سلام
من چند مدتی هست با یاهو مسنجر مشکل دارم
وقتی تازه نصبس میکنم خوبه اما بعد از چند بار انلاین شدن ارور میده که عکسشو گزاشتم.
الانم پاکش کردم دوباره نصب کردم اما بازم اروور داد
ویندوز هم عوض کردم اولش خوب بود اما باز ارور میداد
از چیه؟؟؟
ممنون
سلام
من چند مدتی هست با یاهو مسنجر مشکل دارم
وقتی تازه نصبس میکنم خوبه اما بعد از چند بار انلاین شدن ارور میده که عکسشو گزاشتم.
الانم پاکش کردم دوباره نصب کردم اما بازم اروور داد
ویندوز هم عوض کردم اولش خوب بود اما باز ارور میداد
از چیه؟؟؟
ممنون
این Error خیلی رایجه!فکر میکنم از کانکشنتون باشه!تنظیماتش رو تغییر بدین!
پیشنهاد میکنم با نسخه 11 یاهو مسنجر هم امتحان کنید!منم گاهی اوقات این مشکل رو با نسخه 10 داشتم!
سلام
چطوری میتونم با 2 تا آیدی یاهو آنلاین بشم با مسنجر ؟
سلام
فایل زیر رو دانلود و اجرا کنین و دوباره یاهو رو اجرا کنین تا با یک آی دی دیگه لاگ این کنین:
Multiple login in yahoo
http://f.cl.ly/items/2L1E2A102m3m2G1m432u/Multiple%20login%20in%20yahoo.reg
خودش باید تیک داشته باشه دوسته عزیز در ضمن بهتره شما آپگرید کنید آخه کی دیگه با اون یاهو های قدیمی کار میکنه ؟
سلام
به مسیر زیر برین :
c:\program files\yahoo!\messenger
و فایل yupdater.exe رو Rename کنین مثلا به yter.exe
سلام دوستان؛
آقا من با یه چیز خیلی عجیب مواجه شدم ! یکی از بچه ها یه کاری میکنه که وقتی توی لیست آی دی ها توی مسنجر نگاه می کنم
آی دی ش آفلاینه. ولی وقتی با vizgin و سایت های مشابه وضعیت آی دی ش رو چک می کنم آی دی ش رو آنلاین نشون میده !!
خیلی عجیبه ! البته می دونم این سایت ها بعضی موقع ها اشتباه می کنن ! ولی من آی دی خودم هم تست می کنم ببینم درست
نشون میده یا نه ! و واقعا همینجوری بود که گفتم !
میشه بگید چطوری میشه اینکار رو کرد !؟
سایت VIZGIN میشه گفت 95% اوقات مشکل داره و اصلا بهش نمیشه اعتماد کرد و این مورد شما هم برمیگرده به همین علت
نه عزیز من؛
من گفتم که ! وقتی که آی دی دوستم رو توی اون چک می کنم همون موقع آی دی خودم هم چک می کنم ببینم
وضعیت خودم رو درست نشون میده یا نه ! چون اگه خراب باشه همه آی دی ها رو خراب نشون میده هیچوقت اینجوری
نیست که مثلا یک آی دی خاص رو اشتباه نشون بده ! وقتی وضعیت آی دی من رو درست نشون بده پس سالمه دیگه !
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)