آره اولش پست اولش رو نقل قول کردم بعد که دیدم نوشته سرچ میکنه ادامه رو نوشتمروشن نباشه اصلا سرچ نمیکنه!
آره اولش پست اولش رو نقل قول کردم بعد که دیدم نوشته سرچ میکنه ادامه رو نوشتمروشن نباشه اصلا سرچ نمیکنه!
بچه ها درسته میگن psp گرون شده؟؟
psp 2000 شده 280000 چوق؟؟/
بله قیمت ها یکم کشیده بالا
به دو دلیل:
1-psp هایی که قابلیت کپی خور شدن دارن کم شده
2-نزدیک به عید هست و تمام شدن امتحان های بچه ها که معمولا توی این فصل چون تقاضا میره بالا فروشنده های سودجو قیمت ها را بالا میبرند.
مثل اینکه واقعا بازی های Little big planet و motorstorm برای psp در حال ساخته ! ایول ! من لیتل رو خیلی دوس دارم !
علي جان من كه شنيده بودم سوني دنباله برنامه نويسه براي اين بازي ها . حالا شما كجا ديدي كه ساختش تاييد شده ؟
چون سوني هنوز نه تاييد كرده نه تكذيب
یکی از کارکنان سونی اگه اشتباه نکنم گفته این دو بازی در حال ساخته ولی هنوز رسما گفته نشده
من که خیلی امیدوارم
سلام
قیمت psp slim و psp3000 چنده.
ایا psp3000 کوپی خور شده
psp slim بهتره یا3000
کسی فیلم wanted رو برای psp داره
![]()
سلام دوستان . من 1 پی اس پی از دوستم خریدم ... خیلی داغوونه ... در حدی که کلش رو خریدم 40 تومان ...
جواستیکش خود به خود راه میره . نمیدونم چی کارش کنم ... اگه کسی میتونه کمکم کنه لطفآ کمممممک ...
اگه کسی هم خواست میفروشمش ...
يكي ما رو كمك كنه در بازي aec combat x مرحله اي كه اون هواپيماي بزرگ ليزر به زمين ميزنه گير كردم بايد بعد از حمله به قسمت پايين شماره ميده بعد جنگنده من منفجر ميشه هركي بازي كرده كمك كنه ممنون
سلام
psp slim یکم قیمتش رفته بالا از 220 هست تا 280
psp3000 هم قیمت چند هفته پیش دارم حدود 240
خیر هنوز کپی خور نشده.
برای مقایسه اسلیم و 3000 هم به تاپیک زیر سر بزن
شما هر فیلمی که دوست دارید را میتونید برای psp کانورت کنید و داخل مموری ریخته و اجرا کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)