تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیرت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 702 از 1135 اولاول ... 202602652692698699700701702703704705706712752802 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,011 به 7,020 از 11350

نام تاپيک: اینترنت استان فارس

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

میگم من الان ماتریکس ام.
    ولی روی یه خط دیگه همیار نت گرفتم .الان که من مودم رو بر میدارم و میبرم چک کنم که آیا همیار نت وصل شده یانه باید تنظیمات مودم رو ریست کنم یا نه ؟!
    من 27 شهریور رففتم ولی هنوز وصل نشده.4 شنبه تماس میگیرم.
    اگه در حالت دستی هستیBridge نیازی نیست رست کنی... فقط کافیه یه کانکشن با یوزرنیم پسورد همیار بسازی و کانکت شی اما اگه در حالت اتوماتیک pppoe هستی باید بری یوزر نیم پسورد همیار رو توی مودمت جای یوزرنیم پسورد ماتریکس بزاری... به همین سادگی...

2. این کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

ظاهرا همسایه ما یه گوشی تلفن جدید گرفته که فرکانسش با گوشی ما یکیه، طوری که وقتی دو طرف گوشیو برمیدارن خط روی خط میشه!
    از اون طرف این همسایه ما 24 ساعت با تلفن حرف میزنه.
    از اون طرف انگار هر وقت اونا حرف میزنن روی گوشی تلفن ما اختلال ایجاد میشه و snr اینترنت خیلییییییییی اومده بود پایین.
    حالا من چند ساعت هست گوشی خودمونو از مدار خارج کردم تا اینجوری خط رو خط نشه و البته snr خیلی بهتر شده (5_6 بود حالا شده 15_20). نمیدونم همینطور بمونه یا نه.
    ولی برام عجیبه، چون تلفن splitter داشت و هر مشکلی هم باشه نباید چنین تاثیری بذاره، و تا چند روز پیش بدون مشکل کار میکرد. نمیدونم همش زیر سر تلفن همسایه هست یا چیز دیگه!
    یه چیزی هست به نام میکرو فیلتر.... تو سایت پارس آنلاین نوشته برطرف کننده نویز تلفن هست... با اسپلیتر فرق میکنه... اسپلیتر کارش اینکه جدا کننده سیگنال دیتا از صدا هست... یعنی میکرو فیلتر بین تلفن و اسپلیتر قرار میگیره... اونو بخر ببین شاید نویز تلفنتو گرفت...

4. این کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال saurron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    IN MY CURSED DREAM

پيش فرض

یه چیزی هست به نام میکرو فیلتر.... تو سایت پارس آنلاین نوشته برطرف کننده نویز تلفن هست... با اسپلیتر فرق میکنه... اسپلیتر کارش اینکه جدا کننده سیگنال دیتا از صدا هست... یعنی میکرو فیلتر بین تلفن و اسپلیتر قرار میگیره... اونو بخر ببین شاید نویز تلفنتو گرفت...
    ممنون، امروز میخواستم برم بگیرم که دیدم ظاهرا مشکل از تلفن نیست.
    دوباره snr اومده زیر 10 و دیسکانکت میشه
    ولی به نظرم مشکل از داخل خونه هست

6. این کاربر از saurron بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

ممنون، امروز میخواستم برم بگیرم که دیدم ظاهرا مشکل از تلفن نیست.
    دوباره snr اومده زیر 10 و دیسکانکت میشه
    ولی به نظرم مشکل از داخل خونه هست
    خونتون در به ساختمون یا در به حیاط؟؟؟ مجتمع هستید یا خونه مجزا دارید؟؟؟؟ چون معمولا خونه در به حیاط از سر خط تا اونجایی که تلفن قرار داره یه فاصله طولانی هست... امکان نویز هم بیشتر میشه... چک کردن سر خط هم مشکل میشه... ولی اگه خونه در به ساختمون باشه یه خورده معمولا آسونتره... سیم کشی داخل خونه روو کار هست یا توو کار... من اگه جای شما بودم یه کاری میکردم... اگه سیم کشی توو کار بود چون معمولا قدیمی هستن دیگه فرسوده شدنو نویز دارن... من میرفتم یه 20 متر سیم میگرفتم و خودم روو کار مرتب میکشیدم... یه مدت استفاده میکردم اگه میدیدم باز نویز داره خطم دیگه مطمئن میشدم نویز از طرف من نیست....

8. این کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    IN MY CURSED DREAM

پيش فرض

خونتون در به ساختمون یا در به حیاط؟؟؟ مجتمع هستید یا خونه مجزا دارید؟؟؟؟ چون معمولا خونه در به حیاط از سر خط تا اونجایی که تلفن قرار داره یه فاصله طولانی هست... امکان نویز هم بیشتر میشه... چک کردن سر خط هم مشکل میشه... ولی اگه خونه در به ساختمون باشه یه خورده معمولا آسونتره... سیم کشی داخل خونه روو کار هست یا توو کار... من اگه جای شما بودم یه کاری میکردم... اگه سیم کشی توو کار بود چون معمولا قدیمی هستن دیگه فرسوده شدنو نویز دارن... من میرفتم یه 20 متر سیم میگرفتم و خودم روو کار مرتب میکشیدم... یه مدت استفاده میکردم اگه میدیدم باز نویز داره خطم دیگه مطمئن میشدم نویز از طرف من نیست....
    هر دو، ولی تلفن از در ساختمون گرفته شده و تا مودم چند متر بیشتر فاصله نداره. این همسایه که میگفتم در اصل طبقه بالا ما هستن. یه قسمت روکار هست یه قسمت توکار.
    والا تو فکر بودم که سیم کشیو مستقیم کنم ولی سه تا مشکل هست. یکی اینکه حوصلم نمیشه . یکی اینکه اگه بخوام خودم سیمکشی کنم گند میزنم به ظاهر ساختمون.
    یکی هم اینکه چون تلفن ما با تلفن طبقه بالا همش خط رو خط میشه فکر میکنم مشکل اصاصی باشه، قضیه اینکه گفتم فرکانس تلفنها یکیه منطفیه چون با دو تا تلفن دیگه هم امتحان کردم همش خط رو خط میشد. اصلا نمیدونم چرا اینجوریه. تلفن هم صدا آبشار میده، میشه بذاری رو اسپیکر انگار رفتی وسط طبیعت، طوفانو تگرگو کوه آتشفشانو....

10. این کاربر از saurron بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

هر دو، ولی تلفن از در ساختمون گرفته شده و تا مودم چند متر بیشتر فاصله نداره. این همسایه که میگفتم در اصل طبقه بالا ما هستن. یه قسمت روکار هست یه قسمت توکار.
    والا تو فکر بودم که سیم کشیو مستقیم کنم ولی سه تا مشکل هست. یکی اینکه حوصلم نمیشه . یکی اینکه اگه بخوام خودم سیمکشی کنم گند میزنم به ظاهر ساختمون.
    یکی هم اینکه چون تلفن ما با تلفن طبقه بالا همش خط رو خط میشه فکر میکنم مشکل اصاصی باشه، قضیه اینکه گفتم فرکانس تلفنها یکیه منطفیه چون با دو تا تلفن دیگه هم امتحان کردم همش خط رو خط میشد. اصلا نمیدونم چرا اینجوریه. تلفن هم صدا آبشار میده، میشه بذاری رو اسپیکر انگار رفتی وسط طبیعت، طوفانو تگرگو کوه آتشفشانو....
    من خونه قبلیمون دقیقا مشکل تورو داشتم... گوشیو که برمیداشتیم صدای عجیب از توو گوشیو میومد.... بعضی موقعها که تلفن رو برمیداشتیم حتی صدای رادیو میومد توو گوشی... بابام میگفت بیا تلفن داره رادیو پخش میکنه... وقتی مودم رو خاموش میکردم هیچ صدایی توو گوشی نمیومد.... هر چی هم پیگیری کردم درست نشد... آخرشم نفهمیدم مشکل چی بود تا اینکه اومدیم خونه جدید این مشکل اینجا نبود....

12. این کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    IN MY CURSED DREAM

پيش فرض

من خونه قبلیمون دقیقا مشکل تورو داشتم... گوشیو که برمیداشتیم صدای عجیب از توو گوشیو میومد.... بعضی موقعها که تلفن رو برمیداشتیم حتی صدای رادیو میومد توو گوشی... بابام میگفت بیا تلفن داره رادیو پخش میکنه... وقتی مودم رو خاموش میکردم هیچ صدایی توو گوشی نمیومد.... هر چی هم پیگیری کردم درست نشد... آخرشم نفهمیدم مشکل چی بود تا اینکه اومدیم خونه جدید این مشکل اینجا نبود....
    حالا ما اینجا یه خط دیگه داریم که بی استفاده افتاده و مخابرات قطعش کرده به علت بدهی
    نمیدونم این اسیاتک اگه بخواد رانژه رو از این خط بندازه رو اون خط چقدر کشش میده و چقدر پول میگیره
    تقصیر خودشونه دیگه، تجهیزاتشون ترکیده، زمان ناپلئون با این سیمکشی وصل میشدن به اینترنت

14. این کاربر از saurron بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

حالا ما اینجا یه خط دیگه داریم که بی استفاده افتاده و مخابرات قطعش کرده به علت بدهی
    نمیدونم این اسیاتک اگه بخواد رانژه رو از این خط بندازه رو اون خط چقدر کشش میده و چقدر پول میگیره
    تقصیر خودشونه دیگه، تجهیزاتشون ترکیده، زمان ناپلئون با این سیمکشی وصل میشدن به اینترنت
    معلوم نیست تا مخابرات سیم تلفن کشیدن یا نخ دندون... من جای شما بودم اون خط اون یکیمو یه شرکت دیگه ثبت نام میکردم واسه اینترنت... حالا همیارنت یا هر شرکت دیگه... لازم نیست بدهیشم بدی... چون خط ADSL ربطی به بدهی تلفن نداره و لینک میده... کلا فقط کافیه خط تلفن صدا بوق داشته باشه.. روو اون خط میشه DSL ثبت نام کنی و لینک هم میده....

16. این کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن متفرقه meha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

طبق سوالی که من از قسمت صدای مشتریان کردم و اونم از قسمت پشتیبانی آمارشو گرفت یه پله بالاتر می بندن مثلا 128 را 256 می بندن
    ولی برنزی را همون میبندن که به صرفه تره
    خب یعنی مثلا سرعت 256 نامحدود طلایی 80 میشه؟

خب یعنی چی یه پله بالاتر؟!

به طور معمول چه سرعتی دانلود میده؟

18. این کاربر از meha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

آم علیکم یه موضوع جالب:تو ایران هرچیزی امکان داره SNR خط من 32/31 بود یعنی عالی اما هر 1 ساعت مودمم هنگ می کرد (قطع می شد)حالا چند روز 7/6 شده سرعت و پینگ که تغییر نکرده اما دیگه مودمم هنگ نکرد یعنی قطعی نداشتم کاش زنگ می زدم مزخرف ترین سرویس رو فعال می کردم شاید اینجوری جواب بگیرم

20. این کاربر از bluetoothm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •