من هم دیشب 3.5 گیگ دانلود کردم. البته یک هبته پیش یک شب سرعت خوب داشتم. خیلی امیدوار نیستم که همین طور بمونه
من هم دیشب 3.5 گیگ دانلود کردم. البته یک هبته پیش یک شب سرعت خوب داشتم. خیلی امیدوار نیستم که همین طور بمونه
خوش به حالتون ، هنوز سرعت ها واسه من خرابه
دیشب که سیستم شب تا صبح روشن بوده ، فقط 250 مگ گرفته
سلام دوستان
دیدید گفتم صبر کنید تا مشکلات برطرف بشه
سرعت ها به حالت اولیه خود برگشته
اولاً که سرعت هنوز بحالت سابق نرسیده . من قبلاً اشتباهی گفتم سرعت خوب شده . میزان دانلود دو روز رو یه جا دیدم و فریب خوردم .
نکته ی بعد . بنظر من یوزر پسورد شبانه رو دوباره فعال کنید .
من ریز حساب رو دیروز چک کردم دود از سرم پا شد چون میبینم کلی خورد خورد مربوط به ساعات شبانه در طی این روزا ازم کسر شده . از 10 مگ تا 37 مگ . آدم روش نمیشه به پشتیبانی بگه برگردن . چون هر شب به اون صورت چند مگ بوده و هم حوصله ی سر و کله زدن با پشتیبانی ها رو نداریم دیگه .
ولی این انصاف نیست .
اصلاً کدوم مشترک بیسوادی چنین درخواستی کرد که شما هم فی البداهه اینکارو کردید ؟ فقط بدرد اون اقلیتی که مودم وایرلس دارند میخوره و بس .
نکنید اینکارها رو .
Last edited by LightningII; 06-08-2012 at 21:16.
نه عمو
ما حداقل تا پریروز شبی 700-800 مگ دانلود داشتیم ولی دیشب شد 300 مگ!
اقای زرنگ خبراتو برای بچه های استان خودت بگو نیا اینجا بگو درست شده 16 روزه سرعتم رو 2 کیلو بایته مخ ملاتم قاطیه
نه عزیز سرعت برای بعضی ها خوب شده ولی اکثرا" هنوز مشکل دارن سرعت شبانه من ماکزیمم 15 در ضمن چند وقت هم هست که با یک وبگردی ساده کلی ازم حجم کم میکنه نمیدونم اینا کجا میره![]()
آقای پشتیبانی شما یه کاری کنید ساعت 1 دیسکانکت نشه چون بخاطر همین قطعی که سرعت پایین میاد
Last edited by ☼ Namvari ☼; 07-08-2012 at 00:04.
رو چه حسابی این حرفو زدید شما ؟
مشهد - 17/5/91 ساعت 1:00 بامداد
این پستتونو باید آماده می کردید دو هفته دیگه بزنید ( تازه اونم شاید)
هیچ فرقی نکرده سر یک قطع میشه و سرعت مزخرفش بر میگرده.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)