اقا مهرداد تو مشخصات نگاه کردم دیدم wt60 4200hz است ولی as800 1800hz گفتم تو این زمینه مقایسه بشه تخصصی که من بهتر تصمیم بگیرم در خرید
هیچ پنل LCD ای رفرش فعال بیش از 200 هرتز نداره , پانا برای کاهش بلور , از تکنیک درون یابی فریم استفاده کرده کهمثلا فرض کنید شما 20 نقطه از یک تابع را دارید ولی معادله اون رو ندارید , در این صورت برای یافتن مقدار تابع در تقطه ای غیر از 20 نقطه معلوم , از درون یابی بین 20 نقطه معلوم استفاده شده و مقدار تابع در 21 نقطه تخمین زده میشه. اما در بحث تلویزیون ها , با توجه به اینکه در حالت معمول تعداد فریم در هر ثانیه از محتوای ویدیویی ثایت هست , اگر سرعت حرکت اجزای صحنه از حد مشخصی بالاتر بره , تفاوت دو فریم متوالی به قدری زیاد می شود که بیننده حالت نرمی حرکت تصویر رو از دست داده و Motion Blur یا همون ماتی حرکت معروف به وجود میاد. بعضی از تلویزیون ها مثل پانا , برای اجتناب از این حالت , با استفاده از درون یابی بین فریم های اصلی ویدیوی در حال پخش , تعدادی فریم حد واسط بین فریم های اصلی ایجاد می کنند تا سرعت بالای حرکت جبران بشه و نرمی حرکت در صحنه های پر تحرک حفط بشه. البته این این تکنولوژی چندان جدید نیست و غالب جدید تلویزیون ها از روش های دیگه ای برای حل این مشکل استفاده می کن. چه اینکه فریم های ساخته شده تو این روش گاها دقت پایینی داره و خودش باعث بروز ایراداتی مرسوم به Motion Blur Artifact میشه. البته در مدلی مثل AX802 که از این روش استفاده کرده و بهترین 4K سال هم هست , تصاویر تولید شده عموما فاقد Artifact هست که یکی از ویژگی های مثبت این مدله.
سایت معروف forbes یه مطلب نوشته
LCD TV Revolution: The 6 Steps That Make LCD 'Better Than Plasma'
انقلاب lcd تی وی: 6 قدم برای اینکه lcd ای بسازیم که بهتر از پلاسما باشه.
قدم اول : یه صفحه نمایش بزرگ برداریم و با 8 میلیون پیکسل پرش کنیم
قدم دوم:صفحه نمایشو اینقدر براق بسازیم که همه جزیئیاتو نشون بده
قدم سوم:مناطق نوردهی پیشرفته با سیستم کنترل گاما
قدم چهارم : استفاده از تکنولوژی استودیو مستر برای رنگهای طبیعی
قدم پنجم:استفاده از پردازنده چهار هسته ای pro5
قدم شش:مزین کردن تی وی با انواع و اقسام تنظیمات کالیبره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به جرات میگم اکثر ویژگی های AX900 , پشتیبانی از گاما 2.4 , سیستم جدید LOCAL DIMM در 128 منطقه , پشتیبانی از گامای 10 نقطه ای , استدیو مستر و.........