جناب trusty مگر سرویسهای ارت نامحدود نشدند دیگه ساعت رایگان وغیر رایگان معنی نداره .![]()
جناب trusty مگر سرویسهای ارت نامحدود نشدند دیگه ساعت رایگان وغیر رایگان معنی نداره .![]()
با سلام برای پرس و جوی بیشتر با مصرف کنندگان این سرویس ها میتونید به تاپیک های زیر سر بزنید:
Shatel ADSL / شركت شاتل
Adsl/ شركت لايزرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من با یه برنامه ترافیک های ثبت شده رو نگاه میکنم زمانی که به اینترنت کانکت نیستمو مودم روشنه همینجوری ترافیک ثبت میشه و 10 کیلوبایت 10 کیلوبایت می ره جلو (قسمت DL) ولی وقتی که مودم رو خاموش میکنم دیگه اینجوری نیست ! بابا خسته شدم دیگه از اینترنت حجمی لعنتی !!! فایروال هم نصب میکنم به شدت سرعت سیستم میاد پایین و همه ی برنامه ها باید اجازه بگیرن ! به نظرتون باید چه خاکی بریزم ؟؟؟ ....
با سلام
اینترنتتون وایرلس هست یا نه؟
و اینکه آپدیت خیلی از برنامه ها هست که بدون اجازه گرفتن هم کار خودشون رو انجام میدن و از چشم شما میفتن که بخواید کنترل کنید
آپدیت ویندوز رو هم چک کردید؟؟
موفق باشید.
ديروز كه به نظر كلا پينگ اكثر سرويسها بالا رفته بود چون بنده هم با مخابرات و هم صبا مشكل داشتم و سرعت هم در هر دو ناحيه افت كرده بود .
نه وایرلس نیست ! آپدیت ویندوز هم خاموشه . چه برنامه ای رو واسه کنترل این نوع آپدیت ها که دیده نمیشن ، پیشنهاد میدین ؟
با سلام
نرم افزارهاي DU meter يا net meter تمام استفاده هايي كه از اينترنت بشه رو نشون ميده
حتي ميتونيد زماني كه احساس ميكنيد داره از اينترنتتون استفاده ميشه task manager رو اجرا كنيد و از اونجا به برگه ي network برويد و اعمال رو ببينيد
موفق باشيد.
شما میتونی اکو 2مگ شاتل بگیری که شبانه رایگان هست. من ماه پیش حدود 70گیگ دان کردم
شبی 3- 4گیگ میتونی دان کنی
من رفتم سایت شاتل ولی سرویس 2 مگی ندیدم که شبانه رایگان داشته باشه 2 مگ نا محدود داشت و اکو آفیس که شبانه رایگان نداره !!!! ؟؟
بايد حضوراً درخواست كني ، تو سايتش چيزي ننوشته
اين لينك سايت شاتل مشهده :
( در ضمن يه تجديد نظر داشته باشي بد نيست ، شاتل همچين آش دهن سوزي هم نيست )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)