پرچم رو رو قله گذاشتم..
جاش امنه..
میرم، بر میگردم..
مواظب پرچم باشید![]()
پرچم رو رو قله گذاشتم..
جاش امنه..
میرم، بر میگردم..
مواظب پرچم باشید![]()
سلام
پرچم دسته منه
يدالله اكبري: تابع نظر كادر فني هستم
هافبك تيم فوتبال استقلال گفت: از عملكردم در ديدار هفته گذشته مقابل استقلال اهواز رضايت دارم كه خوشبختانه منجر به پيروزي پرگلمان شد و تلاش مي كنم با جلب رضايت كادر فني در ديدارهاي آينده نيز در تركيب حضور داشته باشم.
يدالله اكبري هافبك تيم فوتبال استقلال تهران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: بايد پيروزي هفته گذشته خود را به فراموشي بسپاريم تا باعث ايجاد غرور در تيم نشود و به فكر ديدارهاي آينده مان باشيم و همه چيز را از نو شروع كنيم تا در ديدار مقابل راه آهن هم به پيروزي برسيم و روند موفقيت هاي استقلال را ادامه دهيم.
وي در خصوص حضورش در تركيب تيم تصريح كرد: من آماده بازي كردن هستم ولي انتخاب تركيب به عهده كادرفني است از عملكرد خود در ديدار گذشته راضي هستم و تمام تلاش خود را براي جلب رضايت كادر فني انجام مي دهم
محمود فکري: براي شکست راه آهن برنامهاي ويژهاي داريم
مربي تيم فوتبال استقلال از برنامهويژهبراي شکست تيمراهآهن خبردادو اميدوار است اين تيم را نيز شکست دهند.
محمود فکري مربي تيم فوتبال استقلال تهران به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت:خوشبختانه با روحيه بسيار خوبي براي ديدار مقابل راه آهن آماده ميشويم و بايد اين تيمرا قبل از شهرآورد شکست دهيم.
وي ادامه داد: ديدارهاي اخير تيم راه آهن را آناليز کردهايم و در تمرينات برروي نقاط ضعف و قوت حريف نيز کار کردهايم و اميدواريم اين تيم را شکست دهيم.
وي خاطرنشان کرد: تيم استقلال تهران در آرامش کامل تمرينات خود را دنبال مي کند و مشکل جباري نيز هرچه سريعتر از سوي مديران باشگاه برطرف شود تا با دغدغهاي کمتر تيم خود را همراهي کند
آشنا: مهاجمان گلزن استقلال را ناكام مي گذارم
دروازه بان تيم فوتبال راه آهن گفت: به تازگي ما تمام مهاجمان استقلال گلزن شده اند اما در بازي به آنها اجازه گلزني نمي دهم.
حسين آشنا در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: مهاجمان استقلال كه در هفته هاي گذشته متهم به گل نزدن بودند شروع به گلزني كرده اند اما در بازي با آنها اجازه گلزني نمي دهم.
وي ادامه داد: كاملاً آماده هستم و براي بازي با استقلال لحظه شماري مي كنم، موفقيت دراين بازي بازتاب گسترده اي خواهد داشت و در ادامه از نظر روحي روي بازيكن تاثير مثبت مي گذارد.
آشنا خاطر نشان كرد: شش گل در يك بازي ساليانه يك بار اتفاق مي افتد و استقلال به سختي مي تواند به تيم ديگري شش گل بزند دراين هفته براي بازي با استقلال هراسي از حريف نداري
اميدرضا روانخواه: دلم براي هواداران استقلال تنگ شده است
هافبك تيم فوتبال استقلال تهران كه به دليل مصدوميت نتوانست تيمش را در اين فصل همراهي كند با ناراحتي خاصي گفت: دلم براي هواداران استقلال و تشويق هايشان تنگ شده است.
اميدرضا روانخواه هافبك تيم فوتبال استقلال تهران به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: خوشبختانه مراحل درماني پايم بسيار خوب بود و پزشكان تيم به خصوص دكتر امين نوروزي بسيار راضي است و اميدوارم هرچه سريعتر به تيم ملحق شوم.
وي ادامه داد: تغييرات مديريتي در همه جاي دنيا مشاهده مي شود و دكتر فتج الله زاده نيز تا زماني كه در باشگاه حضور داشت از هيچ زحمتي براي استقلالي ها دريغ نكرد و اميدوارم مديران جديد نيز در كار خود موفق باشند.
هافبك تيم فوتبال استقلال در آستانه ديدار حساس مقابل راه آهن خاطرنشان كرد: ديدار تيم هاي استقلال تهران و راه آهن هميشه جذاب بوده و مطمئن هستم اين بار نيز جذاب خواهد بود اي كاش مي توانستم تيم خود را در اين ديدار همراهي كنم كه متأسفانه نمي شود.
هافبك تيم فوتبال استقلال تهران:
به راه آهن گل خواهم زد
هافبك تيم فوتبال استقلال تهران درباره ديدار هفته هشتم تيمش در مقابل راه آهن شهرري گفت: اگر در اين ديدار به ميدان بروم قطعا به راه آهن گل خواهم زد.
خسرو حيدري هافبك تيم فوتبال استقلال تهران، به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت:يك ديدار بسيار مهم در مقابل راه آهن پيشروي داريم به خصوص اينكه پس از اين مسابقه بايد در هفته نهم مسابقات روحيه بهتري داشته باشيم.
وي افزود: راه آهن تيم جوان و خوبي در اختيار دارد و نبايد به نتايج چند هفته اخير اين تيم توجهي داشته باشيم و با تمام قوا در اين ديدار به ميدان برويم و با توجه به تغييرات مديريتي در اين باشگاه ديگر توجيهي براي عدم نتيجه گيري وجود ندارد و بايد با تمام وجود كار كنيم
حسين كاظمي مربي نيمكت نشيني در استقلال: موفقيت استقلال به خواسته هاي بازيكنان اهميت دارد
هافبك تيم فوتبال استقلال تهران گفت: انتخاب تركيب تيم و بازيكنان حاضر در زمين به عهده مربي است و هر بازيكني دوست دارد كه در تركيب قرار گيرد ولي به عقيده من قبل از خواسته هاي شخصي بايد موفقيت تيم در نظر گرفته شود.
حسين كاظمي در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: بعد از پيروزي پرگلي كه در هفته گذشته مقابل استقلال اهواز داشتيم از روحيه خوبي برخوردار و آماده رويارويي با راه آهن و كسب پيروزي ديگر هستيم.
راه آهن تاكنون نتايج خوبي را كسب كرده و مطمئنا براي كسب پيروزي به مصاف ما خواهد آمد ولي ما هدفمان شكست اين تيم است.
وي در پاسخ به اين سوال كه با توجه به حضور اكبري در ديدار گذشته در زمين و نيمكت نشيني اش مقابل استقلال اهواز احتمال بازي نكردن مقابل راه آهن هم وجود دارد تصريح كرد: در ابتدا موفقيت تيم نسبت به خواسته هاي بازيكنان ارجحيت دارد به هر حال هر بازيكني دوست دارد در تركيب اصلي تيمش قرار داشته باشد ولي بايد پذيرفت كه مربي تركيب را انتخاب مي كند و مطمئنا بهترين نفرات را براي موفقيت تيم در تركيب قرار خواهد داد من هم تابع نظر كادر فني هستم و با موفقيت تيم خود خوشحال خواهم شد.
در گفتوگو با فارس
اميدوار رضايي: فتحاللهزاده قبول نكرد مدير عامل بماند
خبرگزاري فارس: عضو هيئت مديره استقلال گفت: از مديرعامل باشگاه خواستيم در سمت خود بماند و با قدرت به كارش ادامه بدهد؛ اما نپذيرفت.
به گزارش خبرگزاري فارس، تغيير و تحول مديريتي استقلال انجام شد و واعظ آشتياني رئيس فدراسيون دوچرخهسواري مديرعامل جديداين باشگاه باشد.
