تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 702 از 773 اولاول ... 202602652692698699700701702703704705706712752 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,011 به 7,020 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

اگه نباشه جاش خالی می مونه kia.Tahamtan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

دوست عزیز بنده نسبت به هیچ برندی احساس تعلق خاطری ندارم ولی انگار شما کمی نسبت به شارپ این حس را داری
    این رده بندی سایت معتبر cnet از بهترین ال ای دی های 2011 است : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این موردی که شما گفتی که پس از خرید سامسونگ به استقبالت میاد را فکر کنم اگر درست بود سراغ این کارشناسان سایت هایی مثل cnet هم باید میومد!

سلام دوست عزیز
    من تعلق خاطری به شارپ ندارم که اگه داشتم فیلیپس و پاناسونیک و JVC رو نام نمی بردم
    آدرسی هم که فرستادی شارپ اوله که
    سامسونگ انقد در حق کمپانی دوست دتشتنی سونی نامردی کرد در تولید پنل های LCD که سونی قطع همکاری کرد و تا حد نارضایتی عمومی از تلویزیون های سونی پیش رفت
    در حال حاضر هم اپل تمام خط تولید LCD هاش رو به شارپ داده که خود حکایت از قدرت و کیفیت کمپانی ژاپنی و مشتری مدار شارپ داره و این باعث علاقه مندی سونی برای دادن خط تولید LCD هاش به شارپ و ادامه حیاط دوبارش شده

داره خودمونی میشه 814ck's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام
    بی زحمت یه مدل در حدود قیمت 1.2 پیشنهاد بدین
    واسه دیدن فیلم (720p و 1080p
    usb بخوره با زیرنویس فارسی هم مشکلی نداشته باشه، جوری باشه که فوقش Encoding : UTF-8 بزارم زیرنویس اوکی باشه

داره خودمونی میشه Arashmartini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    یه ال ای دی 3 بعدی میخوام برای دکستاپ،گیم،فیلم محیطی که کار میکنم معمولا تاریکه امکانات اینترنتی نمیخوام بدون هدیه برندش برام مهم نیست فقط میخوام بهترین باشه و از نظر ساپورت رزولوشن هم مشکلی نداشته باشه چون واسه پی سی میخوام تا سقف 1500 و 40 اینج چی پیشنهاد میکنید؟

پروفشنال mzy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

با تشکر
    من امروز توی Hyper Strar پلاسما سامسونگ رو دیدم بنظرم کیفیتش نسبت به LED هایی که کنارش بود (سری 5) زیاد بدتر نبود. ولی این اختلاف تو پلاسما پاناسونیک و LED پاناسونیک زیادتر بود.
    من تنها چیزی که نگرانم میکنه سوختن پیکسل و جا موندن اثر لوگو شبکه و .... هست. نظر شما این مشکل تو پاناسونیک ها زیاده یا پلاسماهای سامسونگم مثل پاناسونیک این مشکل رو داره؟ و این عیب آیا اینقدر اذیت میکنه که آدم رو از خرید پلاسما منصرف کنه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
    خب البته پیش اومده و دوستان زیادی این عیب رو انعکاس دادن ولی من خودم چندروزه خریدم و راضیم.
    در مورد پلاسما سامسونگ مطمئنم از پاناسونیک پایینتره. اگه کاربرد اصلیت بازیه پلاسما بگیر. باتوجه به بودجه ای که داری پاناسونیک خوب گیرت نمیاد. اگه واسه بازی نمیخوای پس ال ای دی بگیر که مشکل جاموندن لوگو نداشته باشی.

5. این کاربر از mzy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mzy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    قصد خرید Led سامسونگ 55 اینچ مدل 55D8880 رو دارم
    میخوام ببینم این هدایایی که باهاش تبلیغ میکنن واقعیه ؟!
    سینمای خانگی Bluray 3D مدل HT D5550
    2 تا عینک 3 بعدی
    2سال وایمکس مبین نت رایگان

اگه واقعا همراه تلویوزیون اینارو میدن ، قیمت هر کدومش چقدره ؟
    میخوام ببینم اینا هدفشون چیه ؟! کسی قیمت تک تک اینارو داره ترجیحا سینما خانوادگی و عینک و همینطور تلویزویون
    و
    قیمت بانه همین مدل رو دارین ؟ اگه از بانه بخریم بهتر نیس؟
    راهنمایی کنین لطفا !
    هدایاش واقعیه و درحدود 1تومن درمیاد. جفت عینک رو که همه میدن و حدود 150تومنه. مبین نت 1ساله بامودم 200تومنه. سینما بلو ری رو دقیق نمیدونم. هدفشون هم گرفتن بازار رقابت و فروش بیشتره!!!!!!! قیمت بدون گارانتیش نباید خیلی متفاوت باشه فکرکنم باگارانتی به صرفه تر باشه.

