اشتباه می کنی
سونی و ام.اس.آی رو فراموش کردی
اشتباه می کنی
سونی و ام.اس.آی رو فراموش کردی
سلام.
من قصد خرید نوت بوک دارم. من از برند lenovo خیلی رازی هستم.
طبق تحیقی که خودم انجام دادم از گروه idiapad و مدل Y460 با مشخصات زیر رو پسندیدم
البته Y560 هم با مشخصات زیر اومده که اطلاعات زیادی ندارمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1- بین دسته بندی هایی که lenovo داره فرقی هم هست ؟ (idiapad, thinkpad ...)
2- تو این رنج قیمت (1 تا 1.500) چه نوت بوکی پیشنهاد میکنید. چه از انواع لنوو و یا دیگر)
سلام.
من یه لپ تاپ می خوام که قیمتش بیشتر از 1200 نشه
مانیتورش کمتر از 15.6 نباشه
بیشترم در زمینه فتوشاپ و روتوش عکس می خوام ازش استفاده کنم
کلا بجز فتوشاپ بیشتر تو اینترنت هستم و فیلم و آهنگ گوش میدم. می خوام اگه زیاد روشن باشه داغ نکنه.
اطلاعاتم زیاد نیست ولی بعد از کلی جستجو فکر کنم ایسوس بد نباشه.
یه مدلم یه فروشنده بهم معرفی کرد. ایسوس مدل n53jf(اگر اشتباه نکنم) ولی فکر کنم مودم نداشت.و قیمتشم حدود1360 بود ولی فروشنده میگفت میرزه.
میشه یه چیز خوب بهممعرفی کنید؟؟
Last edited by soomii; 07-02-2011 at 10:13.
نوشته شده توسط Paradise_human [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
1400-1500 چی پیشنهاد میکنید ؟
یه لب تاپ همه کاره میخوام ....
xps 501 چطوره ؟
گرافیک های 435 Gt و hd 5730 چقدر با هم فرق دارن ؟
این دو مدل چطورن ؟
Asus N53SV و Asus N53SN
دوستان کسی به ما کمک نمیکنه ؟دوست عزیز
اولا شما باید نیاز هایتان را ازلپتاپ بنویسید.
عبارت همه کاره خیلی گویا نیستش
اون مدل از دل که نوشتین هم گزینه خوبی هست تو این رنج مخصوصا که از سری محبوب xps هستش
برای بازی 5730 از 435 بهتره و روون تر بازی رو اجرا می کنه.اما اگه برای کارهای گرافیکی میخوان به نظرم 435 بهتر باشه.سری 4xx دارای قابلیت فیزیکس هستن که فعلا خیلی به چشم نمیاد
اما می رسیم به دو مدل پیشنهادی خودتان:
این دو مدل از تراشه های جدید اینتل به نام سندی بریج استفاده می کنن که جدیدا اعلام شده این دو تراشه در قسمت sata 3g خود مشکل دارند.پس خرید این دو مدل لپتاپ هم سفارش نمیشه حتی خود ایسوس هم اعلامیه داده که این دو مدل مشکل خواهند داشت.البته عیب دیگر این دو نامطلوب بودن صفحه کلید نیز هست
کلا لپتاپ های زیر از ایسوس چنین مشکلی دارند:
Notebook
G73SW N43SL
N43SN
N53SN
N53SV
N73SV
من به شما lenovo y560 را با کانفیگ زیر پیشنهاد می کنم که یکی از بهترین هاست
ادرس کلوپ
Y560 with RapidDriveکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Web only
- Intel® Core™ i7-740QM processor (1.73GHz)
- Windows 7 Home Premium 64
- 1GB ATI™ Mobility Radeon HD 5730 graphics
- 4GB RAM
- 15.6" HD LED display
- RapidDrive 750GB Hard drive with 32GB Solid State Drive
RapidDriveRapidDrive is an intelligent hybrid SSD/hard disk drive storage solution that is available as an option on select Y560. With RapidDirve you can:
- Boot the system up to 66% faster
- Start applications 2X faster
- Open large documents 2X faster
Learn more about RapidDrive technology
- Blu-ray / DVD Combo (Play blu-ray / burn DVD's
![]()
سلام .
درسته که دوست خوبمون و ازبچه های فعال انجمن جواب خودشون رو کامل دادند اما اگه نظر من رو بخواهین
من بدون کوچکترین معطلی اون مورد 4 یعنی ea36 رو می گرفتم
چون اولا اگه گرافیک اون سه تای بالایی رو هم بزارید باز به پای 5650 نمیرسه
در ثانی 3. تا 4. گرم انچنان تفاوتی نداره البته این بستگی به شرایط شما خواهد داشت
سوما به نظر من لپتاپ های 14 اینچ کلا تو یه رده جدا قرار میگیرند(رده اول زیر 13.3 رده دوم بالای 14)
با اون اختلاف قیمت هم میتونید برای لپتاپ جدیدتان لوازم یدکی و کلا وسائلی که احتمالا نیاز خواهید داشت بگیرید
ممنون
سلام
احتمالا منظورش N53jn بوده
من خودم آبان گرفتم 1570000
ولی فوق العادست اصلا تو خریدش شک نکن
CPU های جدید اینتل چه مشکلی دارن ؟
من میخواستم همین مدل رو بخاطر اینکه از مدل جدید پردازنده های اینتل استفاده میکنه بخرم...نخرم؟؟
توی ضمیمه کلیک روزنامه جام جم که از CPU های جدید انتل تعریف میکردن...
منظورم مدل n53jf بود اشتباه نوشتم.
فقط می گفت مودمش وایرلسه و دایل آپ نمیشه استفاده کرد. با 1 سال گارانتی الماس و کیف وموس میداد 1360. ولی من نفهمیدم مودمش دایل آپ نیست یعنی چی
میشه توضیح بدین؟؟؟
Last edited by soomii; 07-02-2011 at 10:52.
دوستان یکی به من ناوارد در امور فنی وتازه وارد بین شما کمک نمیکنه؟؟؟ من عجله دارم واسه خرید. لطفا راهنمایی کنید.
دوست عزیز کلیه لپتاپهای امروزی دیگه پورت اتصال برای اینترنت دیال آپ رو ندارن ولی با یه تبدیل ساده ی USB این امکان به راحتی فراهم میشه . ..فقط می گفت مودمش وایرلسه و دایل آپ نمیشه استفاده کرد. با 1 سال گارانتی الماس و کیف وموس میداد 1360. ولی من نفهمیدم مودمش دایل آپ نیست یعنی چی
میشه توضیح بدین؟؟؟
+
مودم حتما نباید وایرلس باشه چون پورت لن هم هست جهت اتصال مودم معمولی..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)