اميدوار رضايي يكي از اعضاي هيئت مديره استقلال با خبرنگار خبرگزاري فارس گفتوگويي انجام داده كه متن آن را در زير ميخوانيد:
فارس: دليل تغيير مديرعامل استقلال چه بود؟
- از رئيس مجمع باشگاه بپرسيد زيرا زماني كه اين اتفاق رخ داد ما در جلسه هيئت مديره بوديم و آنجا متوجه شديم.
فارس: شما با اين تغيير موافق هستيد؟
- در مجموع با بيثباتي مديريتي موافق نيستيم. مديري كه تغيير ميكند دلايل خاص خودش را بايد داشته باشد. بهتر است از كسي كه اين كار را كرده بپرسيد.
فارس: گفته ميشود علت بركناري فتحا... زاده سياسي بوده. آيا اين حرف درست است؟
درصد كمي درست است. در اين زمانه حتي آب خوردن را هم سياسي جلوه ميدهند. اما وقتي اين تغييرات را بررسي كردم متوجه شدم درصد كمي از آن به سياست ربط دارد.
فارس: يعني عدم موفقيت فتحا... زاده علت اصلي بركناري بود؟
- يكي از دلايل اين است. پيش از اين زمزمه بركناري فتحا... زاده بود؛ اما باور نميكردم و اگر اين حرف ميخواست به باور نزديك شود ،هيئت مديره از ايشان دفاع ميكرد و اعلام ميكرديم تغيير در كادر فني و مديريتي ايجاد نميشود. اما رئيس مجمع باشگاه حق قانونياش است كه در باشگاه تغييرات ايجاد كند. زيرا اكثر سهام را در اختيار دارد.
فارس: فتحا... زاده استعفا كرد يا اخراج شد؟
- مدير عاملي را فتحا... زاده قبول نكرد/ بيش از دو سه ساعت با ايشان بحث كرديم كه مدير عامل بمان.
فارس: اگر شما جاي او بوديد. بعد از بركناري از هيئت مديره در سمت مديرعاملي باقي ميمانديد؟
- من نميتوانم جاي ايشان باشم؛ اما ايشان احساس كرد زمينه و بستر كار برايشان فراهم نيست. پس طبيعي بود كه نماند. هيئت مديره معتقد بود ايشان ميتواند بماند و بهتر كار كند؛ اما خودش اين شرايط را قبول نداشت.
فارس: حضور واعظ آشتياني و علي انصاري را در باشگاه استقلال چطور ارزيابي ميكنيد؟
- حضور ايشان را به فال نيك ميگيريم. هركدام از اعضاي هيئت مديره در بعدهاي مختلف كمك كنند. اميدوارم با حضور دوستان مشكلات اقتصادي كمتر شود.
فارس: واعظ آشتياني دو شغله است. اين مسئله بر روي عملكردش تاثير نخواهد گذاشت؟
- فدراسيون دوچرخه سواري قابل قياس با استقلال نيست و حتي تصدي فدراسيون فوتبال نيز با مديريت يكي از دو باشگاه استقلال و پرسپوليس قابل مقايسه نيست. شرايط را براي ايشان تشريح كرديم و خودشان مديرعاملي باشگاه را قبول كردند. حتي به ايشان گفتيم چه مشكلاتي وجود دارد و ايشان قبول مسووليت كردند.
فارس: شما از مديريت فتحا... زاده راضي بوديد؟
- بله، البته نقاط ضعفي وجود داشت كه به سمت ايشان برنميخورد و عوامل محيطي زيادي در اين ضعفها وجود داشت.
برهاني:با گل به استقبال دربي مي روم
آرش برهاني كه تا پيش از بازي مقابل استقلال اهواز شرايط خوبي نداشت و حتي روي سكو مي نشست با دو گلي كه به ثمر رساند در بازي امشب زوج سياوش اكبرپور در خط حمله آبي پوشان خواهد بود:« من هفته هايي كه بازي نمي كردم فشار زيادي را تحمل كردم.تشنه بازي كردن بودم و با دو گلي كه زدم نشان دادم قبلا هم بازي مي كردم گل هاي زيادي به ثمر مي رساندم. من مي خواهم با گل به استقبال دربي بروم.نمي خواهم جايم را از دست بدهم،بنابراين اگر موقعيت خوبي داشته باشم حتما گل مي زنم.»
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)