تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 703 از 848 اولاول ... 203603653693699700701702703704705706707713753803 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,021 به 7,030 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

از وضعیت خراب پارس همین بس که صبح تا شب پینگ 100 میده از 8 شب تا 1-2 پینگ میشه 250 پایین هم نمیاد.

2. 2 کاربر از hotman1234 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ali0364's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

بنده سرویس 8 مگ گرفتم زمان ثبت نام همشون لال تشریف داشتن نگفتن منطقه شما پوشش ضعیفو نهایت تا 2 مگ جواب میده
    بعد از خرید روزای اول سرعتم رو 1 مگ بود زنگ زدم گفتن نویز داره جواب نمیده منم پی در پی زنگ زدم و نهایت تا 2 و بعد 3 مگ بردن بالا سرعتم برای 3 مگ راضی کنندست البته تو ساعت شلوغی نوسان داره اما قابل قبول و با اینکه میگفت رو 2 مگ هم ممکنه جواب نده اما رو 3مگ قطعی ندارم زنگ میزنم میگم ببر بالاتر ببینم چی میشه میگه نمیشه نویز شدید ! آخرم گفتن منطقه شما همه همین مشکل رو دارن و جواب نمیده
    امروز تو سایت ارتباطات رادیویی ثبت شکایت کردم ببینم چی میشه
    در ضمن نظر سنجی هم داره برای شرکتهای سرویس دهنده برای سال 97 دوستان برید از خجالت پارس در بیاید من ک هر چی تو این چند وقت عقده داشتم خالی کردم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بالاخره ما هم که میگیم سرعت پایینه و قطعی داره دروغ که نمیگیم ! ( یه جوری دوستان تو پست بعدش میان عکس میزارن انگار میخوان بگن شما دروغ میگین و نت پارس عالیه ! )
    متاسفانه امروز هم اون مشکلات قطعی چند ثانیه ای رو دارم
    به پشتیبانی هم خواستم زنگ بزنم دقیقا 20 دقیقه پشت خط بودم بعدشم بوق اشغال خورد !
    ---------------------------------------------
    مودم رو خاموش روشن کردم که سرعت بهتر بشه باز یه ip گرفت که تو speedtest این ارور رو میده !
    دقیقا برا منم همین ارور میده
    Last edited by ali0364; 23-04-2018 at 18:47.

4. 3 کاربر از ali0364 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بنده سرویس 8 مگ گرفتم زمان ثبت نام همشون لال تشریف داشتن نگفتن منطقه شما پوشش ضعیفو نهایت تا 2 مگ جواب میده
    بعد از خرید روزای اول سرعتم رو 1 مگ بود زنگ زدم گفتن نویز داره جواب نمیده منم پی در پی زنگ زدم و نهایت تا 2 و بعد 3 مگ بردن بالا سرعتم برای 3 مگ راضی کنندست البته تو ساعت شلوغی نوسان داره اما قابل قبول و با اینکه میگفت رو 2 مگ هم ممکنه جواب نده اما رو 3مگ قطعی ندارم زنگ میزنم میگم ببر بالاتر ببینم چی میشه میگه نمیشه نویز شدید ! آخرم گفتن منطقه شما همه همین مشکل رو دارن و جواب نمیده
    امروز تو سایت ارتباطات رادیویی ثبت شکایت کردم ببینم چی میشه
    در ضمن نظر سنجی هم داره برای شرکتهای سرویس دهنده برای سال 97 دوستان برید از خجالت پارس در بیاید من ک هر چی تو این چند وقت عقده داشتم خالی کردم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دقیقا برا منم همین ارور میده

اروری که میبینید بخاطر عدم نگشیشن موفقیت آمیز بین مودم و دستگاه dslam شرکت و درنتیجه وقوع خطا در ارسال پکتهای اطلاعات در ریت و تنظیمات فعلیه که مودم در قسمت CRC این خطاها و ارسال ناموق رو ثبت میکنه.
    این اتفاق برای خطوط نویز دار میفته زمانی که پورت TCP و UDP بیش از استاندارد سایت speedtest در برقراری ارتباط تاخییر میکنند این سایت از انجام تست خودداری میکنه.

برای رفع مشکل می بایست مودم رو خاموش رو شن کنید تا در یک ارتباط جدید مودم و دستگاه DSLAM اقدام به تنظیم مجدد ریت خط و رفع ارورها کنند.

6. 2 کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

یکی از دوستان در یک پیام ازم خواست که پینگ چندتا سرور اروپایی که ظاهرا برای بازی هست رو تست کنم. منم اینجا میزارم برای بقیه هم شاید مفید باشه.

فقط در مورد بازی من دوتا نکته رو تذکر بدم:

1- من اهل بازی نیستم و خودم هیچ بازی انلاینی رو انجام نمیدم و نظری درباره وضعیت گیمرها ندارم
    2- خط من بخاطر نویر روی پروفایل معمولیه اما کسایی که پروفایل گیم ست بشه رو خطشون پینگ داخلی و خارجی کمی بهتر خواهند داشت.

تست پینگ سرور lux.valve.net :

تست پینگ سرور sto.valve.net:

تست پینگ سرور vie.valve.net :

8. 2 کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

اروری که میبینید بخاطر عدم نگشیشن موفقیت آمیز بین مودم و دستگاه dslam شرکت و درنتیجه وقوع خطا در ارسال پکتهای اطلاعات در ریت و تنظیمات فعلیه که مودم در قسمت CRC این خطاها و ارسال ناموق رو ثبت میکنه.
    این اتفاق برای خطوط نویز دار میفته زمانی که پورت TCP و UDP بیش از استاندارد سایت speedtest در برقراری ارتباط تاخییر میکنند این سایت از انجام تست خودداری میکنه.

برای رفع مشکل می بایست مودم رو خاموش رو شن کنید تا در یک ارتباط جدید مودم و دستگاه DSLAM اقدام به تنظیم مجدد ریت خط و رفع ارورها کنند.
    دوست عزیز من بیشتر از 10 ساله Adsl دارم و همیشه نویز خطم ثابت بوده و همیشه هم تو این مدت خطم رو 4 مگ بوده ، تا حالا هیچ وقت این ارور رو نداشتم تا اینکه این یک هفته که از پارس انلاین سرویس گرفتم این ارور میاد !
    این مشکل اصلا ربطی به نویز نداره و کاملا مربوط به شرکت هست
    کافیه ip عوض بشه تا این ارور نیاد - حتی وقتی قند شکن هم وصل میکنم راحت تست میگیره دوباره تا قطع میکنم این ارور میاد

10. 3 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوست عزیز من بیشتر از 10 ساله Adsl دارم و همیشه نویز خطم ثابت بوده و همیشه هم تو این مدت خطم رو 4 مگ بوده ، تا حالا هیچ وقت این ارور رو نداشتم تا اینکه این یک هفته که از پارس انلاین سرویس گرفتم این ارور میاد !
    این مشکل اصلا ربطی به نویز نداره و کاملا مربوط به شرکت هست
    کافیه ip عوض بشه تا این ارور نیاد - حتی وقتی قند شکن هم وصل میکنم راحت تست میگیره دوباره تا قطع میکنم این ارور میاد

اگه به داشتن نت هست که سابقه داشتنم بیشتر از شما نباشه کمتر نیست... ولی این ملاک من هیچ وقت نبوده. من تحصیلکرده سخت افزار و ای تی در مقاطع لیسانس و فوق هستم و برای همینم خیلی با هر کسی وارد جر و بحث نمیشم. به شما تا حالا دو یا سه بار جواب دادم که به عنوان یه کار بر عادی در این فروم که وظیفه ای ندارم برای رفع مشکل شما به نظرم کافی بوده.

حالا یا استفاده کنید و یا نشنیده بگیرید ولی جر و بحث یا جدلی با هم نداریم. در این راستا هم شما هر پست و نظری در باره شرکتهای مختلف بزارید حتی اگه به نظر من اشتباه باشه، من هیچ جوابی و نقل قولی برای اون نخواهم داشت.

این پست هم برای اون دوستمون بود که ایشون هم یا استفاده میکنه از اطلاعاتی که میشنوه یا کار خودش رو میکنه و اهمیتی رو نمیده. به قول اون مسئولمون نمیشه کسی رو با زور برد بهشت که! هر کسی راه خودش رو انتخاب میکنه.

12. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

اگه به داشتن نت هست که سابقه داشتنم بیشتر از شما نباشه کمتر نیست... ولی این ملاک من هیچ وقت نبوده. من تحصیلکرده سخت افزار و ای تی در مقاطع لیسانس و فوق هستم و برای همینم خیلی با هر کسی وارد جر و بحث نمیشم. به شما تا حالا دو یا سه بار جواب دادم که به عنوان یه کار بر عادی در این فروم که وظیفه ای ندارم برای رفع مشکل شما به نظرم کافی بوده.

حالا یا استفاده کنید و یا نشنیده بگیرید ولی جر و بحث یا جدلی با هم نداریم. در این راستا هم شما هر پست و نظری در باره شرکتهای مختلف بزارید حتی اگه به نظر من اشتباه باشه، من هیچ جوابی و نقل قولی برای اون نخواهم داشت.

این پست هم برای اون دوستمون بود که ایشون هم یا استفاده میکنه از اطلاعاتی که میشنوه یا کار خودش رو میکنه و اهمیتی رو نمیده. به قول اون مسئولمون نمیشه کسی رو با زور برد بهشت که! هر کسی راه خودش رو انتخاب میکنه.
    بحث سابقه نیست بحث اینه شما دقیقا مثل کارشناس های شرکت ها هر چی کاربر میگه میگی مشکل از نویز خطت هست !
    جالبه که شما جواب حرف منطقی منو اینجوری میدین !
    کلا پست های شما رو تو تاپیک های مختلف همیشه دیدم و از نظرتون مرغ یه پا داره همیشه !

14. 3 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خخخخ من تازه از مخابرات اومدم پارس و الان با اینکه حجم دزدی میکنه ولی صدبرابر باز بهتره مخابراته...
    شما از مخابرات به هر شرکت دیگه ای بری همینقدر بهتر هست

16. این کاربر از cotgnx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بحث سابقه نیست بحث اینه شما دقیقا مثل کارشناس های شرکت ها هر چی کاربر میگه میگی مشکل از نویز خطت هست !
    جالبه که شما جواب حرف منطقی منو اینجوری میدین !
    کلا پست های شما رو تو تاپیک های مختلف همیشه دیدم و از نظرتون مرغ یه پا داره همیشه !
    حرفای شما به نظر خودتون منطقیه! من منطق شما رو قبلا دیدم تو تاپیک شاتل وقتی گفتم خط تخلیه شده با تمسخر جواب دادی .... قطعا سوال و ابهام جواب داره ولی جواب کی رو بدم به خودم مربوطه. اگه احساس کنم یه کاربر واقعا باید براش وقت گذاشت ساعتها باهاش بحث خواهم کرد.

اصولا هرکسی دوست نداره نخونه پست های منو. اجباری که نیست. ای دی منو دیدید اسکرول کنید تا چشمتون نیفته به پستها و آزرده خاطر بشید.

18. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

حرفای شما به نظر خودتون منطقیه! من منطق شما رو قبلا دیدم تو تاپیک شاتل وقتی گفتم خط تخلیه شده با تمسخر جواب دادی .... قطعا سوال و ابهام جواب داره ولی جواب کی رو بدم به خودم مربوطه. اگه احساس کنم یه کاربر واقعا باید براش وقت گذاشت ساعتها باهاش بحث خواهم کرد.

اصولا هرکسی دوست نداره نخونه پست های منو. اجباری که نیست. ای دی منو دیدید اسکرول کنید تا چشمتون نیفته به پستها و آزرده خاطر بشید.
    تمسخری در کار نبود ! حتی اگه دقت میکردین اخر تاپیک اومدم از کسایی که جواب دادن تشکر هم کردم !
    حالا چرا اینقدر از نگاه بالا به بقیه نگاه میکنین !؟ کاملا از لحنتون مشخصه !
    و جالبه چرا شما همیشه با همه بحثتون میشه و حتی یه تاپیک به خاطر شما قفل شد !
    -----------------------------------------
    یکی از دوستان چند صفحه پیش حرف خوبی زد که گفت برداشت ازاد با خوانندگان تاپیک ! منم دیگه بحثی با شما ندارم و جوابی هم به شما نمیدم چون فایده ای نداره

20. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •