با نمایندگی سونی تماس بگیر.
با نمایندگی سونی تماس بگیر.
با سلام خدمت دوستان
من از اکوستیک یه جنسی می خواستم بخرم صبح تماس گرفتم 1127 قیمت داد بعد از ظهذ که رفتم 1190 قیمت داد ناراحت شدم . جایی دیگر را دوستان می شناسند که سینمای خانگی دنون مدل 1311 داشته باشد چون انجا فقط 1312 داشت که ورودی هاش خیلی ناقص هست من نیازم بیشتر هست . پاساژ شرکا هم رفتم .نداشتند شرکت جم ادرس کجا هست .دوستان تجربه دنون 1311 و 1312 را هم اگر دارند ممنون میشوم تجربیات خودشان را بفرمایند با تشکر
Last edited by jacob; 17-09-2012 at 10:08.
با تشگر از پژمان عزيز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نظر شما كه يك پله بالاترشو يعني 1912 رو داري چيه ؟
من با پژمان کاملا موافقم.
سلام
1311 که دیگه اصلا تو بازار نیست.همین 1312 هم معلوم نیست تا کی باشه.می تونید برید چهارراه پارک وی ابتدای خ ولیعصر سمت چپ و از اونجا تهیه کنید.البته قیمت هاشون یکیه.ولی برای اطمینان اونجا هم می تونید سر بزنید.
درودرايان عزيز
جامو 426 بيدا نكردم ولي 428 به قيمت ١١٠٠٠٠٠ تومن موجود بود فروشكاه ارمغان بايونير 521,821,921 هم داشت تا فردا توافق كرديم انتخاب كنم بدون ساب مي كفتند بلندكو خودش ساب داره با تنضيمات امب مشكل حل ميشه لطفا بيشنهاد بدين يه ستي انتخاب كنم تا فردا لطفا .......تشكر
درود بر شما
حب جامو 428 نسبت به 426 یه ووفر بیشتر داره و بهتر هست.ولی شما ساب رو حتما بگیر.شاید برای موزیک لازم نشه ولی برای فیلم لازمه.آمپ هم می تونی 821 بگیری و در صورت داشتن موجودی بیشتر 921.ساب هم جامو 260 و یا 250.
رايان عزيز اخه همين جوري بودجه داره مي ره بالا وقتي مشخصات ٥٢١ در مقايسه با ٨٢١ بررسي ميكنم مي بينم فقط در يواس بي تفاوت داره كه در عوض مي تونم باين تفاوت يه بلير بكيرم كه يواس بي داشته باشه مكر تفاوت در كيفيت كار.باشه . ضمنا ساب 250 يا 260 موجود نداشت يكما ديكه بذستش ميرسه با قيمت ٦٠٠٠٠٠ تومن ضمنا اين ست در مقايسه با ياماها ٤٧١ و باند سري ان اس جطوره فروشنده كه تابلوي ياماها هم داشت ست بايونير را توصيه مي كرد ضمنا يه مورد ديكه كارانتي ساب هستش كه فقط در تهران است ايا معمولا امب بايونير خراب مي شه ؟
آقا رفت تعمیر با اجازتون
5 ماه نیست خریدمش
ماهی یه هفته هم بیشتر خونه نیستم و کلا" خاموشه غیر از اون یه هفته که بعضی وقت ها روشن میشه
از روز اول هم محافظ برق داشت
حالا چی شد که ایطو شد معلوم نیست !!!!
ريان عزيز اكر انلاين هستيد منتظرم تشكر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)