این تنظیمات و کارهایی که بشه با گوشی ایمیل را چک میخام البته اگه ممکنه هم یاهو و هم گوگل و آیا میشه 2 اکانت یا بیشتر داشه باشیم منظورم از اکانت تنظیمات یک ایمیل است؟
این تنظیمات و کارهایی که بشه با گوشی ایمیل را چک میخام البته اگه ممکنه هم یاهو و هم گوگل و آیا میشه 2 اکانت یا بیشتر داشه باشیم منظورم از اکانت تنظیمات یک ایمیل است؟
بچه ها من یه مدته گوشیم با ارور جدیدی مواجه میشه. شاید واسه شما جدید نباشه ولی من تازگیا این ارورو می بینم. وقتی بعضی برنامه های ساین شده رو می خوام نصب کنم میگه : required application access not granted
شاید غلط املایی داشته باشم... حالا شما نمی دونید واسه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون ولی با خود ایمیل ی که در صفحه ی مسیج س گوشی هست اون به کار نمییاد
1. ابتدا بايد سرويس IMAP رو فعال كنيم. براي فعال كردن كافيه وارد ايميل شده و از قسمت تنظيمات ايميل IMAP رو فعال كنيد.
طریقه فعال کردن IMAP درون Gmail در پایین همین متن به صورت تصویری آموزش داده شده است.
2. حالا تو گوشي به اين مسير بريد:
کد:
'Messaging' > 'Options' > 'Settings' > 'E-mail' > 'Mailboxes.'
3. اگر قبلا تنظيماتي انجام نداده ايد گزينه yes را انتخاب كنيد تا mailbox جديد درست شود وگرنه Options و سپس New mailbox را انتخاب كنيد.
4. گزينه start را انتخاب كنيد.
5. گزينه IMAP4 را انتخاب وسپس Next را بزنيد.
6. ايميل خودتان را تايپ كنيد(username'@gmail.com') و سپس next را بزنيد.
7. 'imap.gmail.com' را تايپ كنيد و سپس next را بزنيد.
8. 'smtp.gmail.com' را تايپ كنيد و سپس next را بزنيد.
9. در اين مرحله connection مورد نظر را انتخاب كنيد.
10. يك نام براي account خود وارد كنيد و finish را انتخاب كنيد. account شما درست شد.
11. account ساخته شده را انتخاب كنيد تا وارد بخش تنظيمات شود.
12. وارد اين مسير شويد:'Connection settings' > 'Incoming e-mail.'
13. یوزر نیم خود را به اين شكل وارد كنيد: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پسورد خود را نيز وارد كنيد.
14. 'SSL/TLS' را براي گزينه security(port) o انتخاب كنيد. و شماره پورت را به 993 تغيير دهيد.
15. گزينه back را انتخاب كنيد.
16. گزينه 'Outgoing e-mail.' را انتخاب كنيد.
17. user name خود را به اين شكل وارد كنيد: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . پسورد خود را نيز وارد كنيد.
18. 'StartTLS' را براي گرينه security (ports) انتخاب كنيد و شماره پورت را به 587 تغيير دهيد.
19. گزينه back را انتخاب كنيد و از تنظيمات خارج شويد.
حالا شما يك ميل باكس ساخته ايد و از اين به بعد به راحتي مي توانيد ايميل خودتون رو چك كنيد و يا از هر جاي گوشي در كنار گزينه send گزينه via e-mail را انتخاب و فايل هاي خود را به راحتي به دوستان خود بفرستيد.
برا منم ایمیل بزنید!!
و اما آموزش فعال کردن IMAP درون Gmail:
بعد از ورود به Gmail:
این روش رو من انجام دادم و به خوبی جوا گرفتم
تشـــــــــکر فراموش نشـــــــــه
Last edited by danger9597; 12-09-2008 at 23:50.
در ضمن سرویس imap یاهو به طور رایگان در دسترس نیست.
اما شنیدم میشه ایمیل یاهو رو روی جیمیل منتقل کرد تا یه نسخه از میل یاهوتون بیاد توی جیمیل
من امشب یکی برام 12 تا آهنگ بلوتوث کرد 2 بار هنگ کرد که مجبور شدم باطری رو در بیارم و دوباره روشن کنم
چرا این که با این سی پی یو نباید هنگ کنه؟
ایراد از کجاست؟
ممنون همشهری به خاطره تنظیمات ایمیل ..
یاهو من شنیدم اگر در yahoo.co.uk ثبت نام کنید میتونید استفاده کنید ..
تا جایی که من میدونم 5700 قاعدتا نباید هنگ کن به خاطر cpu قوی که داره ویروس نگرفته؟ اگه دیدی زیاد هنگ میکنه فایل هایی که مهم هستند رو بردار رم رو فرمت کن بعد دوباره بریز درست میشه ولی فکر نکنم دیگه هنگ کنه
Last edited by Punisher_2008; 13-09-2008 at 08:54.
نه تند تند هنگ نمی کنه بعید می دونم ویروس گرفته باشه
حالا من این کار رو میکنم
امروز رفته بودم یکی از این مجتمع های تجاری برای یکی دو دقیقه کنار ساعت گوشیم 3g آمد این علامت چی و چرا اومد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)