تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 702 از 860 اولاول ... 202602652692698699700701702703704705706712752802 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,011 به 7,020 از 8598

نام تاپيک: Harvest Moon

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arash-30r7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    ••• loading

پيش فرض

سازنده بازی تو سایتش نوشته امیدواریم در ساخته نسخه بعدی این بازی شهر هم بسازیم نگفته این بازی شهر داره که البته تو نسخه بعدی که بازی پلی استیشن 2 هستش شهر هم داره
    درسته ، منم شنیده بودم که ایقدر در مورد شهر بحث کرده بودن(مثل اینجا ) تو فروم شرکت سازندش ازشون سوال پرسیدن شهری هست یا نه؟
    اونام گفتن قرار بود که شهر و خیلی چیزایه دیگه که همه دنبالشن باشه ولی پروژه کامل نشد یعنی نصفه تموم شد واسه همینه که شما فقط تو نسخه ای که واسه اروپا اومده تا 88% میتونی بری و تو نسخه که تو آمریکا منتشر شد تا 98% بیشتر نمیره.

البته دقیق نمیدونم بعضیا که ادعا کردن رفتن شهر، نمیدونم کدوم شهر رفتن که خود سازندش ازش با خبر نیست و هنوز ندیده و دنبالش میگرده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

چندتا نکته بگم که شاید همه ندونن
    تخم مرغی که پوپوری میاره به اسم خود پوپوری دقیقا با همان املا نامگذاری کنید تا بیاد و ازتون بابت این قضیه تشکر کنه
    در مورد توپ سگ نیازی نیست گمش کنید توپ را که میخرید در بیرون برای سگتان پرتاب کنید هر روز این کار را تکرار کنید به عبارتی به سگتان اموزش می دهید بعد فروشنده چینی توپ دیگری برایتان می اورد در حالی که هنوز توپ قبلی را دارید. توپ جدید را بخرید و بعد از ان با توپ جدید به سگتان اموزش بدهید اینطوری سگتون با سرعت بیشتری عادتی میشه و به راحتی در مسابقه سگ دوانی برنده میشید
    یه سوالی داشتم چطور میشه برای گاوها زین تهیه کرد؟ به نظر خودم باید مربوط به گلی که کارن میاره باشه
    در ضمن بازی شهر نداره
    پیتزا و یا بستنی با تمام موادی که پیر مرد گاو فروش بهتون میگه تو مسابقه غذا برنده میشه
    برای مسابقه اسب لازمه هر روز مدتی رو صرف اموزش اسبتون کنید به این صورت که سوارش بشید و از روی موانع بپرید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

مسابقه بهترین مزرعه هم تو بازی هست اصلا امکان برنده شدن داره؟ مربوط به چیدمان مزرعه است؟ کسی تونسته برنده بشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

یکی از دوستان یه عکس گذاشته بود که بعد از ازدواج با ann دیده میشه من فقط با پوپوری و کارن ازدواج کردم تو بازی و به نظرم دموهای متفاوتی ازشون دیدم شماها اگه بادختر دیگه ای ازدواج کردید؟ دموی متفاوتی ندید؟

5. این کاربر از fe.roya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    ••• loading

پيش فرض

مسابقه بهترین مزرعه هم تو بازی هست اصلا امکان برنده شدن داره؟ مربوط به چیدمان مزرعه است؟ کسی تونسته برنده بشه؟
    تا حالا نشنیده بودم مسابقه بهترین مزرعه ، چه زمانی هست؟ یکم بیشتر در موردش بگو....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

این بازی یه جورایی فکر شخصی می خواد . بازی مبناش احساسات بازیکنه باید تا میشه احساساتی و مودب بازی کرد اگه دوستان کار متفاوتی انجام دادن و نتیجه جالب و جدیدی گرفتن ممنون میشم بگن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

اگه مزرعت بهترین باشه اول هر بهار برات جایزه میارن ه جایزش برنجه ولی نمیدونم باید چیدمانت چطور باشه و به الاهه ی پشت ابشار چی بدی که این جایزه رو بگیری و غذاهای جدید درست کنی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

در ضمن برنده شدن تو مسابقه غذا ربطی به اینکه با کی صحبت می کنید نداره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

من تا شش سال بازی کردم شما چقدر بازی کردی؟

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    ••• loading

پيش فرض

نمیدونم تو این عکسای پایین ، طرف از روی علاقه این کارو کرد یا خواست مسابقه رو ببره

تو اون عکس دوم اون چیه تو دستش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به نظر ماهیه افسانه ایه ولی اگه ماهی افسانه ای بگیری باید لب دریا یا رودخونه باشی نه وسط مزرعه!!!!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •