سبز چطوریه ؟
سبز چطوریه ؟
سلام
آقا گاج یه کتاب داده که دین و زندگی2و3وپیش رو کرده یه کتاب که آدم راحتر میخونه واسه کنکور
میخواستم بدونم برای ادبیات هم یه همچین کتابی هست؟برای شیمی چی؟
سلام من دنبال کتاب urban enviroment az jan douglas هستم اگه کسی این کتابو داره خواهشا به من ایمیل بده یا همین جا خبر بذاره
واسه پیش 1 خیلی سبز گرفته بودم و ازش راضی بودم . ولی چون شنیده بودم پیش 2 سخت تره گفتم با مبتکران پیش برم که اونم الان واسم دردسرساز شده !![]()
کتاب خوب برای فیزیک 2&3 چی پیشنهاد میکنید؟
تست +اموزش
salam behtarin ketab baraye arabi loghat chie?
farsi nadaram
[QUOTE=mohsen3;962811]سلام
من می خوام برای یکی از اقوام که الآن کلاس سوم ریاضی فیزیک هست کتاب بخرم که در کنکور موفق بشه.
شرايط كنكورالان خيلي متفاوته بايد حتما توي يكي 2تا كلاس خوب شركت كنه.براي حسابان رمزينه خيلي خوبه![]()
سلام دوستان.میخواستم بدونم قیمت کسانی که ادبیاتشون رو بالای 70 میزنن از چه منابعی استفاده میکنن؟ من خودم متوسط قلمچیم 45 هست.اونم هرچی که میزنم اکثرا قرابت معنایی هست.حالا میخواستم بدونم اگر از الان بخوام شروع کنم و همچنان تو عید هم ادامه بدم چه کتابی بخونم که ادبیاتم حداقل به 70 برسه؟ بیشتر رو چی سرمایه گزاری کنم ؟ با چه کتابی؟ لطفا کتابهاش هم جوری باشه که تو این 3-4 ماه بشه تموم کرد.
با تشکر
برای ریاضی رشته ی ریاضی
یه کتاب میخوام شبیه به کلک معلم، جمع بندیاش ( مثل فیزیک شیمی اش )
سراغ ندارین؟
سلام دوستان
یه خواهشی دارم از دوستان
من همه کتابام حله جز فیزیک،من یه کتاب می خوام که روان توضیح داده باشه و تمرکزش روی آموزش باشه و بعد تست،من فیزیک پیش فارو خوندم ،اگه تو همون مایه ها کتاب خوبی بود که خیلی خوبه،میشه کتابی برای سال دوم و سوم معرفی کنید؟
نشرالگو،مبتکران،سبز و یا رمزینه؟کدوم بهتره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)