سلام
نه شب ها حدود ساعت 12:50 خودش قطع میشه تقریباً 10 دقیقه بعد وصل میشه که رایگان یا نیم بها هست(بسته به سرویس)
برای شب ها هم باید سرعت بالا بگیرید تا شب هاش بهتر باشه
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
سلام
نه شب ها حدود ساعت 12:50 خودش قطع میشه تقریباً 10 دقیقه بعد وصل میشه که رایگان یا نیم بها هست(بسته به سرویس)
برای شب ها هم باید سرعت بالا بگیرید تا شب هاش بهتر باشه
من که چند روز پیش داشتم تو روز سرعت دانلود تا 470 هم می رسید البته من سرویس 2 مگ با حجم 40 گیگ داشتگ نه حجم 2 گیگ ولی فکر نکنم فرقی داشته باشه.
به نظرم می تونید 128 10 گیگ بخرید که میشه 23 تومان تقریبا و سرعت دانلود تو روز حدود 200 هست اما تو شب سرعت واقعی میشه
ممنون بابت راهنمایی . من از کجا می تونم سرویس های مختلف رو ببینم یعنی ببینم چه سرعت و چه ترافیکی داره . من زفتم به سایتش سر زدم چیزی ندیدم .ممنون میشم لینکشو بدین.
128 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! یعنی واسه 128 دارن 15 هزار تومن ماهی میگیرن و حدودا 500 مگ ( شایدم بیشترش رو ) میدزدن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! یعنی تا این حد .... ؟؟!! یعنی کلاه به این بزرگی رفته سرمون ؟؟؟؟؟؟
راستش شما چون 128 نا محدود گرفتی الان وسط ماه می خوای تغییرش بدی باید با شرکت تماس بگیرید . اما اگر می خواهید به نامحدود تغییرش بدید یا تمدید کنید از طریق سایت هم میشه.
شماره هم که 1844 هست
چلچله 128 نیست. حامی 128 است. چلچله 1 مگ است. و دزدی هم فکر نکنم صورت بگیره ! حداقل برای من نبوده
دوستان من پارس آنلاین دارم و دو سه روزه قرارداد بستم با اسیاتک ( شبکیه) و برای همین چند روزه تو این تاپیکم
میخواستم بگم پارس آنلاین اگه بدتر نباشه بهتر از اسیاتک نیست !
همشون مثل هم هستند.
512 - روزانه
سرعت دانلود - 40 :|
خجالت هم نمیکشن .
بلاخره 128 یا 1 مگ ؟؟!!!!!!! اونوقت چالاک سرعتش چنده ؟؟؟
شما هم چلچله دارید ؟؟؟؟ تهران هستید ؟؟؟؟؟؟؟؟ سرعتتون چنده ؟؟؟؟؟؟ تو روز و سرعت شبانه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ولی من یه جورایی فکر میکنم از 2 گیگ ترافیکم خیلی راحت 500 مگ کم شده !!!!!!!!!!!
Last edited by panther99; 20-06-2012 at 22:53.
این واسه کدوم سرویسشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)