تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 703 از 800 اولاول ... 203603653693699700701702703704705706707713753 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,021 به 7,030 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrdad_goleyakh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    تو شبکه وقتی میخوای از شیر یک سیستم دیگه استفاده کنی وقتی IP شو میزنی بعضی وقتها ازت یوزر پسورد میخواد همین رو از کجا میشه برداشت؟
    مثل این:

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    تو شبکه وقتی میخوای از شیر یک سیستم دیگه استفاده کنی وقتی IP شو میزنی بعضی وقتها ازت یوزر پسورد میخواد همین رو از کجا میشه برداشت؟
    مثل این:

سلام
    توی Run بنویسید :
    Control keymgr.dll
    سپس در پنجره ی باز شده اون مقدار ها رو انتخاب کنید و روی Remove کلیک کنید
    فکر میکنم مشکلتون حل بشه.

3. این کاربر از aliupdate بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه rubimori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام دوستان .من تازه عضو فروم شدم و از اطلاعاتتون کلی استفاده کردم .
    یک مشکل تو نصب ویندوزم وجود داره . من از ویندوز wındows xp dark edıtıon استفاده میکردم که خراب شده بود و خواستم یک ویندوز دیگه نصب کنم .نو میحیطی که صفحه آبی هست که میرسم اصلا 4 تا گزینه واسه فرمت درایو وجود نداره . تا حالا 2 بار امتحان کردم ولی اصلا درایو سی فرمت نمیشه و ویندوز جدید تو همون دایو کنار ویندوز قدیمی نصب میشه و همه فایهای قدیمی سر جاشون هست .درایو سی هم fat و بقیه درایو ها ntfs
    تو محیط آبی نصب ویندوز اصلا گزینه فرمت نمیاد فقط یک گزیته داره که درایو سی رو تبدیل به ntfs کنم که اونم میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته و ریستار میشه و برمیگرده از اول .
    راستی ویندوز هم که بالا میاد هیچ کلیدی از کیبورد کار نمیکنه و هر چی f8 میزنم هیچی نمیاد ،بنابراین اصلا با محیط اولیه بوت ویندوز رو نمیتونم نصب کنم و حتما باید تو محیط خود ویندوز نصب کنم .
    توروخدا کمک کنید

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان .من تازه عضو فروم شدم و از اطلاعاتتون کلی استفاده کردم .
    یک مشکل تو نصب ویندوزم وجود داره . من از ویندوز wındows xp dark edıtıon استفاده میکردم که خراب شده بود و خواستم یک ویندوز دیگه نصب کنم .نو میحیطی که صفحه آبی هست که میرسم اصلا 4 تا گزینه واسه فرمت درایو وجود نداره . تا حالا 2 بار امتحان کردم ولی اصلا درایو سی فرمت نمیشه و ویندوز جدید تو همون دایو کنار ویندوز قدیمی نصب میشه و همه فایهای قدیمی سر جاشون هست .درایو سی هم fat و بقیه درایو ها ntfs
    تو محیط آبی نصب ویندوز اصلا گزینه فرمت نمیاد فقط یک گزیته داره که درایو سی رو تبدیل به ntfs کنم که اونم میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته و ریستار میشه و برمیگرده از اول .
    راستی ویندوز هم که بالا میاد هیچ کلیدی از کیبورد کار نمیکنه و هر چی f8 میزنم هیچی نمیاد ،بنابراین اصلا با محیط اولیه بوت ویندوز رو نمیتونم نصب کنم و حتما باید تو محیط خود ویندوز نصب کنم .
    توروخدا کمک کنید
    سلام

اگر کیبورد شما از نوع USB باشه تو محیط بوت کیبورد کار نمیکنه . برای رفع مشکل باید در هنگام روشن کردن سیستم کلید Delete رو فشار بدید تا به محیط BIOS برید . در اونجا باید قابلیت USB Keyboard رو فعال کنید تا بتونید در محیط بوت از کیبورد استفاده کنید.

موفق باشید

داره خودمونی میشه rubimori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام

اگر کیبورد شما از نوع USB باشه تو محیط بوت کیبورد کار نمیکنه . برای رفع مشکل باید در هنگام روشن کردن سیستم کلید Delete رو فشار بدید تا به محیط BIOS برید . در اونجا باید قابلیت USB Keyboard رو فعال کنید تا بتونید در محیط بوت از کیبورد استفاده کنید.

موفق باشید
    مرسی .خیلی ممنون فقط واسه وارد شدن کلید دیلیت هم کار نمیکنه .بله usb هستش
    پاک کردن ویندوز چی؟ من همیشه واسه ریختن ویندوز جدید از همین محیط ویندوز نصب میکردم و بعد وقتی ریست میشد 4 تا گزینه فرمت وجود داشت ولی الان اصلا گزینه فرمت نداره فقط مینویسه پوشه ویندوز delete بشه یا نه .
    نصب تموم میشه همه فایهای ویندوز قبلی و برنامه های قبلی تو درایو سی هستند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مرسی .خیلی ممنون فقط واسه وارد شدن کلید دیلیت هم کار نمیکنه .بله usb هستش
    پاک کردن ویندوز چی؟ من همیشه واسه ریختن ویندوز جدید از همین محیط ویندوز نصب میکردم و بعد وقتی ریست میشد 4 تا گزینه فرمت وجود داشت ولی الان اصلا گزینه فرمت نداره فقط مینویسه پوشه ویندوز delete بشه یا نه .
    نصب تموم میشه همه فایهای ویندوز قبلی و برنامه های قبلی تو درایو سی هستند
    سلام

درهمون لحظات اولیه که سیستم رو روشن میکنید کلید Delete رو مدام بزنید (در این موقع صفحه کلید کار میکنه) سپس که وارد BIOS شدید ، قابلیتی رو که گفتم فعال کنید.

