منم فقط شبانه استفاده میکنم
ولی چون در حالت عادی 4جی نمیشه یه بسته دیگه هم میخرم میندازم روش که 4جی بشه و سرعت 1.3 مگ میده
منم فقط شبانه استفاده میکنم
ولی چون در حالت عادی 4جی نمیشه یه بسته دیگه هم میخرم میندازم روش که 4جی بشه و سرعت 1.3 مگ میده
وضعیت همراه اول خصوصا 4G خیلی افتضاح شده مثل اینکه ملت حجوم آوردن به شبکه 4G همراه اول و ترافیک راه انداختن . اصلا هیچ کار همراه اول با حساب و کتاب نیست نه رسیدگی نه پیگیری نه بررسی !!!!! همون ایرانسل بهتره حتی اگر گرون هم حساب کنه .
Last edited by saber73; 14-04-2017 at 00:02.
من که 4G همراه اول رو چند وقته تو هرجای تهران که تست کردم بیشتر از 1.2 مگابایت سرعت نمیگیرم.![]()
اخرین باری که شبانه 3جی تست کردم 1.2 مگ سرعت داد
ولی در کل بالا 1.4 نداشتم سرعت دانلود همراه اول
همراه اول پهنای باندش رو محدود کرده سرعت بالای این نمیده چه 3g چه 4g حتی گاهی سرعت رو 4g بعلت کاربران بیشتر بدتر هم هست
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
محدود نکرده به نظرم
توان فعلیش در همین حده
Band 3![]()
بله چون توان و ظرفیت مورد نیاز رو نداره محدود کرده تا مشکلی براش پیش نیاد و بتونه همیشه یک خدمتی رو در یک حد متوسط رو به پایین ارائه بده . عملا 4G و 3G همراه اول الان یکی شده و از نظر اسمی تفاوت دارن تقریبا بیشتر نقاط کشور از نظر پهنای باند و سرعت در یک حد هستن . شما ببینید این مقدار دانلود در 3 ساعت در شبکه ایرانسل اصلا قابل قیاس با شبکه همراه اول نیست :
ایرانسل واقعا هر چی توان داره در زمینه 4G داره ارائه میده و روز به روز بهتر هم میشه .
اره عملا ۴جی و ۳جی همراه اول یکیه
ولی با چه رویی میاد ۴.۵ جی رونمایی میکنه
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)