تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 703 از 954 اولاول ... 203603653693699700701702703704705706707713753803 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,021 به 7,030 از 9536

نام تاپيک: dota allstars بازها بیان تو !!!

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

سلام دوستان یه چند تا مپ ai میخوام ترجیحا بازی حالیشون باشه
    دیگه از تو بعیده سهراب خان..........

تو که دیگه

داره خودمونی میشه Sepehr Rezamand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو قلب تو !

پيش فرض

1- فکر نکنم Who is بلد باشی مگه نه این حرفو نمیزدی چون GetDota برای IceFrog هستش!!
    2- در مورد پچ اونهایی گارنا میرن الان هنوز 90% b هستن ولی حرفه ای ها (کلنها - پرایوت روم ها + سایر کشورها{ما همیشه آخریم آخه چرا!!}) فقط e راه میدن و سایرین بن هستن.
    3- شما بهتره تو وبلاگت پست بدی تا شمارش بشه (چون هدفت بالا رفتن یه عدده - متاسفم ) ثانیا کسی که اینقدر اینجا میاد اینقدر چشش کار میکنه که اینو ببینه !!
    در مورد اولی :
    شما گفتین سایت IceFrog ه باید بگم متاسفم که اینو می شنوم چون IceFrog یک نفر نیست باورت نمیشه من مدرک دارم خواستی رو می کنم و باید بگم خود IceFrog فقط توی بلاگش پست می ده و هر چی توی PlayDota می بینی رو مردم گذاشتن و پست های دیگرانه! و درضمن باید به عرضتون برسونم که GetDota در اصل آرشیو مپ های iceForg هستش نه سایت IceForg ولی مال IceForg هستش!

و در مورد دومی :
    شما بهتر به قبل برگردی و پست های منو بخونی خودم از قبل گفتم که اینایی که شما مثال زدید از این پچ استفاده می کنن!

و در مورد سومی :
    من به هیچ وجه نمی خوام وبلاگم رو تبلیغ کنم ولی اگر بری خودتم ازش خوشت می آد چون اینقدر سرش زحمت کشید م که سایت ها نکشیدن واسه خودش یه سایته و همه ی بخش های مورد نیاز یک پلیر خوب رو داره!

و حالا چهارمی :
    دوست عزیز من اصلا ادعا نمی کنم و اینایی که گفتم رو توی 4 سال بازی و کار و وقت گذروندن توی این راه یاد گرفتم! و بازم می گم من ادعا نمی کنم!

داره خودمونی میشه mansour.m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

14

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- شما اول اینها را به ما بگو :
    1- ویندوزت + سرویس پک
    2- طرز نصب پچت (Version Switcher  یا عادی)(+ اگه اون عددی رو که وقتی میری تو وار اون پایین راست مینویسه رو هم بگی بد نیست!)
    3- دقیقا کدوم مپها ران میشن کدومها میپرن بیرون(محدوده هم بگی کافیه) و آیا همه مشکلت با AI یه؟
    4- یه چیز دیگه هم که شاید مهم نباشه ولی از نرم افزار مپ ه ک و ... که استفاده نمیکنی!؟
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    6.67b AI Map v2c ساخته شده توسط Harreke :
    با حجم 6.93 مگ
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    طبق گفته خودشون : 1.24e ولی من با b هم چک کردم مشکلی نداشت!!!
    اطلاعات بیشتر :
    کد:
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    و اما Version Switcher :
    خود برنامه : (600 کیلوبایت)
    کد:
    Version 1.23
    30 mb
    کد:
    Version 1.24
    30 mb
    کد:
    Version 1.24b
    65 mb
    کد:
    Version 1.24c
    32 mb
    کد:
    Version 1.24d
    32 mb
    کد:
    Version 1.24e
    49 mb
    کد:
    اطلاعات بیشتر :
    کد:
    [/QUOTE]

1-xp sp2
    2-رو خود پچ کلیک کردم نصب میشه(1.24.4.6387)
    3- لیست مپ های من

لیست مپ هایی که از تو بازی میاد اونی که روشم هم فقط اجرا میشه

بقیه هم وقتی کلیک می کنم می یاد این صفحه

4-آخرین سوال هم نه

حـــــرفـه ای FerineFast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض یه چیزی

شما گفتین سایت IceFrog ه باید بگم متاسفم که اینو می شنوم چون IceFrog یک نفر نیست باورت نمیشه من مدرک دارم خواستی رو می کنم و باید بگم خود IceFrog فقط توی بلاگش پست می ده و هر چی توی PlayDota می بینی رو مردم گذاشتن و پست های دیگرانه! و درضمن باید به عرضتون برسونم که GetDota در اصل آرشیو مپ های iceForg هستش نه سایت IceForg ولی مال IceForg هستش!
    بازم معلوم نیست تعریف شما از سایت چیه(آرشیو با قابلیت دانلود هم سایت محسوب میشه)؟!! در ضمن مگه من گفتم یه نفره!! (من از V 3.2 a باهاشون ارتباط داشتم)(ظاهرا این تاپیک با version 6.38 شروع شده)
    من هیچ کدام از حرف هام با اینهایی که گفته تناقضی نداره(مثلا این که این سایت مال Hossein Tanhamard هست دلیل میشه که فقط خودش توش پست بده!!) + هر سایت میتونه یک بخش گفته های شخصی صاحب سایت(وبلاگ) داشته باشه.
      محتوای مخفی: یک نکته 
    مدرک چیه مگه اینجا محکمست که مدرک بدی من فقط خواستم به حرف هایی که میزنی بیشتر فکر کنی
    شما هم برو یکبار دیگه پست های منو با دقت بخون. (من حرفی در مورد ادعا نردم! و اتفاقا از آدم های مدعی خوشم میاد چون عامل محرکشونه)

در مورد دومی حرفت منطقیه .
    وبلاگتون هم خوبه موفق باشی من مشکل با همه کسایی که دنبال شهرت کاذبن(البته شاید این یه میلیه که من ندارم)!!!

بحث تمام شد
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    دوستان میبخشید که تا اینجا به تاپیک خیلی مربوط نبود و بریم سره اصل مطلب :
    منصور جان
    mansour.m
    حالا واضح شد اینطور که من متوجه شدم مشکل شما خیلی راه حل ساده ای داره که من براتون توضیح میدم (این عکس ها خیلی کمک کرد):
    طبق عکسهایی که گذاشتین بازیه شما و پچتون هیج مشکلی ندارن و کاملا سالمن و مشکل شما اینجاست که دارید مپهای قدیمی رو اجرا میکنید همونطور که گفتم Dota Allstars 6.60 به بعد سعی کنید استفاده کنید و حالا اینکه چرا فقط همین مپ ها رو میبینید اینه که توی پوشه ی اشتباه هستید برای رفتن به پوشه های دیگه باید از اون Up one level استفاده کنی(خیلی ساده بود)احتمالا دوبار باید بزنید بعد به پوشه hero maps و بعد پوشه AI maps برید و مپهای AI هم دانلود کردید احتمالا همونجا ریختید(طبق عکس 1) حالا مپ Dota Allstars V6.66b AI رو اجرا کنید.

امیدوارم مشکلتون حل شده باشه (اگه نفهمیدی بگو تا برات یه ویدئو آموزشی آپ کنم )

در ضمن من هم شگفت زده شدم وقتی دیدم ورژن 5.84c AI با پچ 1.24e میاد
    Last edited by FerineFast; 30-07-2010 at 22:38.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو قلب تو !

پيش فرض

بازم معلوم نیست تعریف شما از سایت چیه(آرشیو با قابلیت دانلود هم سایت محسوب میشه)؟!! در ضمن مگه من گفتم یه نفره!! (من از V 3.2 a باهاشون ارتباط داشتم)(ظاهرا این تاپیک با version 6.38 شروع شده)
    من هیچ کدام از حرف هام با اینهایی که گفته تناقضی نداره(مثلا این که این سایت مال Hossein Tanhamard هست دلیل میشه که فقط خودش توش پست بده!!) + هر سایت میتونه یک بخش گفته های شخصی صاحب سایت(وبلاگ) داشته باشه.
      محتوای مخفی: یک نکته 
    مدرک چیه مگه اینجا محکمست که مدرک بدی من فقط خواستم به حرف هایی که میزنی بیشتر فکر کنی
    شما هم برو یکبار دیگه پست های منو با دقت بخون. (من حرفی در مورد ادعا نردم! و اتفاقا از آدم های مدعی خوشم میاد چون عامل محرکشونه)

در مورد دومی حرفت منطقیه .
    وبلاگتون هم خوبه موفق باشی من مشکل با همه کسایی که دنبال شهرت کاذبن(البته شاید این یه میلیه که من ندارم)!!!
    دوستان میبخشید که تا اینجا به تاپیک خیلی مربوط نبود و بریم سره اصل مطلب :
    منصور جان حالا واضح شد اینطور که من متوجه شدم مشکل شما خیلی راه حل ساده ای داره که من براتون توضیح میدم (این عکس ها خیلی کمک کرد):
    طبق عکسهایی که گذاشتین بازیه شما و پچتون هیج مشکلی ندارن و کاملا سالمن و مشکل شما اینجاست که دارید مپهای قدیمی رو اجرا میکنید همونطور که گفتم Dota Allstars 6.60 به بعد سعی کنید استفاده کنید و حالا اینکه چرا فقط همین مپ ها رو میبینید اینه که توی پوشه ی اشتباه هستید برای رفتن به پوشه های دیگه باید از اون Up one level استفاده کنی(خیلی ساده بود)احتمالا دوبار باید بزنید بعد به پوشه hero maps و بعد پوشه AI maps برید و مپهای AI هم دانلود کردید احتمالا همونجا ریختید(طبق عکس 1) حالا مپ Dota Allstars V6.66b AI رو اجرا کنید.

در مورد اولی :
    من دیگه این بحث رو ادامه نمی دم که پایانش تلخه درست می گم

در مورد دومی :
    من دنبال شهرت نیستم می خوام وقتی ضحمت می کشم و پست ها رو می زارم و براشون عکس طراحی می کنم . و غیره و غیره.... لااقل 500 نفر استفاده کنن تا ما هم فکر نکنیم وقت تلف کردیم این از نظر شما بده ؟

در مورد سومی :
    منم واقعا شگفت زده شدم مثل شما و باید بگم اگر به عکس دقت کنید زده 0 پس حتما نمی اد آخه غیر ممکن به نظر می آد مگر اینکه مثل یک نوع 6.59c که دارم بشه بازیش کرد این مپ توی هر ورژنی بعد از 1.21 اومد منم کف کردم! ولی میاد! فکر کنم مپ های استبل اینطوری هستن و میشه توی تمام ورژن ها بازی کرد ولی متمعن نیستم!

تاريخ عضويت
    Jan 2008

14

منصور جان حالا واضح شد اینطور که من متوجه شدم مشکل شما خیلی راه حل ساده ای داره که من براتون توضیح میدم (این عکس ها خیلی کمک کرد):

دیگه اینقدر هام ما رو دست کم نگیر نه من تو همون پوشه هستم چند بار هم پوششو عوض کردم.
    می گم بازی من نسخه مثلا فارسی(فقط فیلم اولش فارسی بود) شرکت مدرن بود.

یه چیز دیگه d day چه جوریه؟
    Last edited by mansour.m; 30-07-2010 at 22:58.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو قلب تو !

پيش فرض

دیگه اینقدر هام ما رو دست کم نگیر نه من تو همون پوشه هستم چند بار هم پوششو عوض کردم.
    می گم بازی من نسخه مثلا فارسی(فقط فیلم اولش فارسی بود) شرکت مدرن بود.

یه چیز دیگه d day چه جوریه؟
    ده به نظر من همینه که مشکل داری یگه من یک مدت نسخه فارسی اش رو بازی می کردم که از آپادانا خریده بودم ولی اگر می خوای موضوع بازی رو بفهمی بهت پیشنهاد می کنم Campaign اش رئ البته اگر فارسی بود حتما برو!
    البته صد درصد که نه ولی فکر کنم مشکل از اینه که فارسیه سعی کن نسخه اصل اینگلیسی کرک نشده رو پیدا کنی و خودت کرکش کنی!

D-Day یه مپ RPG هستش که تو سبک خودش طرفداری خودشو داره البته من با Xterme اگر درست تایپ کرده باشم خیلی حال کردم و هنوزم دارم بازی میکنم!

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

اينجا هم شد تاپيك WOW!!!دعوا شد كه!!!آقا ادامش نديد لطفا!

حـــــرفـه ای FerineFast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

البته منم حدس میزدم ولی خوب چاره ای نبود گفتم بگم شاید همین باشه ولی پیشنهاد میکنم بری یه نسخه ای که دستکاری نشدی باشه بگیری بهترین راه اینه که به نزدکترین گیم نت مراجعه کنی و یه کپی از وار اونا بگیری اگه هم تهرانی پ.خ بده تا بهت بگم ( + این HON هم خیلی خوب ساخته شده فقط کاش پولی نبود)

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

البته منم حدس میزدم ولی خوب چاره ای نبود گفتم بگم شاید همین باشه ولی پیشنهاد میکنم بری یه نسخه ای که دستکاری نشدی باشه بگیری بهترین راه اینه که به نزدکترین گیم نت مراجعه کنی و یه کپی از وار اونا بگیری اگه هم تهرانی پ.خ بده تا بهت بگم ( + این HON هم خیلی خوب ساخته شده فقط کاش پولی نبود)
    مشکلم حل شد مشکل از اسم مپ ها بود که تشخیص داده نمی شد. اسمشو نو کوتاه کردم و چیز های اضافیشو برداشتم حل شد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •