من فکر میکنم برای خرید عطرای قیمت مناسب تو مشهد بهترین کار اینه که بری سراغ لوازم آرایشی فروشی های پاساژ زیست خاور...اونجا میتونی عطرای اماراتی اجمل و رصاصی و اینا پیدا کنی
من فکر میکنم برای خرید عطرای قیمت مناسب تو مشهد بهترین کار اینه که بری سراغ لوازم آرایشی فروشی های پاساژ زیست خاور...اونجا میتونی عطرای اماراتی اجمل و رصاصی و اینا پیدا کنی
دوستان یه سوال...به نظر شما دمای عادی هوا توی خونه تو تابستون بدون روشن بودن کولر و اینا به ترکیبات عطر آسیب میزنه؟؟
به شخصه اصلا نمیتونم عطرامو تو یخچال نگه داری کنم و چاره ای ندارم جز این که تو هوای گرم تبستون تو همین دمای عادی نگهشون دارم...البته فکر کنم همه شما هم اجبارا همین کارو انجام میدید.
علی آقای گل حالا خونه که خوبه.تو مغازه هارو بگو![]()
بله این نظر شماست.منم آلورهوم اسپرت رو یک پرتقال خونی با پخش زیاد میدونم.قرار نیست هرکسی شنل رو بپسنده.عطر یک چیز کاملا سلیقه ای است.من بسیاری از عطرها را نمیپسندم کاری به قیمتش هم ندارم.تق هرمس را بو کرده ام،نپسندیدم،لالیک سفید نیز نه پسندیم.همچنین آلورهم اسپرت و...همینطور هم از بوی بسیاری عطرهای ارزان خوشم نمیاد.مث چی چی.از فراری نیز همینطور.تنها از دو ادکلن خوشم آمده یکی فارنهایت 32 و دیگر کا ال بلک.خیلی سخت پسندم.هنوز پسندم.خودمم نمیدونم چه عطری راضی ام میکنه.شاید عطرهای گرمی عربی باشه،شاید هم از عطرهای تداعی کننده بوی علف و جنگل خوشم بیاد.مث گرلن وتیور.
بله این نظر شماست.منم آلورهوم اسپرت رو یک پرتقال خونی با پخش زیاد میدونم.قرار نیست هرکسی شنل رو بپسنده.عطر یک چیز کاملا سلیقه ای است.من بسیاری از عطرها را نمیپسندم کاری به قیمتش هم ندارم.تق هرمس را بو کرده ام،نپسندیدم،لالیک سفید نیز نه پسندیم.همچنین آلورهم اسپرت و...همینطور هم از بوی بسیاری عطرهای ارزان خوشم نمیاد.مث چی چی.از فراری نیز همینطور.تنها از دو ادکلن خوشم آمده یکی فارنهایت 32 و دیگر کا ال بلک.خیلی سخت پسندم.هنوز پسندم.خودمم نمیدونم چه عطری راضی ام میکنه.شاید عطرهای گرمی عربی باشه،شاید هم از عطرهای تداعی کننده بوی علف و جنگل خوشم بیاد.مث گرلن وتیور.
شما بگو از چی خوشت میاد ! احتمالا از عطرای سنگین عربی
یادمه اینجا یکی میگفت ادکلنی هست بوی تو ماشین های گرون رو بده
امروز اتفاقی اینو تو یه سایت دیدم :
Private Affairs Baldessarini
تو توضیحاتش نوشته :
Its composition is inspired by the smell of an expensive sports cars’ leather seats
اینم یه لینک سایت ایرانی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا میخواستم ببینم کسی اینو تست کرده ؟
محد عزیز کلا محصولات بادسارینی خیل خوش بو هستند و محصولی که بوی خوبی نداشته باشه نداره. ولی خوب اکثرا برای زمانهای کوتا مناسب هستند. مثلا قرارهای عاشقانه و رمانتیک
قیمتش رو هم خیلی بالا گذاشته.
حالا نگفتی اینو تست کردی شما ؟ بوش همین جوری که نوشته هست ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)