پرسپولیس 3 - استقلال 0شاید هم 1
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
پرسپولیس 3 - استقلال 0شاید هم 1
استقلال در شهر آورد به بن بست می خورد // مطمئنم پرسپولیس شاگردان قلعه نویی را می برد
حمید درخشان بیان کرد: بازی این دو تیم بزرگ پایتخت هم مانند سایر بازی های لیگ سه امتیاز دارد ولیکن با توجه به اینکه این دیدار از قدیم الایام تا کنون از حساسیت بالای برخورداربوده هیچ تیمی نمی خواهد بازنده این دیدار سنتی باشد.
وی در خصوص تیم پرسپولیس تصریح کرد: بازیکنان پرسپولیس در این فصل باپیاده کردن سیستم های به روز فوتبال قطبی در زمین مسابقه توانسته بازی های تماشاگر پسند و جذابی را به نمایش بگذارد .
وی به وضعیت تیم استقلال اشاره کرد و افزود: استقلال در این فصل بر خلاف پرسپولیس در بازی های خود هیچ تاکتیک مشخصی را نشان نداده و در رویارویی با راه اهن فقط روی تجربه پیروز شد.
درخشان اظهار داشت: در مقایسه ای که از بازی های این دو تیم داشته ام به نظر می رسد اگر اتفاقات نادر فوتبال گریبان گیر شاگردان قطبی نشود باید سه امتیاز این شهرآورد را به حساب پرسپولیس واریز کرد.
وی با اشاره به نقش تعیین کننده کریمی در این بازی گفت: کریمی بازیکن نخبه و موقعیت شناسی است که می تواند در بازی با استقلال روی نبوغ خود گره گشای پرسپولیس باشد.
وی تاکید کرد: تمامی پیشکسوتان دو تیم منتظر برد تیم محبوب خود هستند و من هم از این قاعده مستثنی نیستم
کدوم نظر سنجی؟؟
مصطفوي:
بازي با استقلال آسانتر است
اين تيم در تاريخ پرسپوليس كمنظير است
هواداران شعاري عليه بازيكنان حريف و داور سر ندهند
مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: بازي با استقلال يك بازي معمولي و آسان است. چرا كه هم تيم ما يك تيم واقعي است و هم مربيانمان مربيان واقعياند.
داريوش مصطفوي در حاشيه تمرين پرسپوليس و در جمع خبرنگاران گفت: بازي با استقلال را يك بازي معمولي مثل ساير بازيهاي پرسپوليس ميبينم و حتي آسانتر از بقيه؛ چرا كه هم تيم ما يك تيم واقعي است و هم مربيان ما مربي هستند. ما امسال تيمي را بستهايم كه در تاريخ پرسپوليس كم نظير است و آن قدر منسجم و با نظم كار ميكنند كه براي هر حريفي خطرناكترين خواهند بود.
وي افزود: سعي كردهايم بازيكنان ذخيرهمان نيز همانند نفرات اصلي از كيفيت بالايي برخوردار باشند كه امروز مشاهده ميكنيد ميتوانند حتي بهتر از اصليها هم باشند.
مصطفوي تصريح كرد: تاكنون هيچگاه چنين نظمي در پرسپوليس نبوده و ما اكنون با قطبي هم صحبت كردهايم تا پيش از بازي داربي حاشيهها كم شود و حتي به بازيكنان قول دادهايم كه پاداشهايشان در صورت موفقيت در داربي محفوظ خواهد بود. همچنين به جد از هواداران پرسپوليس ميخواهيم كه به تيم حريف و تماشاچيانش احترام بگذارند و حتي در صورت مشاهدهي ناداوري عليه داوران بازي شعاري ندهند.
وي گفت: هيات مديره و باشگاه پرسپوليس به همراه بازيكنان و مربيان هرگونه اشتباه داوري در بازي داربي را خواهند پذيرفت و ما از هوادارانمان نيز انتظار چنين تفكري را داريم.
مصطفوي همچنين دربارهي تصميم باشگاه پرسپوليس مبني بر مصاحبه نكردن بازيكنان پرسپوليس با رسانههاي نوشتاري گفت: معتقدم تلويزيون همان صحبتهايي را كه بچههاي ما انجام ميدهند را پخش ميكند اما، متاسفانه برخي رسانههاي مكتوب مطالبي مينويسند كه با گفتههاي مصاحبه شونده مغاير است و اشتباهات در اين زمينه را بسيار ديدهايم. البته اگر تمام روزنامهها و رسانههاي مكتوب قول بدهند كه با صداقت مطالب را بنويسند من اين مشكل را حل ميكنم. كما اينكه اين تصميم تنها براي بازي با استقلال گرفته شده است.
مصطفوي در پايان تاكيد كرد: از تمامي رسانهها و روزنامهها ميخواهم كه براي موفقيت تيمهاي بزرگي چون پرسپوليس كمك كنند تا تيمي كه براي قهرماني در آسيا بسته شده و اكنون بدون حاشيه كار ميكند، در اين مسير موفق باشد
دروازهبان پرسپوليس چهارشنبه در آلمان جراحي ميشود
"معمارزاده" زيرنظر تيم پزشكي بايرن مونيخ
دروازهبان تيم فوتبال پرسپوليس تهران براي انجام عمل جراحي رباط صليبي پايش بامداد چهارشنبه به آلمان ميرود.
ميثاق معمارزاده اظهار كرد: ساعت يك نيمه شب چهارشنبه از طريق فرودگاه بينالمللي امام (ره) عازم فرانكفورت شده و از آنجا به مونيخ ميروم. قرار است پس از رسيدن به مونيخ در ساعت 8 صبح به وقت محلي برخي آزمايشها بر روي من انجام شود و در ساعت 11 تا 12 روز چهارشنبه به وقت آلمان در كلينيك هسينگ پارك آوگسبورگ زير نظر دكتر "بوينش" كه پيش از اين پاي محسن خليلي را نيز عمل كرده است، جراحي شوم.
وي افزود: پس از عمل جراحي سه هفته در اين كلينيك خواهم بود و از هفته چهارم با توجه به مكاتبات انجام شده زيرنظر يك تيم پزشكي از باشگاه بايرن مونيخ خواهم بود تا كارهاي درماني و تمرينيام زيرنظر آنها انجام شود.
معمارزاده دربارهي طولاني شدن زمان سفرش به آلمان نيز گفت: در هر صورت مكاتباتي كه صورت گرفت تا حتما زيرنظر تيم پزشكي بايرن مونيخ باشم، كمي طول كشيد، ضمن آن كه كمي مشكلاتي در زمينهي صدور ويزا وجود داشت.
دروازهبان پرسپوليس خاطرنشان كرد: بايد از مدير عامل باشگاه پرسپوليس بسيار تشكر كنم. او زحمت فراواني كشيد و بيترديد اگر تلاشهاي مصطفوي نبود، زمينهي اين سفر فراهم نميشد. ساير اعضاي هيات مديره نيز تلاش كردند اما، مصطفوي تمامي مشكلاتي كه وجود داشت را برطرف كرد و در واقع تفاوت يك مدير فوتبالي كه خود فوتبال بازي كرده است و مشكلات ما را درك ميكند اينجا مشخص ميشود. همچنين از زحمات عابدزاده و قطبي تشكر ميكنم و اميدوارم در بازگشت از سفر آلمان زماني كه درون دروازهي پرسپوليس قرار ميگيرم، پاسخ محبتهاي مصطفوي را بدهم.
معمارزاده تصريح كرد: مدت چهار ماه در آلمان خواهم بود و با اميد خدا از پنج ماه ديگر به طور يقين به ميادين فوتبال بازخواهم گشت.
وي همچنين از احتمال حضور عابدزاده در آلمان براي پيگيري تمرينات وي خبر داد و افزود: با عابدزاده صحبت كردهام و در صورتي كه اتفاق خاصي رخ ندهد، عابدزاده يك ماه و نيم ديگر به آلمان ميآيد تا تمرينات من را از نزديك زيرنظر بگيرد.
معمارزاده دربارهي دورياش از فوتبال نيز گفت: اين موضوع براي همه پيش ميآيد و براي من نيز رخ داد. با اين مصدوميت كنار آمدهام، ضمن آن كه خوشبختانه پرسپوليس دروازهبانهاي بسيار خوبي دارد. مهدي واعظي با تجربه و تلاش فراوان همواره گزينهي خوبي در درون دروازهي پرسپوليس است و حقيقي نيز دروازهبان جوان و آيندهداري است كه بيترديد در اين فصل به او نيز فرصت بازي خواهد رسيد.
معمارزاده در پايان دربارهي بازي داربي تهران نيز گفت: اميدوارم اين بازي به سود پرسپوليس ترك كند اگر در كلينيك آلماني تلويزيون باشد حتما بازي داربي را خواهم ديد. تصور ميكنم با توجه به بازيكنان خوب و باتجربهاي كه در تيم حضور دارند، همچنين بازگشت علي كريمي و حضور واحدي نيكبخت پرسپوليس در اين بازي استقلال را شكست ميدهد.
قطبي:
هدف ما در داربي پيروزي است
استقلال و قلعهنويي را خوب ميشناسم
كريمي نشان داد كه يك فوتباليست بينالمللي است
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: استقلال و قلعهنويي را به خوبي ميشناسم و براي بازي داربي برنامههاي ويژه دارم.
افشين قطبي پس از تمرين روز دوشنبه تيم پرسپوليس در جمع خبرنگاران گفت: هدف ما در بازي داربي گل نخوردن، گل زدن و كسب پيروزي است. ما امسال پرسپوليس قدرتمندي را در اختيار داريم و تاكنون نشان دادهايم از تمام تيمهاي حاضر در ليگ برتر بهتر هستيم. آمار پرسپوليس در موقعيتهاي گل و كنترل بازي از تيمهاي ديگر بهتر است و اكنون نيز با آمادگي كامل براي رويارويي با تيم استقلال آماده ميشويم.
وي دربارهي شناختش از شرايط تيم استقلال نيز به خبرنگاران گفت: در فوتبال مدرن هيچ مسالهي پنهاني وجود ندارد. چرا كه تمام مربيان و آناليزورها فوتبال حريفانشان را به دقت زيرنظر ميگيرند. من هم در اين زمينه از تيم استقلال و تفكرات قلعهنويي شناخت لازم را دارم و به خوبي ميدانم كه آنها چطور بازي خواهند كرد. اگر فردي از اين تيم تمرين ما را نگاه كند و شرايط فني بازيكنان ما را بسنجد هيچ مشكلي برايمان نخواهد بود. زيرا معتقدم سرعت فوتبال و دقت در كنترل بازي چيزي نيست كه آناليزهاي حريفان بتواند آن را خنثي كنند.
قطبي افزود: همه ميدانند كه برزيل، ميلان و آرسنال چه طور بازي ميكنند اما، مهم سازماندهي، سرعت و دقت فوتبال آنهاست كه باعث موفقيتشان ميشود. ما نيز چنين تفكراتي را در تيم پرسپوليس با نفرات خوبي كه در اختيار داريم، پياده كردهايم و هيچ نگراني از بابت آناليز حريف نداريم. پرسپوليس براثر شرايط تاكنون هفت امتياز از دست داده كه تلاش ما اين است كه با پيروزي بر استقلال استارت خوبي براي جبران اين امتيازات داشته باشيم. مهم قهرماني در پايان فصل است و اكنون كه چندين تيم بالاي سر پرسپوليس هستند، اهميت چنداني براي ما ندارد.
افشين قطبي همچنين دربارهي شرايط بازي علي كريمي در پرسپوليس تصريح كرد: كريمي بازيكن با كيفيت و بينالمللي است. تاكنون مردم و هواداران او را به تبحرش در بازي با توپ ميشناختند اما، من در بازي با پگاه از كيفيت فوتبال كريمي در بازي بدون توپ لذت بردم. او در بازي بدون توپ نشان داد كه يك فوتباليست كاملا بينالمللي است و حتي مهمترين تاثير را در گل اول ما داشت. اميدوارم بتوانيم از كريمي در بازي با توپ و بدون توپ او بهترين استفادهها را داشته باشيم.
قطبي در پايان دربارهي شرايط حضور نيكبخت در بازي داربي با توجه به قرار گرفتنش در تركيب ذخيرهها حين تمرينات خاطرنشان كرد: نيكبخت با آمادگي كامل تمرين ميكند. حضور او در تركيب ذخيرهها چندان مهم نيست چرا كه شايد ما از او به عنوان تك مهاجم در بازي پيشرو يا بازيهاي آينده استفاده كنيم. بنابراين به اين مساله توجهي نكنيد چرا كه دست مربيان هنگام بازي رو خواهد شد
بدبخت استقلالیا تو برنامه 90 به تعداد 90 بار ضایعتر از قبل شدن
مديرعامل باشگاه پرسپوليس تهران بعدازظهر امروز با ليدرهاي اين باشگاه ديدار و گفت و گو كرد
جلسه هماهنگي داريوش مصطفوي با ليدرهاي باشگاه در خصوص بازي روز جمعه مقابل استقلال بعدازظهر امروز در دفتر باشگاه پرسپوليس برگزار شد.
در اين جلسه مسئول حراست باشگاه نيز حضور داشت.
مصطفوي در اين جلسه خطاب به ليدرهاي باشگاه گفت: به هيچ عنوان قصد نداريم به تيم حريف بياحترامي شود و فقط بايد به دنبال تشويق سالم تيم خود باشيم. هر دو تيم استقلال و پرسپوليس از سرمايههاي بزرگ ايران هستند و مطمئن هستم با نبودن حاشيه اين بازي براي هواداران جذابتر ميشود.
در پايان جلسه نيز مديرعامل پرسپوليس از تمام زحمتكشان در باشگاه تشكر كرد.
در اين جلسه ليدرها از توجه مصطفوي تشكر كردند
حضورم در تمرين پرسپوليس پاسخ به شايعهسازان بود
حسين هدايتي در واكنش به شايعات اخير مبني بر بركناري وي از هيئت مديره گفت: امروز در محل تمرين تيم حاضر شدم تا همه بدانند همچنان در كنار پرسپوليس هستم.
وي ادامه داد: خيلي ها در آستانه دربي به دنبال حاشيه سازي عليه پرسپوليس بوده و هستند؛ اما بدانند كه به هدف خود نخواهند رسيد.
رئيس هيئت مديره پرسپوليس تاكيد كرد: به اين شايعات توجهي نداشته و ذهن خود را به دربي معطوف مي كنم. اميدوارم پرسپوليس روز جمعه موفق باشد و به موفقيت تيم خوش بينم.
وي افزود: امروز در تمرين ديدم كه چگونه بازيكنان با يكديگر همفكر و همراه هستند. اين مسئله باعث خوشحالي من است.
باب ایول تا ما یه پست کوچیک بدیم شما عزیزا ترکوندین تاپیکو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)