تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 702 از 1291 اولاول ... 2026026526926986997007017027037047057067127528021202 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,011 به 7,020 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

مسخره های عوضی سرعت دانلودو کردن 20 کیلو!
    1 مگ نامحدود دارم.1 کانکشن با 16 تا هم فرقی نداره! چیز پی ان و ســــاکـس از sib-vpns.info دارم بازم سرعت 20 کیلوئه.محدود کردن بی پدرا.پشتیبانی هم یه بوق میخوره قطع میشه.هیچکس جواب نمیده

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان این مودم هاش چحجوریه از نظر جنس ؟با مبین نت یکیه ؟من میخوام یکی از مودم ها بگیرم الان که 50%تخفیف گذاشته بعد کدوم مدلش بهتره از اون 3تاwifi دار ها؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

1 مگ نامحدود دارم.1 کانکشن با 16 تا هم فرقی نداره! چیز پی ان و ســــاکـس از sib-vpns.info دارم بازم سرعت 20 کیلوئه.محدود کردن بی پدرا.پشتیبانی هم یه بوق میخوره قطع میشه.هیچکس جواب نمیده
    دوست عزيز، اولا خونسرد باشيد. ثانيا من هم با سرويس 1 مگ براي دو سه روز دقيقا مشكل شما رو داشتم. زنگ زدم پشتيباني گفتن مشكل سراسري نيست و يه شماره تماس گرفتن كه از بخش فني باهام تماس بگيرن. همون شب اينترنتم به مدت 1 ساعت قظع شد و بعدش كه وصل شد ديگه درست شده بود. حالا من نميدونم آيا مشكل خود به خود حل شد يا خودشون كاري كردن. البته دو روز بعدش از بخش فني باهام تماس گرفتن كه ببينن اگه مشكل رفع نشده بهم كمك كنن.

شما هم حتما با پشتيباني تماس بگيريد و پيگير باشيد. نميدونم دارن چه كار ميكنن ولي حتما بهشون اطلاع بديد.

موفق باشيد

4. این کاربر از عاليه بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

یه عکس از قسمت status>Wimax مودمتون بزارین تا راهنماییتون کنم.....

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوست عزيز، اولا خونسرد باشيد. ثانيا من هم با سرويس 1 مگ براي دو سه روز دقيقا مشكل شما رو داشتم. زنگ زدم پشتيباني گفتن مشكل سراسري نيست و يه شماره تماس گرفتن كه از بخش فني باهام تماس بگيرن. همون شب اينترنتم به مدت 1 ساعت قظع شد و بعدش كه وصل شد ديگه درست شده بود. حالا من نميدونم آيا مشكل خود به خود حل شد يا خودشون كاري كردن. البته دو روز بعدش از بخش فني باهام تماس گرفتن كه ببينن اگه مشكل رفع نشده بهم كمك كنن.

شما هم حتما با پشتيباني تماس بگيريد و پيگير باشيد. نميدونم دارن چه كار ميكنن ولي حتما بهشون اطلاع بديد.

موفق باشيد
    3 بار برام فرم پر کردن اما اصلا تماس نگرفتن! حق دارم عصبانی باشم

---------- Post added at 01:26 AM ---------- Previous post was at 01:22 AM ----------

یه عکس از قسمت status>Wimax مودمتون بزارین تا راهنماییتون کنم.....
    عزیز این عکس
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------- Post added at 01:28 AM ---------- Previous post was at 01:26 AM ----------

خدا شاهده جان عزیزم الان 4 ساعته دارم شماره 707 را میگیرم بعد از اینکه اوپراتور در مورد سیم کارت ها صحبت میکنه 3 تا بوق پشت سر هم میزنه قطع میشه !!!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من امشب از یکی برای تست مودم وای فای ایرانسل رو گرفتم که 512 سرعتش
    با توجه به اینکه ما تو منطقه زردیم هر جا زدم آنتن نداشت واسه همین گذاشتم پشت پنجره یه جاهایی تا 4 آنتن هم میگیره یا این وضع که فقط پشت پنجره آنتن دارم منطقیه وایمکس ایرانسل بگیرم؟این تو طبقه بالاست طبقه پایین خونه پشت پنجره فقط 2 تا آتن داشت ولی هر دو جا سرعتش برام تو استفاده عادی که معمولا دارم خیلی خوب بود
    و یه سوال اینکه این مودم ها دور بردشون چقدره؟
    راستی الان هوا برفیه رو تعداد آتن اثر داره؟
    و 256 با 512 خیلی متفاوته؟
    256 هم احتیاج به معرفی نامه داره؟

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

3 بار برام فرم پر کردن اما اصلا تماس نگرفتن! حق دارم عصبانی باشم

---------- Post added at 01:26 AM ---------- Previous post was at 01:22 AM ----------

عزیز این عکس
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------- Post added at 01:28 AM ---------- Previous post was at 01:26 AM ----------

خدا شاهده جان عزیزم الان 4 ساعته دارم شماره 707 را میگیرم بعد از اینکه اوپراتور در مورد سیم کارت ها صحبت میکنه 3 تا بوق پشت سر هم میزنه قطع میشه !!!!!

حتما باید با پشتیبانی صحبت کنی...وضعیت مودمت خیلی خوبه....

پروفشنال Bobby Sands's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان من الان سرويس وايمكس مبين نت دارم اما ازش خيلي ناراضيم ميخوام عوضش كنم بيام ايرانسل بگيرم چون ميگن اوضاعش نسبت به مبين نت بهتره . كارم هم يه طوريه حتما بايد وايمكس داشته باشم.
    حالا يه سوال داشتم. اگر ايرانسل بگيرم دوباره بايد يه مودم جديد بخرم يا ميشه كاري كرد از همون مودم قبلي مبين نت استفاده كرد؟ آخه خيلي زور داره 110 تومن پول مودم دادم اونوقت نشه ازش هيچ استفاده اي كرد
    اگر امكان داره راهنماييم كنين
    ممنون

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

حتما باید با پشتیبانی صحبت کنی...وضعیت مودمت خیلی خوبه....
    100 بار حرف زدم.هی میگن فرم پر کردن ولی آخرش هیچی!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

با سلام
    دوستان بین دو مدل مودم 632 , 130 کدام یکی بهتره
    البته هر دو وای فای هستند ولی یدونه بیشتر پورت لن ندارند
    ایا مودمی داره که بیشتر از یک پورت لن داشته باشه
    وایا مودم 632 برای مبین نت هم کارایی داره چون مبین هم یک مدل مشابه همین داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •