نه سراغ مرنتز نرو.صدای جالبی نداره.اومدی تهران پاساژ شرکا سر بزن شاید جامو 426 گیرت بیاد.من خسته نمیشم عزیز.خوشحال میشم بتونم کمکی بکنم.عجله هم نکن.بلاخره یه انتخاب خوب می کنی.
نه سراغ مرنتز نرو.صدای جالبی نداره.اومدی تهران پاساژ شرکا سر بزن شاید جامو 426 گیرت بیاد.من خسته نمیشم عزیز.خوشحال میشم بتونم کمکی بکنم.عجله هم نکن.بلاخره یه انتخاب خوب می کنی.

سلام
مدتی است که خودم هم درگیر انتخاب سینما هستم به نظر من می تونی پایونیر 414 بگیری که البته کمی گرون شده 900000 تومن امکانات خوبی داره سهبعدی هم هست موفق باشی ولی نظر دیگران رو هم جویا شو و خودتون هم بیشتر بررسی کنید

درود
رایان عزیز
پس فعلا پایونیر 821 رو با باند جامو426 جستجو میکنم ساب و سایر باندها رو با قیمت مناسب برای ست پایونیر چی پیشنهاد می کنید اگر احتمالا جنسم جور نشد برای ست یاماهای ساب و سایر باندهارو چی پیشنهاد میدین .واینکه ست پایونیر و یاماها کدوم بهتر در میان و باهم سازگارترند ؟
جامو 426 ست 5 تکه هست و فقط نیاز به یک ساب دارید.ساب مدل 250 جامو و یا در صورت موجود بودن 260 جامو رو تهیه کنید.
برای یاماها هم سری ns رو به طور کامل بگیرید یعنی 5 تیکه رو و برای ساب هم اگر بودجتون رسید مدل sw215 و اگر بودجتون کمتر بود sw216 رو تهیه کنید.آمپ هم سعی کنید یاماها بگیرید ولی اگر تصمیم گرفتید پایونیر بگیرید آمپ پایین تر از مدل 821 نگیرید بهتره.
سلام به کلیه دوستان مخصوصا آقای رایان
امروز 717 رو قیمت زدن 1050 ماشاا... داره .از شانس من که می خواستم بخرم 110 تومن گرون شد. در ضمن من تاپیک زده بودم که اگر کسی تجربه 717 رو داره و یا صداش رو شنیده به من بگه اما اصلا جوابی ندیدم
برام جای تعجب هست که کسی با 717 کار نکرده باشه و یا تجربه صداش رو نداره
دوستان محبت کنید تجربیاتتون رو بگید اگر قسمت باشه و باز هم گرون نشه (گوش شیطون کر)می خوام اخر مهر بخرم.
با این روند افزایش قیمت ها دیگه من نمی دونم آیا واقعا کسی دنبال سیستم های حرفه ای میره یا نه ؟؟(منظورم این نبود 717 حرفه ای هست)
منظورم آمپ دنون هاو فوکال ها و مارانتز و...... هست.
سلام.با این قیمت دلار هیچی معلوم نیست و هر اتفاقی هم بیفته بعید نیست.

دوستان دنون 1612 ارزش خريد داره ؟ آپشن هاش خيلي پايينه و 75 وات صدا از هر كانال هم چنگي به دل نميزنه ؟ يه دست دو هست چند بخرم ؟
چه باندي ميشه باهاش مچ كرد
باند هم 426 جامو هم حداقل 100 وات تا 140 واته
پايونيير خيلي گول زنه با پول مساوي ميشه حداقل 130 وات از هر كانال گرفت مثلا حداقل 821 اكبند رو ميشه خريد ولي ميگن صداش خيلي پرته پيش دنون و ياماها و ... و سوراند تنبلي داره
بحمدالله قيمت ها هم كه روزي شده حداقل 10 تومان تا 100 تومان ميزارن روش :(
حالا شما بگيد ؟؟؟
ارزش خرید که نمی شه گفت باید قیمت رو مشخص کنید
چندان به این وات اعلامی بسنده نکنید و تا اونجایی که من می دونم 821 خروجیش حدود 100 واته نه 130 وات
به هر حال 821 هم آمپ خوبیه و این جور نیست که جلوی دنون یا یاماها پرت باشه هر چند این مارک ها هر کدوم خصوصیات خاص خودشون رو توی صدا دارند
و به طور کلی گفته میشه دنون صدای گرم تر و موزیکال تری داره
یاماها هم توی افکت قوی تره
و البته پایونیر هم به قول خارجی ها صدای کریستالی و لبه داری داره که دیگه باید ببینید سلیقه شما به کدوم نزدیک تره
در ضمن این تفاوت ها هم اون جوری نیست که مثلاً دنون افکت فیلم ها رو خوب اجرا نمی کنه و باید بگم درک این تفاوت ها نیاز به گوش کاملاً ورزیده ای داره

درود رایان عزیز
توصیه ها و راهنمایی های دقیق و تخصصی شما رو در انتخابم لحاظ می کنم آرزوی سربلندی برای شما دارم
رو صفحه نمایش سینما خانگیه عبارت protector push power رو زده
همه کارهایی که خود سونی گفته رو انجام دادم
همه سیم ها غیر از برق رو کشیدم بیرون ولی هنوز فایده نداشته
نمیدونم چیکارش کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)