مسخره های عوضی سرعت دانلودو کردن 20 کیلو!
1 مگ نامحدود دارم.1 کانکشن با 16 تا هم فرقی نداره! چیز پی ان و ســــاکـس از sib-vpns.info دارم بازم سرعت 20 کیلوئه.محدود کردن بی پدرا.پشتیبانی هم یه بوق میخوره قطع میشه.هیچکس جواب نمیده
مسخره های عوضی سرعت دانلودو کردن 20 کیلو!
1 مگ نامحدود دارم.1 کانکشن با 16 تا هم فرقی نداره! چیز پی ان و ســــاکـس از sib-vpns.info دارم بازم سرعت 20 کیلوئه.محدود کردن بی پدرا.پشتیبانی هم یه بوق میخوره قطع میشه.هیچکس جواب نمیده
سلام
دوستان این مودم هاش چحجوریه از نظر جنس ؟با مبین نت یکیه ؟من میخوام یکی از مودم ها بگیرم الان که 50%تخفیف گذاشته بعد کدوم مدلش بهتره از اون 3تاwifi دار ها؟
دوست عزيز، اولا خونسرد باشيد. ثانيا من هم با سرويس 1 مگ براي دو سه روز دقيقا مشكل شما رو داشتم. زنگ زدم پشتيباني گفتن مشكل سراسري نيست و يه شماره تماس گرفتن كه از بخش فني باهام تماس بگيرن. همون شب اينترنتم به مدت 1 ساعت قظع شد و بعدش كه وصل شد ديگه درست شده بود. حالا من نميدونم آيا مشكل خود به خود حل شد يا خودشون كاري كردن. البته دو روز بعدش از بخش فني باهام تماس گرفتن كه ببينن اگه مشكل رفع نشده بهم كمك كنن.
شما هم حتما با پشتيباني تماس بگيريد و پيگير باشيد. نميدونم دارن چه كار ميكنن ولي حتما بهشون اطلاع بديد.
موفق باشيد
یه عکس از قسمت status>Wimax مودمتون بزارین تا راهنماییتون کنم.....
3 بار برام فرم پر کردن اما اصلا تماس نگرفتن! حق دارم عصبانی باشم
---------- Post added at 01:26 AM ---------- Previous post was at 01:22 AM ----------
عزیز این عکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 01:28 AM ---------- Previous post was at 01:26 AM ----------
خدا شاهده جان عزیزم الان 4 ساعته دارم شماره 707 را میگیرم بعد از اینکه اوپراتور در مورد سیم کارت ها صحبت میکنه 3 تا بوق پشت سر هم میزنه قطع میشه !!!!!
من امشب از یکی برای تست مودم وای فای ایرانسل رو گرفتم که 512 سرعتش
با توجه به اینکه ما تو منطقه زردیم هر جا زدم آنتن نداشت واسه همین گذاشتم پشت پنجره یه جاهایی تا 4 آنتن هم میگیره یا این وضع که فقط پشت پنجره آنتن دارم منطقیه وایمکس ایرانسل بگیرم؟این تو طبقه بالاست طبقه پایین خونه پشت پنجره فقط 2 تا آتن داشت ولی هر دو جا سرعتش برام تو استفاده عادی که معمولا دارم خیلی خوب بود
و یه سوال اینکه این مودم ها دور بردشون چقدره؟
راستی الان هوا برفیه رو تعداد آتن اثر داره؟
و 256 با 512 خیلی متفاوته؟
256 هم احتیاج به معرفی نامه داره؟
حتما باید با پشتیبانی صحبت کنی...وضعیت مودمت خیلی خوبه....
دوستان من الان سرويس وايمكس مبين نت دارم اما ازش خيلي ناراضيم ميخوام عوضش كنم بيام ايرانسل بگيرم چون ميگن اوضاعش نسبت به مبين نت بهتره . كارم هم يه طوريه حتما بايد وايمكس داشته باشم.
حالا يه سوال داشتم. اگر ايرانسل بگيرم دوباره بايد يه مودم جديد بخرم يا ميشه كاري كرد از همون مودم قبلي مبين نت استفاده كرد؟ آخه خيلي زور داره 110 تومن پول مودم دادم اونوقت نشه ازش هيچ استفاده اي كرد
اگر امكان داره راهنماييم كنين
ممنون
100 بار حرف زدم.هی میگن فرم پر کردن ولی آخرش هیچی!
با سلام
دوستان بین دو مدل مودم 632 , 130 کدام یکی بهتره
البته هر دو وای فای هستند ولی یدونه بیشتر پورت لن ندارند
ایا مودمی داره که بیشتر از یک پورت لن داشته باشه
وایا مودم 632 برای مبین نت هم کارایی داره چون مبین هم یک مدل مشابه همین داره
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)