من مراحلی که طی کردمو تا اخر و به ترتیب عکس گرفتم
لطفا بگید ایراد احیانا ایراد کار کجاست
![]()
من مراحلی که طی کردمو تا اخر و به ترتیب عکس گرفتم
لطفا بگید ایراد احیانا ایراد کار کجاست
![]()
خب الان مشکلی داری؟؟
سیو کردی؟
بله سیو و reboot رو انجام دادم
مشکل اینه که الان باید بدون هیچ گونه کانکشنی هر دو کامپیوتر به نت وصل باشن(طبق فرمایش دوستان)
ولی هیچ کدوم به نت وصل نیستن و کانکشن pppoe رو هم که بخوام وصل بشم ارور 619 میده...
ممکنه مشکل از Local Area Connection و تنظیمات ای پی ها باشه؟؟
1- وضعیت چراغ ها چیه؟
2-با روشن کردن مودم ، error-619 رو میده؟
3- منظورتون از این چیه؟
مگه PPPOE کانکشن داره؟ کانکشن واسه Bridge هستش. شما الآن Connection داری؟کانکشن pppoe رو هم که بخوام وصل بشم ارور 619 میده
Last edited by a6l3i; 09-04-2010 at 21:48.
این روش ربطی به کانکشن نداره ، مودمو روشن کنی status چشمک زن و سپس ثابت بشه ، بعدش میتونی مرورگر رو باز کنی و وارد اینترنت بشی
اگه ویندوز 7 باشه ، اون علامت از روی آیکون network connection اون پایین ، برداشته میشه ، اگه اکس پی باشه که هیچ آیکونی مربوط به کانکشن یا شبکه رو توی taskbar نخواهی دید
ضمنا توی اون راهنما ، مرحله یکی به آخری رو نوشته Disable DHCP باشه ، ولی فکر نمی کنم ربطی داشته باشه و اون گزینه تاثیری داشته باشه!
من مودم وایرلس میخوام
که ترجیحا دو پورت فوق رو هم داشته باشه
وایرلس که 20- تا 30 متر
و عبور از چند دیوار رو بتونه انجام بده
1.پاور روشن الارم خاموش چراغ dsl ثابت روشن...act چشمک زن...و چراغ لن ها هم چشمک زن
2.نه وقتی مودم روشن میشه هیچ اروری نمیده
3.من یه کانکشن ساختم که وقتی رو بریدج میذارم وصل بشم به نت..وقتی مودم
و رو pppoe ست میکنم بدون اینکه کاری به کانکشن داشته باشم میخوام سایت باز کنم ولی وصل نیس!
من هر دو روش رو بارها تست کردم ولی.....!ضمنا توی اون راهنما ، مرحله یکی به آخری رو نوشته Disable DHCP باشه ، ولی فکر نمی کنم ربطی داشته باشه و اون گزینه تاثیری داشته باشه!
تنظیمات مودم رو چه تغیری باید بدم؟؟
خب این که یعنی وصله!
با یه سیستم هم جواب نمیده؟
یه سر به قسمت device info و قسمت WAN از صفحه تنظیمات مودم بزن ، ببین توی اون جدول ، سومی رو جلوش چی نوشته؟
از کجا سرویس مگیری؟
نه عزیز با یه سیستمم جواب نمیده
از مخابرات گرفتم...
من از این قسمت عکس گرفتم
![]()
Last edited by ELSIN; 10-04-2010 at 00:06.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)