الان دارم میرم بیرون اومدم یه آموزش میزارم .
فعلا..
الان دارم میرم بیرون اومدم یه آموزش میزارم .
فعلا..
ولی من با KM Player راحت این فیلم را دیدم، مشکلی برای باز کردنش نداشت!
روش unlock کردن superstar رو می تونین از اینجا یاد بگیرین:
در ضمن لطفا پستا رو بخونین بعد سوال کنین همین امروز اینو گذاشته بودمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من که نتونستم
اگه میشه به یه فرمت دیگه مثل 3 جی پی تبدیل کن که کم حجم هم باشه
ممنون میشم
زیپش هم بکن
موفق باشی
اینو قبلا دوستان گذاشته بودن
تکراریه
به درد هم نمیخوره چون هی باید هر دفه که بازی رو اجرا میکنی انلاک کنی
خیلیا پرسبده بودن برای همین گذاشتم، به درد می خوره، من "League Cup" بازی می کنم، اگه یه باز unlockاش کنی و بازی رو save کنی superstar می مونه
ببخشید، الان نمی تونم تبدیلش کنم؛ ولی یه لینک دیگه پیدا کردم که این فیلم را میتونی اونجا ببینی:
در ضمن این آموزش ساخت کیت مربوط به PES 2009 میشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به جان خودم اين خود فوتباليستاس ! چه شوتايي ميزنن ! از وسط زمين ميزني ميره تو گل ! سرعت هم كه در حد بوگاتي بالاس ! بازيكنا وقتي ميدوئن ديگه نميشه بهشون رسيد ! ببينيم اين خطا رو جايي بايد برم ON كنم ؟! چون اين داور در نقش هويجه اصلا خطا نميگيره ! دروازه خالي جلوم بود يارو از پشت تكل زد بازيكنم تركيد ولي خطا نگرفت ! بازي هم كه سخت نيست حالا شايد تو مستر ليگ به مشكل بر بخوريم كه البته فكر نكنم ديگه به اونجاها برسم من از فاصله 40 متري گل زدم اچيو نداد !
راستي چرا هيچ كس از رئال نرفته ؟! روبن , اشنايدر , دلارد همه بچه ها هستن ! حالا خوبه روبينيو نيستش
چمن بازي هم خيلي عالي بود مخصوصا وقتي زوم ميكني روش !!!
يه چيز ديگه ! هوش مصنوعي بازيكن ها در حد جلبكه ! يه جا توپ داشت ميرفت تو كرنر دروازه بانه ابله توپ رو كشيد بيرون انداخت جلو پاي من منم زدم تو گل ! : دي
اما بازي نسبت به نسخه ي قبل پيشرفت كرده ! بيخودم نياين به من بگين فيفا فن كه دلخور ميشم ! : دي
اين بود اولين پست من بعد از مدت ها دوري و بن بودن : دي !
موفق باشيد عزيزانم !
دقیقا
مثلا خواستن بازی رو طبیعی کنند گنـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــد زدن بهش
من که یه pes باز 100درصد متعصبم باید اعتراف کنم که تمام حرفاش درسته حالم از کونامی داره به هم میخوره
البته اگر بمیرم هم سراغ فیفا نمیرم
سوالهای قبلیم رو که کسی جواب نداد, حداقل لطف کنید به این 2مورد جواب بدید. با تشکر
توی مستر لیگ و بخش تمرین دادن بازیکن, گزینه Athletic Ability مربوط به چیه؟
برای تنظیم درجه سختی بازی توی مستر لیگ, فقط از مسیر: اپشن > جنرال ستینگ > مچ لول, باید تنظیم کنیم؟ چون من با اینکه روی متوسط گذاشتم اما بازیکنان حریف, خیلی راحت میزارن ازشون رد بشم!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)