تو خودتو بکشی پراید 87 پیدا نمی کنی.
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
تو خودتو بکشی پراید 87 پیدا نمی کنی.
پست مال 2 سال پيش رو نقل قول كردي براي چي مثلا؟ كه بگي پرايد 87 بزارين؟عالیه ..... اگه میشه پراید 87 هم بزار
دقیقا درست میگه دوست عزیز ......![]()
چرا خودم رو میکشم تازه خودرو پراید 88 دانلود میکنم !!!!111![]()
تو همون 87 رو پیدا کن 88 پیش کشت![]()
پیدا کردی عکسشم برا ما بزاری کافیه خودشو لازم نیست بزاری.![]()
پراید ارزش خودکشی نداره حداقل واسه پرشیا خودکشی کن![]()
بعدشم من پر ادعا زیاد دیدم ، طرف میره 206 رو از جی تی ای اینساید دانلود میکنه فقط پلاکشو فارسی میکنه بعد میگه من ساختمبا این اوصاف پراید 90 هم بعید نسیت !
کاملا درست میگن . منم موافقم .
درضمن این داداش جواد که چیز بدی نگفته بهش اینطوری جواب میدین![]()
سلام
من تازه عضو فروم شدم . می خوام با اومدنم به همه بچه ها یه حال اساسی بدم .
برای شروع اینو ببینین حال کنین :
تازه هندا و براوو هم بود ، اونا رو بعدا می زارم .
هرکی می خواد بگه بذارمش![]()
عكس نمياد... چرا توي تيني پيك اپ ميكنيد ؟ اين سايت واسه خيلي ها (مشترك گرامي دسترسي به اين سايت امكان پذير نميباشد) ميباشد..لطف كن و از
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبله قبلا كه هيچكس كار با txd workshop و اين جور ابزار ها رو بلد نبود و سايت هاي جي تي اي هنوز زياد معروف نبود بين ما ها , هر كسي ميرفت و به قول ايشون پلاك فارسي ميكرد و ميگفت مال خودمه ولي اون موقع هم كه بقيه بوق نبودن بلاخره يكي ميفهميد و به طرف تذكر ميداد. اونم عبارت خودم ساختم رو به عبارت خودم ويرايش كردم تغيير ميداد.
كسي هم بد صحبت نكردفقط گفتن پيدا نميشه. پرايد نيست. خب راست هم ميگن . هنوز نيست.
ولي وقتي يكي مدعي ميشه پرايد 88 دان ميكنه ... خب حرف مسخره اي بوده پس جوابش هم به حالت مسخره داده ميشه
Last edited by officer; 04-02-2009 at 13:38.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)