تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 703 از 2365 اولاول ... 20360365369369970070170270370470570670771375380312031703 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,021 به 7,030 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه sasoolee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

1- دوستان یکی به من بگه کامپوننت چیه و چه کاربردی داره ؟

من می خوام یک باند گرد سونی بگیرم و یک پخش 8016 کنوود . دنبال آمپلی فایر نیستم
    برام مهم اینه که پخش بلوتوث داشته باشه

2- انتخابم خوبه ؟ قیمت هم برام مهم نیست

3- اینکه بعضی از پخشها قابلیت نصب مبدل بلوتوث داره یعنی چی ؟ یعنی بلوتوث داره یا نه ؟ خرج اضافه داره ؟

بزار یه خورده برات روده درازی کنم بلکه دست از سر این ژیانه بر داری

شما2 راه در پیش داری ... یا دنبال کیفیت صدا هستی یا قدرت صدا

برای قدرت صدا یک یا چند جفت کواکسیال(بلندگوی بیضی شکلی که دارای ووفر و تیوتر هستند) قوی میخوای که با آمپلیفایرهای قوی هم تقویت میشه و حسابی سر و صدا میکنه . بسته به جنسش کیفیت هم داره اما نه اندازه .تازه ساب ووفر هم حتمیه, اونم برای خودش آمپ میخواد

کامپوننت:برای سیستم های کیفیتی صدا از بلندگوهای کامپوننت نصب میکنن.(که معمولاً گردهستند و چند جرئی هستند)کامپوننت در حقیقت اومده ووفر(میدرنج=فرکانسهای متوسط) و تیوتر(وسیله پخش فرکانسهای بالا) رو جدا کرده و با کراس آور در حقیقت یه فیلتر بالاگذر و میانگذر هست فرکانسهای هر کدوم رو جداگانه بشون میرسونه که باعث میشه کیفیت صدا خیلی بالا باشه اما طبعاً قدرت یه سیستم قدرتی رو هم نداره

قیمت اسپیکرهای مرغوب برای سیستم قدرتی از 120-130ت تازه شروع میشهتا 300تهم گیرت بمیاد . مگه اینکه اصلاً اهل ولوم دادن نباشی.البته چیزای ارزون هم میشه گشت و پیدا کرد اما هر ارزونی هم بی علت نیست
    قیمت کامپهای مرغوب هم از اسپیکر بیشتره.خلاصه هرچی پول بدی آش میخوری

آمپ هم برای تقویت هر کدوم نیاز داری. معمولاً کامپها به دلیل قدرت کمتر از آمپلیفایرهای کوچکتر استفاده میکنن که قیمت پایین تری دارند اما قیمت آمپ مناسب هم برای هر جفت بلندگو از 100 به بالا هست تا الا ماشالاه!!! البته برای اینکه صدا هم داشته باشه از 200 شروع میشه. معمولاً چون کامپها خیلی قدرت نداره 2 جفت یا بیشترش رو میبندن.یعنی هم قدرت هم کیفیت

هدیونیت هم که عشقیه! اما اگه سیستم خوبی میبندی هدیونیت به راحتی میتونه صدات رو خراب کنه. ولی اگه سیستم بدی داشته باشی , هدیونیت هرچی خوب باشه نمیتونه صدای خوشگل بت بده.8016 فکر کنم دور و بر 300 باشه.قیمت دقیقش رو از دوستان بپرس.یونیت بسیار بسیار خوبیه و بلوتوث هم که شما بش نیاز داری رو داره
    میتونی باش هم طرف سیستم قدرتی (در حد ساده تا مطلوب) و هم کیفیتی (اونم در سطح ساده تا بسیار مطلوب) پیش بری. سه تا آمپلیفایر هم میتونی بش وصل کنی

این بلندگوی 50تومنی کواکسیال خیلی کوچیک هست که نه قدرت داره نه کیفیت! بیشتر به درد پخش فابریک پراید میخوره ...
    مگه اینکه اصلاً صدا نخوای و فقط بلوتوث برات مهم باشه اونوقت اونقده پخش چینی متفرقه هست که جواب کارت رو با حداقل قیمت و حداقل اطمینان و کیفیت میده

2. این کاربر از sasoolee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

12

ممنون از توضیحاتتون
    روشنم کردید که خدا روشنتون کنه

من فقط دنبال بلوتوث و کیفیت صدا هستم . ولوم و بیس و این چیزا برام مهم نیست . تقریبا در 99% اوقات ولوم پخش فابریکم از 40 بالاتر نمی ره . ( آخرش 50 هست )
    برای من خرجش مهم نیست . واسه همین از 8016 که ظاهر خیلی خوبی داره نمی تونم بگذرم . بانده هم ترجیح می دم جوری باشه که لازم نباشه کنسول پشت رو ببرن ولی در کل به این نتیجه رسیدم

پخش 8016 باند 718 . بنظرتون این دوتا با هم مچ هستند ؟ لازمه باند کوچیکای توی در رو هم عوض کنم ؟
    من زیاد ولوم نمی دم

---------- Post added at 09:37 PM ---------- Previous post was at 09:35 PM ----------

8016 رو هستم ولی بانده سونی رو نه....
    خرج واست مهم نیست و مطمئنی قصده اضاف کردنه چیزیو نداره یه دو کانالم بگیر و یه جفت کامپ
    _
    کامپ در واقع اسپیکری هست که تیوتر و ووفرش جداست و یه قطعه دیگه دار به اسمه کراس اوور که فرکانس های پایین رو کات میکنه و باعث میشه که کیفیت خیلی بالاتر بره.
    __
    مبدل بلتوثم یعنی نداره باس واسش بذاری ...
    __
    بلوتوث چیزه خاصی نیست ها زیاد واسش مایه نذار ولی همین 8016 رو بردار ضرر نمیکنی..
    دو کانال چیه ؟ من اهل دوبس دوبس و اینکه وقتی پخشو روشن می کنه محل بلرزه نیستم
    فقط دوست دارم صدا بدون خرخر و لرزش و با کیفیت به گوش برسه بلوتوثم باشه کنارش

اگه نباشه جاش خالی می مونه dops dops's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

ممنون از توضیحاتتون
    روشنم کردید که خدا روشنتون کنه

من فقط دنبال بلوتوث و کیفیت صدا هستم . ولوم و بیس و این چیزا برام مهم نیست . تقریبا در 99% اوقات ولوم پخش فابریکم از 40 بالاتر نمی ره . ( آخرش 50 هست )
    برای من خرجش مهم نیست . واسه همین از 8016 که ظاهر خیلی خوبی داره نمی تونم بگذرم . بانده هم ترجیح می دم جوری باشه که لازم نباشه کنسول پشت رو ببرن ولی در کل به این نتیجه رسیدم

پخش 8016 باند 718 . بنظرتون این دوتا با هم مچ هستند ؟ لازمه باند کوچیکای توی در رو هم عوض کنم ؟
    من زیاد ولوم نمی دم
    به نظره من شما برو 8016 رو بگیر و یه جفت کواکسیاله گرده 1730 کنوود که تیوترش جداست و هم جایی رو نمییبری
    1730 قدرتشم از 718 بیشتره و هم چون تیوتراش جداست میتونی جهر جادوست داری بذاری که صدا رو به دلخواه گوشت تغییر بدی....
    مطمئن باش بهترین کاره فقط یه آمپ دو کانالم بگیر تو رو خدا

___
    آمپلی فایر دو کانال منظورمه که برای بدونه خرخر و با کیفیت و لرزش باید حتما بخری .
    نگران نباش با یه جفت کواکسیال ماشینتم نمیلرزه چه برسه به محل
    Last edited by dops dops; 04-03-2012 at 21:52.

5. 2 کاربر از dops dops بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

به نظره من شما برو 8016 رو بگیر و یه جفت کواکسیاله گرده 1730 کنوود که تیوترش جداست و هم جایی رو نمییبری
    1730 قدرتشم از 718 بیشتره و هم چون تیوتراش جداست میتونی جهر جادوست داری بذاری که صدا رو به دلخواه گوشت تغییر بدی....

___

آمپلی فایر دو کانال منظورمه که برای بدونه خرخر و با کیفیت و لرزش باید حتما بخری .
    بنده صد در صد تایید میکنم.کاری که این دوستمون میگه بکنی اصلاً ضرر نمیکنی

البته 718 چیز به درد نخوریه و برای داشتن اون باید تاقچه رو برش بده
    718 سه رقمه که هر رقمش یه معنی میده : یعنی 7 اینچ در 10 اینچ با قدرت 80 وات
    اسمش رو میزارم قدرت متوسط منهای کیفیت به دلیل استفاده از تیوتر افتضاح

البته تجربه نشون میده به صدا که عادت کردی دوست داری توی ولوهای بلندتر هم موسیقی رو گوش کنی , اگه مطمئنی که اهلش نیستی که همون 2 کانال زیاد هم هست اما اگه ذره ای شک داری همین الان برو 4 کانال بخر 2 کانالش رو رزرو داشته باش برای آینده شاید خواستی یه جفت کامپ دیگه هم اضافه کنی!

دوست عزیز:برای خودم میپرسم
    x1730 منظورته یا x1730p ؟؟؟
    قیمت هرکدوم چقدره؟؟؟
    Last edited by sasoolee; 04-03-2012 at 22:07.

7. 2 کاربر از sasoolee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

___
    قربون آقا

حالا شد

8016 می خرم و کواکسیاله گرده 1730
    1- این باند 1730 چنده ؟ قیمتش مهم نیستا فقط می خوام حدودشو بدونم سرم کلاه نره

2- تیوترش رو بذارم جای باندهای توو دری ؟ کجا بذارم آخه ؟

ولی آمپ نمی خوام . تو رو خدا ناراحت نشو

9. این کاربر از pmax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض تماس با کمپانی کدنس امریکا

سلام دوستان
    یه اتفاق جالب که امروز افتاد براتون تعریف کنم

دیشب یه نامه به کمپانی کدنس امریکا دادم و از قسمت فنیشون یه مشاوره راجع به خرید کامپوننت و آمپلیفایر پرسیدم. ته نامم هم نوشتم که قیمتها توی ایران چطور گرون شده...
    امروز ظهر از شرکت وارد کننده این برند بام تماس گرفتن. از امریکا باشون تماس گرفتن که مشکل ایشون رو حل کنید و برای ما توضیح کامل بدید که چرا قیمتا در ایران گرون شده
    کلی برای من توضیح دادن که به شرکت های وارد کننده لوازم صوت و تصویر دلار دولتی 1226ت تعلق نمیگیره چون این اجناس اجناس لوکس حساب میشن و دلار دولتی برای ملزوماتی مثل دارو و ... هست.
    برای مشاوره فنی هم یکی بام تماس گرفت و کلی بام صحبت کرد

نتیجه این شد که برم یه جفت میدرنج و تویتر بخرم که ظاهراً کراس ندران, تیوترها مستقیم به هدیونیت وصل میشن و میدرنج هم با آمپ برای استیج جلو درایو میشه... ظاهراً یه آمپ 125.2 که 80 وات میده بشون کافیه و اینجوری که قسمت فنیشون به من توضیح میداد کیفیت کامپوننت رو همراه با قدرت صدای بسیار مطلوبی تولید میکنه

کسی تا حالا اینجور سیستمی بسته یا نه؟؟؟ نماینده فنی کمپانی که میگفت ما 2 جفت این میدرنج و تویتر رو با یه ساب به نهایت قدرت و کیفیت میرسونیم
    ظاهراً این میدرنجها قدرتهای خیلی بالایی دارن. روی کاغذ از 75 وات تا 150 وات.6 اینچ هست و 8 اینچ.امپدانسهای 4 و 8 اهمی دارن.... . از کیفیتشون هیچی نمیدونم.تا حالا صدای تویتر مستقیم به هدیونیت هم نشنیدم... کسی راجع بش تجربه ای داره ما رو اندرز بده
    ---------- Post added at 10:30 PM ---------- Previous post was at 10:27 PM ----------
    آیا نصب مستقیم تویتر به یونیت و استفاده از کراس داخلی 7016 باعث دیستورشن نمیشه؟؟؟
    اصلاً این کار عاقلانه است؟؟؟؟؟؟؟؟؟

قربون آقا

حالا شد

تیوتر که خیلی کوچولوه! مطمئن باش جا براش کم نمیاری
    آمپ نمیخوای؟! خوب نخواه... به من چه ! چرا ناراخت شم؟
    خروجی هدیونیت نهایتاً 18 واته(واقعی)
    کامپوننت شما 90-100 وات برق مصرف میکنه

اینجوری 18 درصد برقش رو تامین میکنی, احتمالاً در حالت استاندارد( با رعایت ضریب شدت تخریب موج) 20-30 درصد توان واقعیش بت صدا میده
    Last edited by sasoolee; 05-03-2012 at 00:29.

11. این کاربر از sasoolee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه dops dops's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

قربون آقا

حالا شد

قبل از گرونیا 180 بود الان نمیدونم.
    تیوترشو بذار رو تاقچه کناره خوده میدبیسش.
    آمپ نذاری دوسته عزیز به پخش خدای نکرده آسیب میزنه شایدم بسوزونش!!

13. 2 کاربر از dops dops بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006

12

قبل از گرونیا 180 بود الان نمیدونم.
    تیوترشو بذار رو تاقچه کناره خوده میدبیسش.
    آمپ نذاری دوسته عزیز به پخش خدای نکرده آسیب میزنه شایدم بسوزونش!!
    ای بابا .
    یعنی انقدر خطرناکه آمپ نداشتن
    718 هم بگیرم بازم بدون آمپ ممکنه بسوزه ؟؟

بدون آمپ چه پخش و باندی بگیرم ؟ که پخشم بلوتوثم داشته باشه و آمپ براش ضروری نباشه . باندها هم بیشتر توان خودشونو ارائه بدن

متشکرم
    Last edited by pmax; 05-03-2012 at 06:38.

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ای بابا .
    یعنی انقدر خطرناکه آمپ نداشتن
    718 هم بگیرم بازم بدون آمپ ممکنه بسوزه ؟؟

بدون آمپ چه پخش و باندی بگیرم ؟ که پخشم بلوتوثم داشته باشه و آمپ براش ضروری نباشه . باندها هم بیشتر توان خودشونو ارائه بدن

متشکرم
    اسپيكر 4 اهمي بخر

آمپ داخلي پخش جهت بلندگوهاي 4 اهمي طراحي شده و مقاومت هاي كمتر اون طبعاً جرياني بيشتر از حد نامي اون آمپ ميكشه. اين اضافه جريان باعث ميشه ماسفتهاي اون داغ بشن پس از مدتي آسيب ببينن
    تا جايي كه من ميدونم 718 كنوود بلندگوي 3 اهميه.هر اسپيكر4 اهمي ديگه اي رو ميتوني بدون نگراني بش وصل كني

به نظر من شما بيخود پولتو حروم نكن و نرو 8016 بخر كه 90% امكاناتشم نميخواي استفاده كني.يه پخش بلوتوث دار مارشال با يكي 2 جفت باند فابريك پرايد بخر. همش سرجمع 150ت.
    Last edited by sasoolee; 05-03-2012 at 07:28.

16. این کاربر از sasoolee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    یه اتفاق جالب که امروز افتاد براتون تعریف کنم

دیشب یه نامه به کمپانی کدنس امریکا دادم و از قسمت فنیشون یه مشاوره راجع به خرید کامپوننت و آمپلیفایر پرسیدم. ته نامم هم نوشتم که قیمتها توی ایران چطور گرون شده...
    امروز ظهر از شرکت وارد کننده این برند بام تماس گرفتن. از امریکا باشون تماس گرفتن که مشکل ایشون رو حل کنید و برای ما توضیح کامل بدید که چرا قیمتا در ایران گرون شده
    کلی برای من توضیح دادن که به شرکت های وارد کننده لوازم صوت و تصویر دلار دولتی 1226ت تعلق نمیگیره چون این اجناس اجناس لوکس حساب میشن و دلار دولتی برای ملزوماتی مثل دارو و ... هست.
    برای مشاوره فنی هم یکی بام تماس گرفت و کلی بام صحبت کرد

نتیجه این شد که برم یه جفت میدرنج و تویتر بخرم که ظاهراً کراس ندران, تیوترها مستقیم به هدیونیت وصل میشن و میدرنج هم با آمپ برای استیج جلو درایو میشه... ظاهراً یه آمپ 125.2 که 80 وات میده بشون کافیه و اینجوری که قسمت فنیشون به من توضیح میداد کیفیت کامپوننت رو همراه با قدرت صدای بسیار مطلوبی تولید میکنه

کسی تا حالا اینجور سیستمی بسته یا نه؟؟؟ نماینده فنی کمپانی که میگفت ما 2 جفت این میدرنج و تویتر رو با یه ساب به نهایت قدرت و کیفیت میرسونیم
    ظاهراً این میدرنجها قدرتهای خیلی بالایی دارن. روی کاغذ از 75 وات تا 150 وات.6 اینچ هست و 8 اینچ.امپدانسهای 4 و 8 اهمی دارن.... . از کیفیتشون هیچی نمیدونم.تا حالا صدای تویتر مستقیم به هدیونیت هم نشنیدم... کسی راجع بش تجربه ای داره ما رو اندرز بده
    ---------- Post added at 10:30 PM ---------- Previous post was at 10:27 PM ----------
    آیا نصب مستقیم تویتر به یونیت و استفاده از کراس داخلی 7016 باعث دیستورشن نمیشه؟؟؟
    اصلاً این کار عاقلانه است؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام
    باري كلا چه سريع جواب دادن. من به راكفورد اي ميل زدم يه سوال فني داشتم،حدود 1 هفته بعد جواب دادن
    شدن كه ميشه.البته كامپوننتهائي كه كراس اور دارن بهتر هستند و بايد حتما كراسشون ببندي.اين كه شما فرمودي احتمالا يك جفت ميدرنج جدا و يك جفت تيوتر جدا ميخواد ببنده.ببين 8 اينچيش چنده اگر قيمتش مناسب هست برو بگير ببينيم صداي ميدرنج كدنس چه جوره.

18. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 25 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 25 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •