به دلیل نداشتن آنتن
به دلیل نداشتن آنتن
اگه Network mode گوشیت روی Dual باشه وقتی که آنتن نداری،3g میاد زیر آنتن گوشیت
میدونم. ولی کارش چیه؟ تو سایت ها راجع به 3G نشتن این یک قابلیته! یکی بگه کارش چیه!!!
در مورد ساين كردن،طبق آموزشي كه تو سايت موبايلستان بود،من تم رو با نرم افزار ساين عمومي(به قول آموزش) كردم،حالا مي خواهم ببينم آيا واقعا گوشي هاي ديگه بدون نياز به ساين كردن ،مي تونن از تم استفاده كنن يا نه؟این ترفند رو از موبایلستان خوندم ، اول گوشیتو باید هک کنی سپس :
براي پاك كردن تمها از رو گوشي شما ميتونين اول گوشي رو در حالت Mass Storage (یا در بعضی گوشیها مانند 3250 Data Transfer) به كامپيوتر وصل كنين.بعد بريد داخل شاخه Memory Card:\Private\10207114\import و تم مورد نظرتون رو از اونجا پاك كنيد.براي اين كار ميتونين از رم ريدر هم استفاده كنين ; بعد از فرمت یا مستر ریست ممکنه بعضی از تمها یا برنامه هایی که نصب کردید دیگه کار نکنن یا اینکه نتونید دوباره نصبشون کنید که برای رفع مشکل باید از همون روشی که برای پاک کردن تم گفتم استفاده کنید.
بازیها رو هم میتونین با همین روش پاک کنین.
برای پاک کردن برنامه مورد نظرتون هم باید دنبال برنامه تو یکی از پوشه های داخل پوشه Private بگردید.
ساین کردن هم که خیلی راحته ، آموزششم که همه جا ریخته ...
3g یک قابلیته!!! البته نه تو ایران.
سیستم نسل سوم گوشی تلفن همراه که خدمات ارزش افزوده ی بیشتری در اختیار کاربر قرار میده.
الان خط های همراه اول نسل دوم هستن. شایدم کمتر... چون هیچ خدمات ارزش افزوده ای جز اس ام اس نمیده.
ولی ایرانسل نسل 2.5 میباشد. چرا؟؟؟ چون gprs , mms در اختیار کاربران گذاشته. البته این همراه اول پدرسوخته به mms ایرانسل شکایت کرد که فلانه بیساره... اینا هم قطعش کردن.
اپراتور سومی که از یک سال پیش قراره بیاد، که با احتمال قوی مگافن روسیه قراره باشه نسل سومه... یعنی علاوه بر gprs , mms از video call هم پشتیبانی میکنه. دیدی وقتی میری با گوشیت میری اینترنت یه چندتا خط میاد زیر آنتنت؟؟؟؟ وقتی 3g گوشیت وصل باشه، وقتی داری از سیستم video call استفاده میکنی، اون 3g میاد زیر آنتنت.
حالا یه چیزی بگم... گوشی ما بهترین دوربین video call رو داره. چون یه دوربین 2 مگاپیکسل واسه تماس تصویریشه. فکر کنم نوکیا در اصل این دوربین افتضاحو واسه تماس تصویری گذاشته، گفته حالا چون عقده ای میشین یه چند تا عکس هم باهاش بگیرین.
منظورتو دقیقا نفهمیدم
خب هر کدوم که نیاز به ساین داشته باشه باید ساین بشه دیگه
یه سری روش ها هم هست که بدون ساین کردن میشه برنامه ها رو نصب کرد ( آموزشش تو موبایلستان هست ) که خب اونم واسه همه گوشیها جواب میده دیگه
منظورت همین بود ؟![]()
زياد راه دور نرو آموزشش همينجا هم هست...
شاد باشيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
تائید میشه!
درسته .. بقیه گوشی ها اکثرا دوربین جلوی vga دارند برای مکالمه تصویری ..اما این 2 !
اما یه چیزی .. بالا بودن کیفیت تصویر باعث حجم زیاد و این چیزا و اختلال نمیشه ؟ مثلا سنگین شدن و این چیزا ؟؟
دوست عزیز زیاد خوشحال نشو! این درواقع صرفه جویی نوکیاست که از یه دوربین دو استفاده بکنه. شما دوربین 20 مگاپیکسلی هم برای مکالمه تصویری بذاری. بازهم تصویری که میره در حد VGA هست. چون با کیفیت بالاتر شبکه نمیکشه و خیلی کند میشه!حالا یه چیزی بگم... گوشی ما بهترین دوربین video call رو داره. چون یه دوربین 2 مگاپیکسل واسه تماس تصویریشه. فکر کنم نوکیا در اصل این دوربین افتضاحو واسه تماس تصویری گذاشته، گفته حالا چون عقده ای میشین یه چند تا عکس هم باهاش بگیرین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)