سپس سیستم رو Restart کنید و بعدش اقدام به نصب ویندوز کنید . در طی مراحل نصب ویندوز از بوت ، شما میتونید تعیین کنید کدوم درایو فرمت و ویندوز روی کدوم درایو نصب بشه.

موفق باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه Excel-VB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض يك فولدر روي اعصاب

سلام به همه دوستان
    به نظر شما چگونه مي توان يك فايل كنه را از روي سيستم پاك كرد؟! به هيچ عنوان نمي شود! حتي از راه هاي داسي و دستورات داس ..
    مدت ها پيش يك فايل روي يكي از درايوها كپي كردم ولي بعدها كه خواستم پاكش كنم نشد كه نشد! تمام موارد را چك كرده ام .. شما نظري نداريد؟؟ ظاهرا بايد بروم سراغ برنامه هاي خاص اين كار ..
    تابحال براي كسي پيش آمده ؟؟ ضمنا يك نكته! اين فايل كه يك كليپ هست، خراب هم نشده چون به خوبي پخش مي كند ... اما پاك نمي شود move هم نمي شود ... با admin هم هستم! كلا همه چيز را بررسي كرده ام ... اين فايل درون يك فولدر PVR قرار دارد كه با فلش مموري ذخيره شده و روي سيستم كپي كرده ام .. روي فلش هم همينطور بود ولي فلش را فورمت كردم (البته فورمت ويندوز هم جواب نمي داد، داسي فورمت كردم)
    پيشاپيش از شركت دوستان در اين بحث متشكرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Excel-VB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض MSCE

سلام
    مثل این:

با سلام
    اين پيغام براي اولين بار طبيعي و لازم است البته در مواردي كه هر دو سيستم از اكانت مختلف استفاده كنند و در شبكه هاي ساده يا worldgroup باشد كه بايد تيك remember زده شود اما اگر باز هم تكرار شود:
    اين مشكل وقتي پيش مي آيد كه يكي از سيستم ها از اكانت بدون پسوورد استفاده مي كند! بايد در قسمت gpedit.msc گزينه مربوط به blank password را پيدا كرده و آنرا تغيير دهيد ...
    Last edited by Excel-VB; 28-12-2010 at 12:39.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ممنون از جوابتون اما من ليست را هم خالي كردم بازم نشد البته با نرم افزار پاك ميشه اما من ميخام ببينم مشكل اصلي چيه آخه تمام فايل هاي mp4 توي سيستمم همين مشكلو دارن
    سلام

والا دلیلش رو نمیدونم چون من از اوضاع ویندوزتون خبر ندارم و تشخیصش یکم سخته.

سلام به همه دوستان
    به نظر شما چگونه مي توان يك فايل كنه را از روي سيستم پاك كرد؟! به هيچ عنوان نمي شود! حتي از راه هاي داسي و دستورات داس ..
    مدت ها پيش يك فايل روي يكي از درايوها كپي كردم ولي بعدها كه خواستم پاكش كنم نشد كه نشد! تمام موارد را چك كرده ام .. شما نظري نداريد؟؟ ظاهرا بايد بروم سراغ برنامه هاي خاص اين كار ..
    تابحال براي كسي پيش آمده ؟؟ ضمنا يك نكته! اين فايل كه يك كليپ هست، خراب هم نشده چون به خوبي پخش مي كند ... اما پاك نمي شود move هم نمي شود ... با admin هم هستم! كلا همه چيز را بررسي كرده ام ... اين فايل درون يك فولدر PVR قرار دارد كه با فلش مموري ذخيره شده و روي سيستم كپي كرده ام .. روي فلش هم همينطور بود ولي فلش را فورمت كردم (البته فورمت ويندوز هم جواب نمي داد، داسي فورمت كردم)
    پيشاپيش از شركت دوستان در اين بحث متشكرم
    به شما هم نرم افزار Unlocker پیشنهاد میشه :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید

11. این کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    خسته نباشید

سیستم من یک مشکل پیدا کرده

توی مای کامپیوتر 2 تا درایوم رنگ نوشته هاشون ابی شده و هر چی موزیک و فیلم داخلشون دارم خونده نمیشه و ارور میده

ولی اگه همون فایل رو توی یک درایو دیگه بریزم تمیز میخونه و جواب میده

ضمنا ویندوز رو هم عوض کردم

لطفا راهنمایی کنید باید چکار کنم

عکسش رو هم ضمیمه کردم

مشکل من با دوتا درایویه که توی عکس با قرمز دورش خط کشیده شده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •