تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 703 از 1042 اولاول ... 203603653693699700701702703704705706707713753803 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,021 به 7,030 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض ارت

دوست عزیز من art ۳ شاتل دارم، سرعت دانلود نهیاتا ۵۹kb/s
    معمولاً stable می‌‌‌مونه رو این سرعت ولی‌ بعضی‌ وقتا تو ترافیک مجانیه شبش سرعت کم می‌شه
    کلا راضیم
    جناب trusty مگر سرویسهای ارت نامحدود نشدند دیگه ساعت رایگان وغیر رایگان معنی نداره .

2. این کاربر از wichidika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

سلام دوستان

راهنمایی میخواستم از دوستان عزیز من بین لایزر و شاتل 2 به شک هستم
    راستش من به دانلود ماهانه حدودا20 گیگ احتیاج دارم بین این دو شرک موندم در حال حاظر هم از سبنتا استفاده میکنم که با 33 دانلود میکنه متاسفانه !(سرویس 384) مثلا ! ماهانه 69 هزار تومن !!!!
    میخواستم از سرویس ART شاتل سرعت 320 که جدیدا نامحدود شده استفاده کنم آیا بیشنهاد میدید ؟ آیا بالای 40 دانلود میکنه ؟ سرعت شبانش در تهران خوبه ؟
    در مورد لایزر هم ممنون میشم بفرمایید میخواست سرویس 512 با حجم 15 گیگ رو هم بگیرم که متاسفانه شک دارم که کدام رو سفارش بدم
    در ضمن بنده تهران منطقه 4 هستم
    با تشکر.
    با سلام برای پرس و جوی بیشتر با مصرف کنندگان این سرویس ها میتونید به تاپیک های زیر سر بزنید:

Shatel ADSL / شركت شاتل

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Adsl/ شركت لايزر

کد:
    موفق باشید.

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوستان من با یه برنامه ترافیک های ثبت شده رو نگاه میکنم زمانی که به اینترنت کانکت نیستمو مودم روشنه همینجوری ترافیک ثبت میشه و 10 کیلوبایت 10 کیلوبایت می ره جلو (قسمت DL) ولی وقتی که مودم رو خاموش میکنم دیگه اینجوری نیست ! بابا خسته شدم دیگه از اینترنت حجمی لعنتی !!! فایروال هم نصب میکنم به شدت سرعت سیستم میاد پایین و همه ی برنامه ها باید اجازه بگیرن ! به نظرتون باید چه خاکی بریزم ؟؟؟ ....

5. این کاربر از reza-atom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

دوستان من با یه برنامه ترافیک های ثبت شده رو نگاه میکنم زمانی که به اینترنت کانکت نیستمو مودم روشنه همینجوری ترافیک ثبت میشه و 10 کیلوبایت 10 کیلوبایت می ره جلو (قسمت DL) ولی وقتی که مودم رو خاموش میکنم دیگه اینجوری نیست ! بابا خسته شدم دیگه از اینترنت حجمی لعنتی !!! فایروال هم نصب میکنم به شدت سرعت سیستم میاد پایین و همه ی برنامه ها باید اجازه بگیرن ! به نظرتون باید چه خاکی بریزم ؟؟؟ ....
    با سلام
    اینترنتتون وایرلس هست یا نه؟
    و اینکه آپدیت خیلی از برنامه ها هست که بدون اجازه گرفتن هم کار خودشون رو انجام میدن و از چشم شما میفتن که بخواید کنترل کنید
    آپدیت ویندوز رو هم چک کردید؟؟

موفق باشید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

ديروز كه به نظر كلا پينگ اكثر سرويسها بالا رفته بود چون بنده هم با مخابرات و هم صبا مشكل داشتم و سرعت هم در هر دو ناحيه افت كرده بود .

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

با سلام
    اینترنتتون وایرلس هست یا نه؟
    و اینکه آپدیت خیلی از برنامه ها هست که بدون اجازه گرفتن هم کار خودشون رو انجام میدن و از چشم شما میفتن که بخواید کنترل کنید
    آپدیت ویندوز رو هم چک کردید؟؟

موفق باشید.

نه وایرلس نیست ! آپدیت ویندوز هم خاموشه . چه برنامه ای رو واسه کنترل این نوع آپدیت ها که دیده نمیشن ، پیشنهاد میدین ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

نه وایرلس نیست ! آپدیت ویندوز هم خاموشه . چه برنامه ای رو واسه کنترل این نوع آپدیت ها که دیده نمیشن ، پیشنهاد میدین ؟
    با سلام
    نرم افزارهاي DU meter يا net meter تمام استفاده هايي كه از اينترنت بشه رو نشون ميده
    حتي ميتونيد زماني كه احساس ميكنيد داره از اينترنتتون استفاده ميشه task manager رو اجرا كنيد و از اونجا به برگه ي network برويد و اعمال رو ببينيد

موفق باشيد.

آخر فروم باز MILAD99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ServerInside

پيش فرض

سلام دوستان

راهنمایی میخواستم از دوستان عزیز من بین لایزر و شاتل 2 به شک هستم
    راستش من به دانلود ماهانه حدودا20 گیگ احتیاج دارم بین این دو شرک موندم در حال حاظر هم از سبنتا استفاده میکنم که با 33 دانلود میکنه متاسفانه !(سرویس 384) مثلا ! ماهانه 69 هزار تومن !!!!
    میخواستم از سرویس ART شاتل سرعت 320 که جدیدا نامحدود شده استفاده کنم آیا بیشنهاد میدید ؟ آیا بالای 40 دانلود میکنه ؟ سرعت شبانش در تهران خوبه ؟
    در مورد لایزر هم ممنون میشم بفرمایید میخواست سرویس 512 با حجم 15 گیگ رو هم بگیرم که متاسفانه شک دارم که کدام رو سفارش بدم
    در ضمن بنده تهران منطقه 4 هستم
    با تشکر.
    شما میتونی اکو 2مگ شاتل بگیری که شبانه رایگان هست. من ماه پیش حدود 70گیگ دان کردم
    شبی 3- 4گیگ میتونی دان کنی

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما میتونی اکو 2مگ شاتل بگیری که شبانه رایگان هست. من ماه پیش حدود 70گیگ دان کردم
    شبی 3- 4گیگ میتونی دان کنی
    من رفتم سایت شاتل ولی سرویس 2 مگی ندیدم که شبانه رایگان داشته باشه 2 مگ نا محدود داشت و اکو آفیس که شبانه رایگان نداره !!!! ؟؟

داره خودمونی میشه Saeid Bagheri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2004
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

من رفتم سایت شاتل ولی سرویس 2 مگی ندیدم که شبانه رایگان داشته باشه 2 مگ نا محدود داشت و اکو آفیس که شبانه رایگان نداره !!!! ؟؟
    بايد حضوراً درخواست كني ، تو سايتش چيزي ننوشته
    اين لينك سايت شاتل مشهده :
    کد:
    ( در ضمن يه تجديد نظر داشته باشي بد نيست ، شاتل همچين آش دهن سوزي هم نيست )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •