تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 702 از 827 اولاول ... 202602652692698699700701702703704705706712752802 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,011 به 7,020 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooya777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

من وسترن 2 گرفتم از دیوار صدا درمیاد از این هارد نه . سرعتش هم تست گذاشتم توی تاپیک . راضی ام ازش
    سلام.نظرت در مورد ریسک قفل سخت افزاری چیه.ممکنه بوردش مشکل پیدا کنه کل اطلاعات بپره؟ یا نگرانی من بیمورده؟

داره خودمونی میشه Sam.seven's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.نظرت در مورد ریسک قفل سخت افزاری چیه.ممکنه بوردش مشکل پیدا کنه کل اطلاعات بپره؟ یا نگرانی من بیمورده؟
    نظر من اینه که اگه رمزشو یادت بره، دیگه هیچوقت نمی‌تونی به اطلاعاتش دسترسی داشته باشی، همیطور فکر کنم اگه خراب بشه، کلیه اطلاعات هم ممکنه بره ( در مورد دومی مطمئن نیستم ولی اولی مطمئن هستم)

3. این کاربر از Sam.seven بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Sam.seven's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مطمئنی usb 3 بوده؟ توی سرعت کپی هم تغییر ندیدی>؟ این هاردها که با هم فرقی ندارن پس اگه به usb 3 وصل کرده باشی benchmark ش باید شبیه تستی باشه که من گذاشتم
    بله. منم مشکلم همینه که چرا با هاردای دیگه فرق داره. اون سیستمی هم که امتحان کردم سیستم چندان ضعیفی نیست.

قابل توجه دوستان و آقا عطا. مشخصات سیستمو این زیر می‌ذارم تا ببینید امکان داره مشکل از اون سیستم باشه یا خیر؟
    Motherboard: Asus B85 Plus
    CPU: Intel Corei5 4430 3.00GHz
    RAM: Corsair Vengeance 8GB DDR3
    GPU: Geforce GTX760 2GB GDDR5
    HDD: WD10EZRX-00L4HB0 1TB (بنچمارکش توی پستیه که قبلاً گذاشتم)
    Power: Green 700W
    این همون سیستمیه که آخرین بنچمارکو باهاش گذاشتم ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

5. این کاربر از Sam.seven بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله. منم مشکلم همینه که چرا با هاردای دیگه فرق داره. اون سیستمی هم که امتحان کردم سیستم چندان ضعیفی نیست.

قابل توجه دوستان و آقا عطا. مشخصات سیستمو این زیر می‌ذارم تا ببینید امکان داره مشکل از اون سیستم باشه یا خیر؟
    این همون سیستمیه که آخرین بنچمارکو باهاش گذاشتم ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    درایور USB3 برای مادربردی که دارید در سایت ASUS موجود هست . توصیه میکنم آخرین ورژن را دانلود ، نصب و مجدداً تست کنید . ضمناً از کابلهای رابط و یا USB Hub هم استفاده نکنید و همچنین به پورتهای پشت کیس متصل کنید .

7. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

در مورد سرعت کپی روی هارد های اکسترنال، درجایی خواندم که نوشته بود در تنظیمات بایوس گزینه usb LEGACY را غیرفعال کنید. اینطوری سرعت وسیله USB بیشتر میشه ولی ممکن است با وسایل قدیمی ( مثلا ماوس یا کیبرد USB به مشکل بخورید)
    خودم هم امتحان نکردم که ببینم این کار فایده ای دارد یا نه.

9. 2 کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

این دکمه ی بکاپ روی هارد چیه
    چطوری میتنونم یه بکاپ امن از اطلاعاتم بگیرم که باز دوباره همه ی اطلاعات file crupted نشه اقا عطا جونم

11. این کاربر از mehrabooni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .

مسئله ای که باعث پیچیده تر و سخت تر شدن تعمیرات و یا بازیابی اطلاعات هارد دیسکهای اکسترنال WD my passport میشود بیشتر ناشی از دو مسئله هست :

1. USB Native بودن این مدلها هست و در نتيجه برای دسترسی به Firmware (جهت فيكس نمودن مشكلات احتمالي مربوط به Firmware) و یا ارسال یکسری دستورات ATA به آن ، بايد مثل عكس زير باید به قسمتهایی از PCB لحیمکاری شود .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. چه پسورد بگذارید و چه نگذارید به هر حال اطلاعات توسط کنترلر SATA to USB ابتدا Encrypt و سپس بر روی هارد دیسک ذخیره میشود . برای خواندن هم عملیات دیکد کردن اطلاعات رمزگذاری شده توسط این کنترلر انجام میشود . پس اگر قسمتهای مرتبط با کنترلر SATA to USB دچار مشکلی بشوند دیگر نمیتوانید به اطلاعات دسترسی داشته باشید (چون همگی آنها رمزگذاری شده هستند) حتی اگر خود هارد دیسک کاملاً سالم و بدون کوچکترین مشکلی باشد (شاید متدهایی برای تعمیر وجود داشته باشد) . یکی از رایجترین مشکلاتی که تابحال من دیدم شکستگی و یا خرابی کانکتور USB در اثر سهل انگاری کاربر هست .

در کل خیلی نگران نباشید اگر با دقت استفاده و نگهداری کنید مشکلی پیش نمیآید . من 12 عدد هارد اکسترنال WD my book دارم و تا الان هم مشکلی نداشتم.

13. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

2. چه پسورد بگذارید و چه نگذارید به هر حال اطلاعات توسط کنترلر SATA to USB ابتدا Encrypt و سپس بر روی هارد دیسک ذخیره میشود . برای خواندن هم عملیات دیکد کردن اطلاعات رمزگذاری شده توسط این کنترلر انجام میشود . پس اگر قسمتهای مرتبط با کنترلر SATA to USB دچار مشکلی بشوند دیگر نمیتوانید به اطلاعات دسترسی داشته باشید (چون همگی آنها رمزگذاری شده هستند) حتی اگر خود هارد دیسک کاملاً سالم و بدون کوچکترین مشکلی باشد (شاید متدهایی برای تعمیر وجود داشته باشد) . یکی از رایجترین مشکلاتی که تابحال من دیدم شکستگی و یا خرابی کانکتور USB در اثر سهل انگاری کاربر هست .

در کل خیلی نگران نباشید اگر با دقت استفاده و نگهداری کنید مشکلی پیش نمیآید . من 12 عدد هارد اکسترنال WD my book دارم و تا الان هم مشکلی نداشتم.
    فقط این هارد اینکریپت sata to usb داره؟یعنی اگه کانکتور usb به مشکل بخوره اطلاعات پرپر میشه؟

15. این کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فقط این هارد اینکریپت sata to usb داره؟یعنی اگه کانکتور usb به مشکل بخوره اطلاعات پرپر میشه؟
    مدلهای دیگری مثل WD my book این قابلیت را دارند (کلاً هر مدلی که Hardware Encryption داشته باشند) . مدلهای WD Elements چنین قابلیتی ندارند . حتی از برندهای دیگری مثل buffalo ministation extreme هم چنین قابلیتی دارند .

کانکتور USB اگر بشکند ، میتونید لحیم و یا به هر روش دیگری تعمیر کنید .

میتونید مثل عکسی که گذاشتم کنترلر SATA to USB را دور بزنید ولی به خاطر رمزگذاری شدن اطلاعات ، قابل خواندن نخواهد بود.

17. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

مدلهای دیگری مثل WD my book این قابلیت را دارند (کلاً هر مدلی که Hardware Encryption داشته باشند) . مدلهای WD Elements چنین قابلیتی ندارند . حتی از برندهای دیگری مثل buffalo ministation extreme هم چنین قابلیتی دارند .

کانکتور USB اگر بشکند ، میتونید لحیم و یا به هر روش دیگری تعمیر کنید .

میتونید مثل عکسی که گذاشتم کنترلر SATA to USB را دور بزنید ولی به خاطر رمزگذاری شدن اطلاعات ، قابل خواندن نخواهد بود.
    از آواتارتون نترسیدم ولی از این sata to usb ترسم گرفت
    پس خیلی باید مراقب این جریان بود

19. 2 کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •