بهتره در یک پست ملاک هایی که از خودروی خود می خواهیذ را بگویید.
تویوتا کمری به دلیل این که خیلی وقته در سایت های دیگه ی تویوتا در خارج از ژاپن تولید میشه اون دوام و نرمی خودروی ژاپن رو نداره اما از ویتارا نرم تره و در حد کرولا هست. مصرف سوختش هم 8.2 لیتر هست که در رتبه دوم از بین این 5 گزینه قرار میگیره.
تویوتا کرولا از نرمیه بیشتری نسبت به سوناتا برخورداره و با مصرف سوخت 7.5 لیتر در صد کیلومتر از این 5 گزینه کم مصرف تره و البته موتور کرولا 1800 میباشد که در مقابل اپتیما و تا حدی از کمری و سوناتا کم میاورد.
اپتیما به دلیل داشتن موتور 6 سیلندر ان هم به صورت V شکل و حجم 2700 سی سی از نرمی قابل قبولی برخوردار است و میشه گفت از این 5 گزینه بعد از کرولا از همه نرم تر است.اما کیفیت قطعات داخلی از تویوتا و سوناتا پایین تر است و مصرفش هم 9.1 لیتر است.با 40 تومن هم 2008 و حتی 2009 گیر میاد.
سوناتا از یک موتور 2400 سی سی بهره می برد و امکانات ان کمی کمتر از اپتیماست اما کمی اصطحلاک ان نسبت به اپتیما بیشتر است (8.8 لیتر در صد کیلومتر) اما (به نظر من) انتخاب بهتری است نسبت به اپتیما.
گرند ویتارا هم یک 2400 دنده ای می توانید پیدا کنید اما این خودرو کیفیت پایین تری نسبت به 4 خودروی دیگر دارد.
اگر مصرف شما از خودرو زیاد است کرولا رو به شما پیشنهاد میکنم.
اگر مصرفتان نرمال هست هم خودروی سوناتا و کمری رو پیشنهاد میکنم.