7. این کاربر از mzy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mzy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    بی زحمت یه مدل در حدود قیمت 1.2 پیشنهاد بدین
    واسه دیدن فیلم (720p و 1080p
    usb بخوره با زیرنویس فارسی هم مشکلی نداشته باشه، جوری باشه که فوقش Encoding : UTF-8 بزارم زیرنویس اوکی باشه
    فکرکنم d5550 سامسونگ به کارت بیاد.

---------- Post added at 02:05 AM ---------- Previous post was at 02:03 AM ----------

سلام دوستان
    یه ال ای دی 3 بعدی میخوام برای دکستاپ،گیم،فیلم محیطی که کار میکنم معمولا تاریکه امکانات اینترنتی نمیخوام بدون هدیه برندش برام مهم نیست فقط میخوام بهترین باشه و از نظر ساپورت رزولوشن هم مشکلی نداشته باشه چون واسه پی سی میخوام تا سقف 1500 و 40 اینج چی پیشنهاد میکنید؟
    ex720 سونی. بهترین انتخاب باتوجه به بودجه شماست.

داره خودمونی میشه e_parshang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    there is only one world

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    من تعلق خاطری به شارپ ندارم که اگه داشتم فیلیپس و پاناسونیک و JVC رو نام نمی بردم
    آدرسی هم که فرستادی شارپ اوله که
    سامسونگ انقد در حق کمپانی دوست دتشتنی سونی نامردی کرد در تولید پنل های LCD که سونی قطع همکاری کرد و تا حد نارضایتی عمومی از تلویزیون های سونی پیش رفت
    در حال حاضر هم اپل تمام خط تولید LCD هاش رو به شارپ داده که خود حکایت از قدرت و کیفیت کمپانی ژاپنی و مشتری مدار شارپ داره و این باعث علاقه مندی سونی برای دادن خط تولید LCD هاش به شارپ و ادامه حیاط دوبارش شده
    البته که منظورتون همون x5 هست که به بازار ایران عرضه نشده؟در صورتی که مدل های سام در بازار ایران موجود هستند!!...حالا اصلا شارپ رتبه نخست! از اونجایی که یکی از معیارهای این رده بندی کیفیت تصویر هست، پس فکر نمیکنم به پنل هایی با پیکس سوخته و افت شفافیت اصولا اجازه ورود به رده بندی بدهند!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه kia.Tahamtan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

البته که منظورتون همون x5 هست که به بازار ایران عرضه نشده؟در صورتی که مدل های سام در بازار ایران موجود هستند!!...حالا اصلا شارپ رتبه نخست! از اونجایی که یکی از معیارهای این رده بندی کیفیت تصویر هست، پس فکر نمیکنم به پنل هایی با پیکس سوخته و افت شفافیت اصولا اجازه ورود به رده بندی بدهند!!

بهتره نگاهی هم به performance های دستگاه ها بندازی تا ببینی در چه شرایطی قرار دارند و مبناهای رده بندی چیه سام فقط دستگاهش رو جینگال می کنه تا بازار خرید داشته باشه اما کمپانی مشتری مدار هدفش تکنولوژی و کیفیت خوبه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    همانطور که میبینی رده بندی un8000 نمره 6 در un6400 که اومده تکنولوژی به خرج بده از دیزاین وفیوچر مجبور شده بزنه
    سونی هم hx929 خودش تولید کرد که تونست بالاتر از سامسونگ وایسه وگرنه اگه سام براش زده بود الان زیر TV های خودش بود
    دوست عزیز شارپ در تمام TV هاش کیفیت مبنا قرار میده چون اصولا خصیصه ژاپنی ها نهایت احترام به مشتری و اصولا مردم هست. چون خودم به عینه با چند ژاپنی برخورد داشتم و این حجم مردم مداریشون من رو حیرت زده می کنه
    موفق باشی

داره خودمونی میشه ba_maram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .
    بین سونی 40EX720 و سامسونگ 40D6920 که قیمت هردو حدود 1.500 هست. کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
    3 نفر ديگه هم عين همين سوال را پرسيدن يا گفتن همين سوال را دارنديا سوال سوال سختيه يا شايد راحتيه كه هيچكدوم از دوستان جواب كاملي نمي ده؟يا شايد ...
    من هم همين سوال را دارم
    البته قصد خريد ex720 را دارم آيا با قيمت 1470000 چه جوريه خوبه؟بيشتر بحث كيفيت را دارم نه جوايز همراه
    كلا سوني يا سامسونگ ؟با حدود همين قيمت راهنمايي كنيد ممنون ميشم فقط هم ال ايي دي مي خوام
    راستي كسي اطلاع داره جشنواره سوني كي شروع ميشه؟
    فكر كنم 4 يا 5 تا سوال شد
    يا حق

داره خودمونی میشه amin3k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    خونه

پيش فرض

سلام
    من یک ال ای دی 46 میخوام بگیرم.
    سه بعدی نمیخوام باشه.
    وای فای و اینا هم مهم نیست.
    فقط کیفیت تصویر خوب باشه.
    قیمت هم مناسب باشه.
    لطفا راهنمایی کنید.
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •