در مورد پلوس فابریک نو که دیگه پیدا نمیشه.نمونه کار کرده و سالم پیدا میشه و قیمتهای مختلفی هم داره( از 50 تومان تا 200 تومان).
پلوسهای ایرانی هم هستن و هر عدد 120 هزار تومان قیمت داره و مارک دنده چی هستند.در مورد کیفیت پلوسهای ایرانی از یکی دو نفر از قدیمی های بازار پرسیدم و اون مارک رو تایید کردند و میگفتند که کارکرد خوبی دارند.
پلوسهای بوش خورده امریکایی هم 160 هزار تومان قیمت دارند که خودم هم اصلا بهشون خوشبین نیستم.
بلبرینگهای ترمیمی هم پیدا کردم و قیمتی که الان پیدا کردم 60 هزار تومان هست.
یکی از اوراقچیهای شوش برای 2 عدد پلوس فابریک امریکایی (کارکرده در حد نو) به همراه بلبرینگ فابریک 180 هزار تومان قیمت میداد که من به 100 تومان راضیش کردم و قراره بره چک کنه و انبارش رو ببینه.
اما در مورد بلبرینگ ترمیمی هم من کمی بهشون خوشبین نیستم !در بررسی که از یک بلبرینگ ترمیمی داشتم متوجه شدم که کاسه نمدهای دو طرف اون اجازه وارد شدن واسکازین رو به محفظه داخلی بلبرینگ نمیدن و این باعث میشه که روانکاری ساچمه ها فقط با گریس انجام بشه که معلوم نیست چقدر کار بکنه و قکر میکنم زودتر از حالت استاندارد خوردگی پیدا بشه!!!
در حال حاضر ابتدا سعی میکنم پلوس فابریک امریکایی پیدا کنم و اگر امکانش نبود بلبینگ ترمیمی تهیه میشه.