باید بگردی شاید یکی داشته باشه البته توصیه می کنم حتماً از گارانتی های معتبر خریداری کنید. اینکه شما می گی توی سایت Dell هست به خاطر اینه اونجا خودت می تونی سفارش بدی ولی توی ایران تا حد زیادی انتخاب قطعات بی معنیه.
باید بگردی شاید یکی داشته باشه البته توصیه می کنم حتماً از گارانتی های معتبر خریداری کنید. اینکه شما می گی توی سایت Dell هست به خاطر اینه اونجا خودت می تونی سفارش بدی ولی توی ایران تا حد زیادی انتخاب قطعات بی معنیه.
اگه صفحه اول تاپبک رو درست بخونید متوجه می شید که شما باید نیازهای خودتون رو هم مشخص کنید بعد این سوال رو بپرسید.
متشکرم از توضیحتون اما من مشخصات خاصی مد نظرم نیست, فقط میخاستم بدونم با این قیمت چه گزینه هائی دارم البته توی بازار ایران.
Dell xps m1530
2.5 gh 6mb cache 800 fsb
500 gb hard disk☻
4 gb ram
Nvidia 8600 gt 256mb
DvD r/rw
3 usb
HDMI
Esata☻
15.4 1280 * 800
9cell bat☻
Finger print reader☻
sony fw 373 jb
2.4 gh 3mb cache 1066 fsb
320 gb hard disk
4 gb ram
Ati radeon 3650 512mb
BLUERAY rom +DvD r/rw☻
3 usb
HDMI
-------
16.4 (16:9) 1960*1080 Full HD☻☻☻
6cell bat
من فرق چنداني بين كارتهاي گرافيكيشون قائل نيستم(البته انگار يكم DELL بهنره)
به نظر من اگه هر روز بخواهيم لپ تاپو با خودمون اين ور اون ور ببريم dell بهتره ☻ولي به عنوان desktop replacement سوني بهتره☻و همچنين از لحاظ كيفيت ساخت sony بهتره☻و،صدا و گرماي كمتري داره☻نوشته شده توسط [COLOR=red
Last edited by mehdivet; 22-04-2009 at 14:32.
سلام
سونی z530/540 رو میتونی با قیمتی حدود 1700 تهیه کنی.
سلام
من می خوام تا چند روز آینده یه سیستم بگیرم. حدود 2 میلیون بودجه دارم.
راستش قصد اصلی من اینه که یه سیستم بگیرم.
من برای بازی از سیستمم زیاد استفاده می کنم.
حالا مرددم با بودجه من لب تاپی پیدا میشه که بازی های حال حاضر مثل assen creed یا call of duty یا بازی های آینده مثل mafia2 رو بشه بازی کرد. البته نه در حالت بهترین کیفیت.
بیشتر منظورم اینه که ببینم لب تاپی با این بودجه پیدا میشه که بتونم بازی های گرافیک بالا رو باهاش بازی کنم یا برم همون سیستم خانگی رو بگیرم.(البته زیاد برام مهم نیست که توی بهترین کیفیت بشه, فقط بشه توی کیفیت معمولی بازی کرد.)
هارد و رم هم دوست دارم بالا باشن.
Lcd هم حداقل 15 باشه
ترجیحا دوست دارم لب تاپی معرفی کنید که ظاهرش هم خوشگل باشه.
پیشاپیش ممنونم.
شما اگه می خوای همش بازی کنی اون هم بازی های درست حسابی، به نظر من اگه بری سیستم دسکتاپ ببندی بهتره چون هم قیمتش کمتر می شه و می تونی بقیه بودجه ات رو بزاری برای خرید تجهیزاتی مثل Speaker, GamePad و ... با کیفیت بالا و در ضمن برای ارتقای سیستم هم خیلی راحتی.
ولی اگر اصرار داری لپ تاپ بگیری یه سری سیستم های مخصوص بازی مثل Dell XPS 1730 وجود داره که البته توی ایران خیلی کمه. یا می تونی بری سراغ Dell Studio XPS 1640 یا HP DV5-1299 که حدود 1،700 هستن.
بنظر من بهتره شما یه pc درست حسابی بخری.با این بودجه ای که داری میتونی بهترین سیستم رو جمع کنی و بعدا هم اگه خواستی میتونی با صرف هزینه معقول تر و کمتر ازتقا بدیش.ولی به هر حال اگه دوست داری سراغ لپ تاپ بری من محصولات ASUS رو پیشنهاد میکنم بهت!مدل ASUS N50VN
با این کانفیگ:CPU 2.26 CORE2DUO T9400 CACHE 6MB 1066MHZ
RAM 4GB
HDD 320 GB
VGA GEFORCE 9650 GT WITH 1024 MB DEDICATED MEMORY
FINGE PRINT
2.0 MEGA PIXEL CAMERA
HDMI-E SATA
خلاصه اینکه فول پورت هست و گارانتی درست حسابی دو ساله هم داره قیمتش هم 1ملیون و 960 هزار تومن بود.البته هفته گذشته.BLUE RAY WRITER هم داره مثل اینکه.البته ASUS سری GAMING هم داره ولی خب میره روی 3 تومن!
اینم لینکش:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام. لطفا من را در مورد خريد يك لب تاب sony cs190 jcw از نظر كيفيت كاري و قيمت تمام شده در نمايندگي راهنمايي كنيد.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)