چون باگ خیلی تابلو بود بلافاصله Ice Frog ورژن b رو ریلیز کرد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چون باگ خیلی تابلو بود بلافاصله Ice Frog ورژن b رو ریلیز کرد
Last edited by FerineFast; 29-07-2010 at 12:09.
من یه مشکله بزرگ دارم تو لیست مپ ها که میرم (از تو بازی) خیلی هاشون نیست بقیه هم که هستن(5 تا از 24 تا مپ ai من)فقط یکیشون اجرا میشه؟؟؟!!! بقیه بر می گردن صفحه ای که تازه می خوای creat کنی!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟
Help!!!!!!!!!
سلام دوستان یه چند تا مپ ai میخوام ترجیحا بازی حالیشون باشه
از پچ شماست یا خیلی بالاست یا خیلی پایین برید ببینید کدومشه!![]()
کسی خبر داره 6.69 کی میاد؟
فعلا دارن رو ورژن Stable که معمولا c هست کار میکنن.
دوست عزیز از بعد از پچ 1.24 چون تغییرات زیاد بودن دیگه نمیشه ورژن های قدیمی رو بازی کرد بنابراین شما مپهای 6.59d به قبل (ai یا ساده) رو فقط با پچ 1.23 میتونید اجرا کنید برای گرفتن مپهای AI جدید و پچها به سایت رسمی زیر که توسط Ice Frog تایید شده مراجعه کنید:من یه مشکله بزرگ دارم تو لیست مپ ها که میرم (از تو بازی) خیلی هاشون نیست بقیه هم که هستن(5 تا از 24 تا مپ ai من)فقط یکیشون اجرا میشه؟؟؟!!! بقیه بر می گردن صفحه ای که تازه می خوای creat کنی!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟
Help!!!!!!!!!
البته اگر پیدا نکردید بگید بچه ها همین جا براتون میزارنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
محتوای مخفی: cao-cao
Last edited by FerineFast; 30-07-2010 at 03:13.
پچ من 1.24b هست پچی که همه دوتا بازای ایرونی دارن من 6.66 رو هم دانلود کردم نشد.
برام چند تا لطفا بزار
بعضی ها ai plus هستن یعنی چی؟
ابتدا بگید چندتا چی بزاریم مپ یا پچ ؟
دوم باید بگم IceFrog اصلا سایت نداره وبلاگ داره که آدرسش اینه :
دوتا هم یک سایت تخصصی و اصل داره که آدرسش :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
متوجه سوال آخرتون نشدم این چیز غیر طبیعی یا جدیدی نیست که بخوام براتون توضیح بدم!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی باید بدونید که پچ تمامی دوتا باز های مشهور دنیا از جمله ایران 1.24e هستش نه 1.24b !
و باید بگم این شمارش گرهای پست ها فکر کنم مشکل دارنا من تا الان تو چندین جا پست دادم ولی حتی یکی هم تغییر نکرده و همونی هستش که هست!!![]()
Last edited by Sepehr Rezamand; 29-07-2010 at 22:04.
مشکل از پچ نیست 1.24e رو هم دانلود کردم![]()
خود برنامه : (600 کیلوبایت)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Version 1.23
30 mb
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Version 1.24
30 mb
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Version 1.24b
65 mb
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Version 1.24c
32 mb
Version 1.24d
32 mb
Version 1.24e
49 mb
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اطلاعات بیشتر :
Last edited by FerineFast; 21-10-2010 at 15:45. دليل: اضافه کردن لینک رپیدباز
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)