداری کنید. اینکه شما می گی توی سایت Dell هست به خاطر اینه اونجا خودت می تونی سفارش بدی ولی توی ایران تا حد زیادی انتخاب قطعات بی معنیه.
    سلام
    از راهنمايياتون خيلی سپاسگذارم.
    من هنوز به نتيجه نرسيدم چی بگيرم!
    شايد صبر کنم زيگورات استوديوی 2.53 و 900*1440 بياره.
    راستی در سايت دل usa به صورت اوليه و پيش فرض مونيتور 900*1440 ه. !
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •