از وضعیت خراب پارس همین بس که صبح تا شب پینگ 100 میده از 8 شب تا 1-2 پینگ میشه 250 پایین هم نمیاد.
از وضعیت خراب پارس همین بس که صبح تا شب پینگ 100 میده از 8 شب تا 1-2 پینگ میشه 250 پایین هم نمیاد.
بنده سرویس 8 مگ گرفتم زمان ثبت نام همشون لال تشریف داشتن نگفتن منطقه شما پوشش ضعیفو نهایت تا 2 مگ جواب میده
بعد از خرید روزای اول سرعتم رو 1 مگ بود زنگ زدم گفتن نویز داره جواب نمیده منم پی در پی زنگ زدم و نهایت تا 2 و بعد 3 مگ بردن بالا سرعتم برای 3 مگ راضی کنندست البته تو ساعت شلوغی نوسان داره اما قابل قبول و با اینکه میگفت رو 2 مگ هم ممکنه جواب نده اما رو 3مگ قطعی ندارم زنگ میزنم میگم ببر بالاتر ببینم چی میشه میگه نمیشه نویز شدید ! آخرم گفتن منطقه شما همه همین مشکل رو دارن و جواب نمیده
امروز تو سایت ارتباطات رادیویی ثبت شکایت کردم ببینم چی میشه
در ضمن نظر سنجی هم داره برای شرکتهای سرویس دهنده برای سال 97 دوستان برید از خجالت پارس در بیاید من ک هر چی تو این چند وقت عقده داشتم خالی کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا برا منم همین ارور میده![]()
Last edited by ali0364; 23-04-2018 at 18:47.
اروری که میبینید بخاطر عدم نگشیشن موفقیت آمیز بین مودم و دستگاه dslam شرکت و درنتیجه وقوع خطا در ارسال پکتهای اطلاعات در ریت و تنظیمات فعلیه که مودم در قسمت CRC این خطاها و ارسال ناموق رو ثبت میکنه.
این اتفاق برای خطوط نویز دار میفته زمانی که پورت TCP و UDP بیش از استاندارد سایت speedtest در برقراری ارتباط تاخییر میکنند این سایت از انجام تست خودداری میکنه.
برای رفع مشکل می بایست مودم رو خاموش رو شن کنید تا در یک ارتباط جدید مودم و دستگاه DSLAM اقدام به تنظیم مجدد ریت خط و رفع ارورها کنند.
یکی از دوستان در یک پیام ازم خواست که پینگ چندتا سرور اروپایی که ظاهرا برای بازی هست رو تست کنم. منم اینجا میزارم برای بقیه هم شاید مفید باشه.
فقط در مورد بازی من دوتا نکته رو تذکر بدم:
1- من اهل بازی نیستم و خودم هیچ بازی انلاینی رو انجام نمیدم و نظری درباره وضعیت گیمرها ندارم
2- خط من بخاطر نویر روی پروفایل معمولیه اما کسایی که پروفایل گیم ست بشه رو خطشون پینگ داخلی و خارجی کمی بهتر خواهند داشت.
تست پینگ سرور lux.valve.net :
تست پینگ سرور sto.valve.net:
تست پینگ سرور vie.valve.net :
![]()
دوست عزیز من بیشتر از 10 ساله Adsl دارم و همیشه نویز خطم ثابت بوده و همیشه هم تو این مدت خطم رو 4 مگ بوده ، تا حالا هیچ وقت این ارور رو نداشتم تا اینکه این یک هفته که از پارس انلاین سرویس گرفتم این ارور میاد !
این مشکل اصلا ربطی به نویز نداره و کاملا مربوط به شرکت هست
کافیه ip عوض بشه تا این ارور نیاد - حتی وقتی قند شکن هم وصل میکنم راحت تست میگیره دوباره تا قطع میکنم این ارور میاد
اگه به داشتن نت هست که سابقه داشتنم بیشتر از شما نباشه کمتر نیست... ولی این ملاک من هیچ وقت نبوده. من تحصیلکرده سخت افزار و ای تی در مقاطع لیسانس و فوق هستم و برای همینم خیلی با هر کسی وارد جر و بحث نمیشم. به شما تا حالا دو یا سه بار جواب دادم که به عنوان یه کار بر عادی در این فروم که وظیفه ای ندارم برای رفع مشکل شما به نظرم کافی بوده.
حالا یا استفاده کنید و یا نشنیده بگیرید ولی جر و بحث یا جدلی با هم نداریم. در این راستا هم شما هر پست و نظری در باره شرکتهای مختلف بزارید حتی اگه به نظر من اشتباه باشه، من هیچ جوابی و نقل قولی برای اون نخواهم داشت.
این پست هم برای اون دوستمون بود که ایشون هم یا استفاده میکنه از اطلاعاتی که میشنوه یا کار خودش رو میکنه و اهمیتی رو نمیده. به قول اون مسئولمون نمیشه کسی رو با زور برد بهشت که! هر کسی راه خودش رو انتخاب میکنه.
بحث سابقه نیست بحث اینه شما دقیقا مثل کارشناس های شرکت ها هر چی کاربر میگه میگی مشکل از نویز خطت هست !
جالبه که شما جواب حرف منطقی منو اینجوری میدین !
کلا پست های شما رو تو تاپیک های مختلف همیشه دیدم و از نظرتون مرغ یه پا داره همیشه !
شما از مخابرات به هر شرکت دیگه ای بری همینقدر بهتر هست![]()
حرفای شما به نظر خودتون منطقیه! من منطق شما رو قبلا دیدم تو تاپیک شاتل وقتی گفتم خط تخلیه شده با تمسخر جواب دادی .... قطعا سوال و ابهام جواب داره ولی جواب کی رو بدم به خودم مربوطه. اگه احساس کنم یه کاربر واقعا باید براش وقت گذاشت ساعتها باهاش بحث خواهم کرد.
اصولا هرکسی دوست نداره نخونه پست های منو. اجباری که نیست. ای دی منو دیدید اسکرول کنید تا چشمتون نیفته به پستها و آزرده خاطر بشید.
تمسخری در کار نبود ! حتی اگه دقت میکردین اخر تاپیک اومدم از کسایی که جواب دادن تشکر هم کردم !
حالا چرا اینقدر از نگاه بالا به بقیه نگاه میکنین !؟ کاملا از لحنتون مشخصه !
و جالبه چرا شما همیشه با همه بحثتون میشه و حتی یه تاپیک به خاطر شما قفل شد !
-----------------------------------------
یکی از دوستان چند صفحه پیش حرف خوبی زد که گفت برداشت ازاد با خوانندگان تاپیک ! منم دیگه بحثی با شما ندارم و جوابی هم به شما نمیدم چون فایده ای نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)