تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 703 از 1049 اولاول ... 203603653693699700701702703704705706707713753803 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,021 به 7,030 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

رو صفحه نمایش سینما خانگیه عبارت protector push power رو زده
    همه کارهایی که خود سونی گفته رو انجام دادم
    همه سیم ها غیر از برق رو کشیدم بیرون ولی هنوز فایده نداشته
    نمیدونم چیکارش کنم
    با نمایندگی سونی تماس بگیر.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من از اکوستیک یه جنسی می خواستم بخرم صبح تماس گرفتم 1127 قیمت داد بعد از ظهذ که رفتم 1190 قیمت داد ناراحت شدم . جایی دیگر را دوستان می شناسند که سینمای خانگی دنون مدل 1311 داشته باشد چون انجا فقط 1312 داشت که ورودی هاش خیلی ناقص هست من نیازم بیشتر هست . پاساژ شرکا هم رفتم .نداشتند شرکت جم ادرس کجا هست .دوستان تجربه دنون 1311 و 1312 را هم اگر دارند ممنون میشوم تجربیات خودشان را بفرمایند با تشکر
    Last edited by jacob; 17-09-2012 at 10:08.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ارزش خرید که نمی شه گفت باید قیمت رو مشخص کنید
    چندان به این وات اعلامی بسنده نکنید و تا اونجایی که من می دونم 821 خروجیش حدود 100 واته نه 130 وات
    به هر حال 821 هم آمپ خوبیه و این جور نیست که جلوی دنون یا یاماها پرت باشه هر چند این مارک ها هر کدوم خصوصیات خاص خودشون رو توی صدا دارند
    و به طور کلی گفته میشه دنون صدای گرم تر و موزیکال تری داره
    یاماها هم توی افکت قوی تره
    و البته پایونیر هم به قول خارجی ها صدای کریستالی و لبه داری داره که دیگه باید ببینید سلیقه شما به کدوم نزدیک تره
    در ضمن این تفاوت ها هم اون جوری نیست که مثلاً دنون افکت فیلم ها رو خوب اجرا نمی کنه و باید بگم درک این تفاوت ها نیاز به گوش کاملاً ورزیده ای داره
    با تشگر از پژمان عزيز
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نظر شما كه يك پله بالاترشو يعني 1912 رو داري چيه ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

با تشگر از پژمان عزيز
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نظر شما كه يك پله بالاترشو يعني 1912 رو داري چيه ؟
    من با پژمان کاملا موافقم.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من از اکوستیک یه جنسی می خواستم بخرم صبح تماس گرفتم 1127 قیمت داد بعد از ظهذ که رفتم 1190 قیمت داد ناراحت شدم . جایی دیگر را دوستان می شناسند که سینمای خانگی دنون مدل 1311 داشته باشد چون انجا فقط 1312 داشت که ورودی هاش خیلی ناقص هست من نیازم بیشتر هست . پاساژ شرکا هم رفتم .نداشتند شرکت جم ادرس کجا هست .دوستان تجربه دنون 1311 و 1312 را هم اگر دارند ممنون میشوم تجربیات خودشان را بفرمایند با تشکر
    سلام
    1311 که دیگه اصلا تو بازار نیست.همین 1312 هم معلوم نیست تا کی باشه.می تونید برید چهارراه پارک وی ابتدای خ ولیعصر سمت چپ و از اونجا تهیه کنید.البته قیمت هاشون یکیه.ولی برای اطمینان اونجا هم می تونید سر بزنید.

6. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

درودرايان عزيز
    جامو 426 بيدا نكردم ولي 428 به قيمت ١١٠٠٠٠٠ تومن موجود بود فروشكاه ارمغان بايونير 521,821,921 هم داشت تا فردا توافق كرديم انتخاب كنم بدون ساب مي كفتند بلندكو خودش ساب داره با تنضيمات امب مشكل حل ميشه لطفا بيشنهاد بدين يه ستي انتخاب كنم تا فردا لطفا .......تشكر

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

درودرايان عزيز
    جامو 426 بيدا نكردم ولي 428 به قيمت ١١٠٠٠٠٠ تومن موجود بود فروشكاه ارمغان بايونير 521,821,921 هم داشت تا فردا توافق كرديم انتخاب كنم بدون ساب مي كفتند بلندكو خودش ساب داره با تنضيمات امب مشكل حل ميشه لطفا بيشنهاد بدين يه ستي انتخاب كنم تا فردا لطفا .......تشكر
    درود بر شما
    حب جامو 428 نسبت به 426 یه ووفر بیشتر داره و بهتر هست.ولی شما ساب رو حتما بگیر.شاید برای موزیک لازم نشه ولی برای فیلم لازمه.آمپ هم می تونی 821 بگیری و در صورت داشتن موجودی بیشتر 921.ساب هم جامو 260 و یا 250.

9. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

رايان عزيز اخه همين جوري بودجه داره مي ره بالا وقتي مشخصات ٥٢١ در مقايسه با ٨٢١ بررسي ميكنم مي بينم فقط در يواس بي تفاوت داره كه در عوض مي تونم باين تفاوت يه بلير بكيرم كه يواس بي داشته باشه مكر تفاوت در كيفيت كار.باشه . ضمنا ساب 250 يا 260 موجود نداشت يكما ديكه بذستش ميرسه با قيمت ٦٠٠٠٠٠ تومن ضمنا اين ست در مقايسه با ياماها ٤٧١ و باند سري ان اس جطوره فروشنده كه تابلوي ياماها هم داشت ست بايونير را توصيه مي كرد ضمنا يه مورد ديكه كارانتي ساب هستش كه فقط در تهران است ايا معمولا امب بايونير خراب مي شه ؟

پروفشنال ashkan1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

با نمایندگی سونی تماس بگیر.
    رو صفحه نمایش سینما خانگیه عبارت protector push power رو زده
    همه کارهایی که خود سونی گفته رو انجام دادم
    همه سیم ها غیر از برق رو کشیدم بیرون ولی هنوز فایده نداشته
    نمیدونم چیکارش کنم
    آقا رفت تعمیر با اجازتون
    5 ماه نیست خریدمش
    ماهی یه هفته هم بیشتر خونه نیستم و کلا" خاموشه غیر از اون یه هفته که بعضی وقت ها روشن میشه
    از روز اول هم محافظ برق داشت
    حالا چی شد که ایطو شد معلوم نیست !!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

ريان عزيز اكر انلاين هستيد منتظرم تشكر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •