تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 703 از 2403 اولاول ... 20360365369369970070170270370470570670771375380312031703 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,021 به 7,030 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام الکم به به کارمند شاتل ظاهرا از تهران تشریف اوردن ما فکر کردیم اخراجتون کردن واسه لو رفتن و دادن پست های خنده دار
    کلا در جریان باش کارمندای شاتل می گیرن
    و اگه بگیرن وای وای وای

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سرعت دانلود با 256 نامحدود:
    از 50تا55 نوسان داره که درست شده.
    تازه این که سرعتی نیست
    2تا از دوستان من با 128 نامحدود با سرعت 130تا 150 دانلود میکنند.
    باتشکر
    هادی
    غیره ممکنه

3. این کاربر از mtx891 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه MESI08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوستان اونطوری هام که آقای Mailer می گه که مثلا اندیشه تخفیف خیلی خوبی به دانشگاه می ده و خیلی به اصطلاح داره اینطوری پوئن می ده نیست ، آقای Mailer عزیز شما که اینقدر اطلاعات دقیق داری خب اینم می گفتی که اندیشه با دانشگاه یه قرارداد خفن داره و یه پول هنگفت داره از دانشگاه می گیره ، احتمالا مبلغش رو هم می دونی ولی اونجایی که به نفع اندیشه هست اطلاع رسانی می کنی ولی وقتی به نفعش نیست چیزی نمی گی
    به همین خاطره که داشت اون تخفیف رو می داد و الان هم کمش کرده
    یکی از دوستای من تو علوم پایه باباش عضو هیئت علمیه طبق قانون دانشگاه پارسال 30% درصد بهشون تخفیف میدادن.
    الانشو دیگه خبر ندارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان اونطوری هام که آقای Mailer می گه که مثلا اندیشه تخفیف خیلی خوبی به دانشگاه می ده و خیلی به اصطلاح داره اینطوری پوئن می ده نیست ، آقای Mailer عزیز شما که اینقدر اطلاعات دقیق داری خب اینم می گفتی که اندیشه با دانشگاه یه قرارداد خفن داره و یه پول هنگفت داره از دانشگاه می گیره ، احتمالا مبلغش رو هم می دونی ولی اونجایی که به نفع اندیشه هست اطلاع رسانی می کنی ولی وقتی به نفعش نیست چیزی نمی گی
    به همین خاطره که داشت اون تخفیف رو می داد و الان هم کمش کرده
    اولا داشتن اطلاعات و دانش از کی عیب محسوب میشه که الان باید جواب بدم که چرا فهمیدم مشکل امروز اینترنت از کجا بوده؟!!!

من واقعا نمیدونم اندیشه پول "هنگفت" میگیره یا نه ولی ظاهرا شما میدونی چون کلمه هنگفت رو بکار بردی. اگه شما میدونی بگو تا ما هم بدونیم این مبلغ هنگفت چقدره.

اما من نمیدونم چرا شما در حالیکه از شاتل سرویس داری و باید در مورد سرویس دهنده خودت صحبت کنی اما بیشتر پست های شما به نقد و انتقاد از اندیشه اختصاص داره و چرا هر چیزی که در مقام اعتراض از اندیشه باشه توسط شما برجسته میشه و هر امتیازی یا تخفیفی که توسط اونا داده میشه توسط شما کوچک و ناچیز و تقلید شمرده میشه.
    دوست خوبمون MOZ از شاتل سرویس داره و میاد میگه امروز شاتل خوب بود یک روز دیگه میگه امروز بد بود
    دوست خوب دیگمون jabarsink2000 از اندیشه سرویس میگیره و میاد میگه امروز اندیشه بد بود یک روز دیگه میاد میگه خوب بود
    دوست خوب دیگمون excessive مشترک پارس هست همین کار رو انجام میده
    اینجا همه در مورد سرویس دهنده خودشون صحبت میکنن ولی شما تنها کسی هستی که مشترک شاتلی و همش در مورد اندیشه نظر میدی. دلیلشو نمیدونم!

دیروز تو پستها نوشتم که امروز در این مورد مساله دانشگاه کسب خبر میکنم و این کار رو هم انجام دادم. اگه میدونستم روشن شدن این قضیه شما رو اذیت میکنه این پست رو نمیزدم چون من قصدم کمکه نه چیز دیگه.
    فکر میکردم خبر اینکه سرعتها تغییر نمیکنه و محدود نمیشه همه رو خوشحال میکنه ولی خوب ظاهرا احساس میشه که همه رو خوشحال نمیکنه!

دوست من برای چندمین بار ازتون میخوام از اتهام زدن به دیگران پرهیز کنید و از اظهار نظر در مورد موضوعاتی که در موردش اطلاعات کافی ندارید پرهیز کنید و خواهشا کمی در مورد رفتار تخریب گرایانتون تجدید نظر کنید.

6. 5 کاربر از mailer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

من پارسال رو مطمینم اون موقع 50 درصد بود.
    Last edited by alves2774; 26-09-2010 at 23:44.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

.
    فکر میکردم خبر اینکه سرعتها تغییر نمیکنه و محدود نمیشه همه رو خوشحال میکنه ولی خوب ظاهرا احساس میشه که همه رو خوشحال نمیکنه!

.
    mailer جان غصه نخور در نهایت همه این بحثها به روشنتر شدن فکر مخاطب کمک میکنه.
    به نظر من بزرگترین کمک رو به اندیشه همین آقای شاتلی که شما از دستش ناراحتی داره میکنه.
    از قدیم گفتن بهترین دوست انسان کسیه که بگرده تو چاله چوله های وجودت به زور هم که شده یه نقطه ضعف ازت پیدا کنه و بعد بیاد بهت بگه
    .
    به نظر من اجازه بدین هرکس هرچی میخواد بگه و جلوی هیچکس رو نگیریم و همیشه اونی پیروز میشه که حق باهاشه. این حکم صریح قرآن است.

9. این کاربر از MESI08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

در مورد نامحدود کردن تمامی سرویس های اندیشه من هم از یکی از کارمندهای شرکت شنیدم که میخوان سرویس ها را با سرعت واقعی خودشون ارائه بدن یعنی 256 نامحدود از 45 سرعتش بالاتر نره و با پولی که عموم مردم میدن برای اینترنت کسی بالاتر از این سرعتش نباشه
    حاج آقا رییس شرکت اندیشه هم قبلآ دانشجوی دانشگاه گیلان بودن واسه همین یه برنامه هایی دارن با دانشگاه که امکان گفتنش در این تاپیک نیست.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

در مورد نامحدود کردن تمامی سرویس های اندیشه من هم از یکی از کارمندهای شرکت شنیدم که میخوان سرویس ها را با سرعت واقعی خودشون ارائه بدن یعنی 256 نامحدود از 45 سرعتش بالاتر
    سرعت واقعی 256 میشه 32 نه 45

---------- Post added at 12:31 AM ---------- Previous post was at 12:30 AM ----------

حاج آقا رییس شرکت اندیشه هم قبلآ دانشجوی دانشگاه گیلان بودن واسه همین یه برنامه هایی دارن با دانشگاه که امکان گفتنش در این تاپیک نیست.
    برنامه نمیخواد خیلی سادست دانشگاه با اندیشه قرارداد بسته. دیگه چرا قضیه رو مافیایی میکنین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من هم وقتی یکی از دوستانم گفت فکر کردم داره چاخان میگه.
    اما وقتی سرویس دوستم که خودم براش ثبت نام کردم چند روز هست در اومده وخودم دیدم باور کردم.
    برای اینکه فکر نکنن من حسود هستم وهیچی نشده اومدم جار زدم هیچ اطلاعاتی در مورد خط ومنطقه نمیدم.
    با تشکر.
    هادی

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سرعت رو در اینده همه سرویس دهنده ها باید استاندارد کنن. غیر این باشه بی معنیه.
    اخه یعنی چی اسم سرویس 256 هست ولی سرعتش روی امگ هست بعداگه سرعت مثلا بشه 700 کیلو کاربر میگه عجب سرویس دهنده بدی. سرویس دهنده هم میگه سرعتت باید 256 باشه. تازه بیشتر هم دادیم. معلوم نیست وظیفه سرویس دهنده چیه وظیفه مشترک چیه.

سرویس ها باید ارزون بشن هر کی سرویس واقعیشو بخره مثل 128 بشه 5 تومن 1مگ بشه 15 تومن
    همه تکلبفشون معلوم باشه. بریم بگیم اقا سرویس امگ بده اینم 15 تومن که فردا معلوم بشه کی به کیه چی به چیه
    اگه استاندارد کردن همراه با کاهش شدید قیمت باشه فکر نکنم بد باشه.

14. 4 کاربر از mailer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •