سرعت من الان زیر 20 هست
سرعت من الان زیر 20 هست
سلام دوستان من دیشب با طرح نقره ای روی یک مگ ثابت تا صبح دانلود کرده بود
خوب فکر کنم روی فیبر نوری و مسی تجهیزات جدا می خواد اگر هم بشه همون مسی
دوستانی که می یان توهین میکنن به مهندس
یادشون باشه ایشون درسته مدیر هستن ولی به هر صورت عضوی از سیستم هستند
مسلما ایشون هم می خواد همه جا گل و بلبل باشه ولی سیستم این اجازه رو نمی ده
ایشون فقط می توانن در نحوه اجرا امور رو بانظم تر کنند و اگر همین بشه باز هم جای شکر داره
البته من این جمله اون دوستی گفت اینا خود شیرینی میکنن برای تهران قبول دارم متاسفانه در هر سازمان یا هر شهری است
توهین کردن نشانه شخصیت شماست ضمنا تالار رو هم از اون حالت رسمی دور میکنه اینجا که چاله میدون نیست
حداقل اگر نمی تونیین دست از این جملات زشت بردارین اون قسمت ناسزا رو بصورت ستاره دار بنویسین * * * * * * ***
اره واقعا یکم احترام نگه داریم خدا وکیلی اگه ایشان نمی امد می خواستیم چکار کنیم دستمون به کجا بند بود همین که اومدن دارن مشکلات رو می شنون خودش خیلیه اونم ساعت یک نصفه شب
یکم رعایت کنیم وضعیت بهترشدکه عالیه نشد هم با توهین به هیچ نمی رسیم چون به قول دوستمون سیستممون کلا مشکل داره
Last edited by babak2111; 07-11-2013 at 11:22.
سلام دوستان
منم موافقم با بابک جان الان که مهندس اومدند مشکلاتتون رو با احترام بگین حداقل یه مسئولم که پاش به اینجا باز شد از اینجا فرار نکنه![]()
مهندس جعفریان جواب منم بدید لطفا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: Details
![]()
Last edited by REGISTRATI0N; 07-11-2013 at 22:38. دليل: تغییر عکس
آره واقعا اگر این کار و بکنن عالی میشه والا من که حاضرم سرعت دانلود از سرور خارجی ام نصف بشه ولی سرور ایرانی 2 برابر
یا مثلا کنار این همه طرحی که گذاشتن یه طرح هم بزارن که فقط بشه از سرور های ایرانی دانلود ویا وب گردی کرد البته با حداکثر سرعت و حداقل قیمت که میشه همون اینترانت . اینجوری هم دیگه نیاز نیست برای یک سری کارها مثل کارهای بانکی ، دانشگاهی ، آموزشی و ... پول اینترنت گران جهانی رو پرداخت کنیم.
دوستان الان سرعت من که نقره ایه از یک مگ بیشتر نمیشه در صورتی که تو قرارداد 1.5 مگ نوشتن نکنه سرعتا رو شبانه روز روی یک مگ بستن
سرعت طرحای 64 و 128 و 256 چه طور شده؟ اونا هم قراره سرعتا واقعی بشه ؟
خوشبختانه اگه همه طرحا رو قرارداد بسته بشه میتونیم عدالت رو ببنیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)